Şimdi Ara

AİON ONLİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aion online hakkında ne düşünüyosunuz 4 yılı aşkın süredir wow oynayan biri olarak ilk defa wow dışında bir oyun düşünür oldum oyun içi görüntüler ve open beta videosu bayağı hoş şuan korede başladı mayıs yada haziran içinde eu ve abd dede piyasaya çıkacak oyunla ilgili link vermedim youtube da bayağı var.

• Silkroad çakması bir oyuna benziyor görüntülere baktım tabi önyargılı yaklaşmamak lazım ama wowun yerini tutacağını sanmıyorum.Oyundan sıkıldığın için farklı bir oyun oynamak istiyorsan warhammer falan oyna.
  • bu ay geliyor eu'a
  • Bu ay geleceği falan yok, oyunun çıkış tarihi kesin olmamakla beraber 2009 sonbahar olarak açıklandı. Oyun grafikleri dışında wow'un yerini sallayabilecek kapasitede değil (şahsen oynadım). Grafik için oynarım diyenlere göre bir oyun ancak en ufak bir RPG zevki almayıp kendimi oyunla bütünleştiremedim. Kore oyunundan ne beklersiniz, otur akşama kadar exp kas olayından ibaret bir oyun!...
  • Final Fantasy'ye benzemis oyun...
  • korelilerden bir cacık olmaz aklınızda olsun...
  • wow+age of conan dan başkası yalan bence.senelerdir bir çok online oyun oynadım;ama wow+age of conan gibisi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad OnLine Guild!!!
    20 yıl önce açıldı
    online oyun
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PvP seven ve son zamanlarda iyice bu durumdan soğuyan biri olarak alternatif gördüğüm tek oyun mutlaka deneyecez. Bilen, hatırlayan varmı bilmiyorum ama bu oyunu WoW un ilk ayrılan tayfası yapmış yani PRE TBC 1-60 arası o yüzden bişeyelr çıkabilir. NCsoft guildwars ında sahibi bir firma eee zamanında wowu en çok zorlayan oyunda guilds di tek kötü tarafı casual takılanlara ters bir oyundu bakalım bunda ne çıkacak.
  • yeterli butceleri yoksa cikacak olan buglarla dolu vasat bir oyun
  • Aion klasik kore çakması oyunlardan olcak gibi duruyor NCSoft'un piyasa bir sürü zevksiz oyunu mevcut.Grafiğe o kadar takılmamak lazım ki Age of Conan'ı grafiği kurtarmadı.$u an çakma bele$ MMORPG'lerden daha az oyuncusu var AoC'nın.Warhammer'da dahil.
    WoW'un PvP'side zevk bazında 5 tu$lu KO'nun PvP'sinin gerisinde kaldı.Driftcity "fun" bazında WoW'u geçti.
    Ama yinede uzak doğudan ilginç bir$eyler çıkabilir,Aion'u yine beklicez.Darkfall,Star Wars'da merakla beklenen MMORPG'ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 20 Mart 2009; 22:53:39 >
  • Eğer sırf grafik için oynuyorsanız Aion'dan başkası yalan... Ancak grafik dışında oyunun kendine çekecek hiç birşeyi yok! Tam bir kore oyunu olmuş...
  • 1.Kötü Yanları:
    Oyunu Oynadım Şunu Net Olarak Söyleyebilirim Ki Oyunun %60 i WoW dan Çalıntı Gibime Geldi. Esinlenmede Bir Yere Kadar Değil Mi? Geri Kalan %40 İyi Şeyler Oluşturuyor Diyemiyorum. Mesela Asmodian Diye Bir Irk Var İlk Oynadığımda Sanki Night Elflerle Oynuyormuşum Hissine Kapıldım. Havada Dönen Takla Zıplarken Falan. Gladiator Olarak Oynuyordum Mana Denen Bir Bar Var 1500 Lerde Ama Yetenekler Mana İstemiyor. Anca Level 3 Kombo Diyebileceğimiz Ard Arda Gelen 3. Yetenek 25 Mana İstiyor Onunda 20 Saniye Yeniden Dolum Süresi Var. Yetenekeri Kullanmak Yakın Savaşçılar İçin Ölüm. Skiller Çok Yavaş Atılıyo Silaha Bağlı Olunca Çift Elle Silah Atmak Ölüm. Hiç Atma Vur Daha İyi. Yetenekler Normal Vuruşlarla Aynı Hasarı Alıyor. Tek Kişilik Görevlerin Bazıları Tamamı Değil Bazıları Aşırı Zor Tek Başına Yapmanın Münkünü Yok. 5 Mob Mesela Aralarından Birini Öldürcen 1300 Canın Var Mob 150 Vuruyo Digerleride 100 Vuruyo. Potionlarla Bile Dayanamıyorsun Ki Potionların 1 Dakika Yeniden Dolum Süresi Var. Lineage 2 İle Alakası Yok. İtemler Çok Pahalı. Uçma Süremiz Çok Kısıtlı. Oyun Seslerini Beyenmedim. Oyunda Bir Hayli Lag Tabiri Şeyler Var. NPC Lerle Rahat Konuşamıyoruz. Belkide Servera Bağlıdır Bilemiyorum.
    2.İyi Yanları:
    Kanatlarımızla Uçmak Çok Güzel, Aşağı Yukarı Gitmek, Süzülmek. Mesleklerdeki Çalışmamız Gereken Yerler Çok Güzel. Mesela Aşçıyız. Önümüzde WoW Dan Ayrı Olarak Sadece Ateş Yok. Kocaman Bir Masa Fırını Falan Var. Oyun Lineage2 Ye Göre Akıyor Ama WoW Kadar Hiç Bir Oyun Olamaz. Anime Tarzı Sevenler İçin Güzel Bir Oyun Olabilir. Lineage 2 Deki Gibi Çevre Çok Güzel Çizilmiş. Buff Sistemiyo Lineage2 Deki Kadar Abartılmamış WoW Kadar Bile Değil Sağda Solda Buff Please Diye Geçinmiyoruz.
    3.Sonuç: Animeyi WoWla Birleşiminden Oluşmuş Hafif Aksiyon Ve Güzel Bir Görüntü İstiyorsanız Mute Yapıp Oynayabilirsiniz. Bence Aylık Para Verilip Oynanacak Bir Oyun Değil.

