Şimdi Ara

AION HAKKINDA BİLMEDİĞİM ŞEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler daha 1 hafta önce aıona başladım pek sık giremedğim için falza bişey yapamadım 9 lvl da bi görev geldi kanadım felan oldu beni başkent gibi bi yere gönderdi orda 1 kaç göre yaptıkdan sonra ışınlanarak adelleye geldim ismi tam olarak bu muydu bilmiyorum şimdi orda kaldım ve oyun türkçe fakat hiç türke rastlamadım yapabildiğim şeyler bi yerden kitap felan aldım okudum skiller gelişti fakat 9 lvl da avcıyı seçtim şimdi ok kullanıyorum 11 lvlim okçuya göre hiç bir skilim yok hepsi yakın el skili yani burdan başka yerlere nasıl giderim ex partileri diye bir şey yokmu burda ??? yardımıc olursanız sevinirim ...

• sen assasin skilleri almışsın. ranger skilleri alıcaksın ve eline bow takıcaksın. tr serverinde oynamanı ve bir legion a üye olmanı ve o legionun kullandığı sesli chat programına girip oyunu oynamanı tavsiye ederim. diğer şekilde aion çok kapsamlı bir oyun tek başına öğrenmen için daha öncesinden bir mmorpg geçmişin olması lazım yada baya dolaşırsın

Orijinalden alıntı: grafmaster

sen assasin skilleri almışsın. ranger skilleri alıcaksın ve eline bow takıcaksın. tr serverinde oynamanı ve bir legion a üye olmanı ve o legionun kullandığı sesli chat programına girip oyunu oynamanı tavsiye ederim. diğer şekilde aion çok kapsamlı bir oyun tek başına öğrenmen için daha öncesinden bir mmorpg geçmişin olması lazım yada baya dolaşırsın

ranger skilleri nerden alabilirim acaba birde birliğe kaç lvlda kayıt olabilirim daha önce shaiya oynadım sadece mmorpg olarak

Orijinalden alıntı: livebait

quote:

sen assasin skilleri almışsın. ranger skilleri alıcaksın ve eline bow takıcaksın. tr serverinde oynamanı ve bir legion a üye olmanı ve o legionun kullandığı sesli chat programına girip oyunu oynamanı tavsiye ederim. diğer şekilde aion çok kapsamlı bir oyun tek başına öğrenmen için daha öncesinden bir mmorpg geçmişin olması lazım yada baya dolaşırsın

ranger skilleri nerden alabilirim acaba birde birliğe kaç lvlda kayıt olabilirim daha önce shaiya oynadım sadece mmorpg olarak

TR serverda sıfırdan başla. orda oyun içinde sorarsın. istediğin levelde bir group a katılabilirsn.

quote:

Orijinalden alıntı: livebait

quote:

TR serverda sıfırdan başla. orda oyun içinde sorarsın. istediğin levelde bir group a katılabilirsn.

ama daha 1 hafta önce başladım :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.