Saygılarımla
    Not: Her Kelimenin Baş Harfi Büyük Hata Değildir Öyle Yazmayı Seviyorum.

• ne derseniz deyin şuan aionun hesap sayısı 4m+ wowun 12m oldugunu dusunursek ve oyunun asyada cıktıgını hesaba katarsak durumu anlamak pekte zor değil. Ben aionla gelmesiyle wowu bırakıcam kesinlikle. Wowu arena için oynuyordum ondada görmem gerekeni gördüm top rate takımlarla çekişmeli maçlar yapıp gladiator alınabilecek ratee ulaşabildim. Bundan sonra arena değişmez hep 1v1 arena istedim olmadı üstüne bide 2v2 nin önemi kalmıyor. WORLD PVP tek istediğim bu, bunuda wow veremiyor. AION ile ilgili rakamlara ulaşmak için
    www.arenajunkies.com bu forumu takip edebilirsiniz.
  • AİON hikaye olarak çok klasik sizi bilmem ama bu bni biraz itiyor oyundan ama her çıkan mmo ya şans veren biri olarak AİON u sevdim class sistemi hoşuma gitti grafikler iyi WoW oynamadığım için bi karşılaştırma yapamıcam ama piyasadaki çoğu oyunu sollar NCSoft batırmaz işi umarım
  • quote:

WoW'un PvP'side zevk bazında 5 tu$lu KO'nun PvP'sinin gerisinde kaldı.Driftcity "fun" bazında WoW'u geçti.

asdsadasdsad yok artık iyice uçmayın.
  • Malesef Aionda atmosfer pek iyi değil. Yani wow, aoc hatta silkroad gibi insanı neler olacak acaba diye içine alan bir ortam yok. Daha oyunun başında 'ne işim var burada' demeye başlıyorsunuz. Harita openworld gibi görünmesine rağmen aslında öyle değil ki bu bir mmorpg de bence en başta olması gereken şey. Hatta aoc dan soğumamın yegane nedeni de bu diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serserie

ne derseniz deyin şuan aionun hesap sayısı 4m+ wowun 12m oldugunu dusunursek ve oyunun asyada cıktıgını hesaba katarsak durumu anlamak pekte zor değil. Ben aionla gelmesiyle wowu bırakıcam kesinlikle. Wowu arena için oynuyordum ondada görmem gerekeni gördüm top rate takımlarla çekişmeli maçlar yapıp gladiator alınabilecek ratee ulaşabildim. Bundan sonra arena değişmez hep 1v1 arena istedim olmadı üstüne bide 2v2 nin önemi kalmıyor. WORLD PVP tek istediğim bu, bunuda wow veremiyor. AION ile ilgili rakamlara ulaşmak için
    www.arenajunkies.com bu forumu takip edebilirsiniz.

Şimdi 4 m hesap sayısı iyi yanlız birşeyide unutmamak lazım zamanında aoc de ilk açılınca oraya bir yığılma olmuştu sonra insanlar beğenmeyip bıraktı

• WoW ile karşılaştırdığınız oyuna bak
  • aion grafik açısından iyi ancak kore oyunu olunca exp kasmaktan başka bi şey gelmiyor akla..pvp sini övüyorlar ancak şu arada gelip kaybeden tarafın safına giren 3. NPC ejder ırkı biraz saçma geldi bana...hikayeside pek çekici gelmedi bana..wow a o kadar sövüyoruz ama onun yerinide başkası alamıyor işte

not: Wow a sadece pvp gözüyle bakan çok şey kaçırmış demektir..pve yapmadan asıl tat alınmaz..
  • http://www.swtor.com/media/trailers/deceived-cinematic-trailer

bunu wowun yanına yaklaştırır hatta çıktıgı zaman geçebilir bile
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.