Şimdi Ara

Aion F2P NERTHUS/NEXUS Server DH Asmodian Legion (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
5.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir legion isim önerisi daha basit, şık, sade: TürkiyeM

Bu arada oyunun açılacağı yok sanırım.. Ben yatar

Sabah görüşmek üzere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstract -- 29 Şubat 2012; 1:52:17 >
  • Legionun ismini "Legion" yapın geçin o zaman cemaat komikti :))
  • patria
    latince vatan demek
  • 6-7 kişide biz varız. ayrıntıları yazarım
  • PaTRiot ?
  • Pumpit koyun beyler :D
  • Benim napacağım belli olmaz iyi bir ortam olursa bende legion içinde olurum karakter adı şuan belli değil isim olayında ise tavsiyem türkçe olmasa sizin için daha iyi olur türkçe olan Aion'da çok legion geldi geçti ve genelde oyun içinde hep sorun oluyor yabancılar bazında; koyun karizma bir ad olsun bitsin.

Misal Unforgiven mmo aleminde en çok kullanılan legion adlarından kapın şöyle bir legion ismi iş görür.
  • türkçe isim oyun içi ırkçı grupların direkt hedefi oluyor bu konuda ace arkadaşıma katılıyorum. Universal olsun ismi
  • Türkçe isme okay. ama sonunda TR olmasın ve forum ismi olmasın, reklam tabelası gibi dolaşmak hiç hoş deyil. Cemaat ilginç ve sempatik geldi mümkün.
    oyun hakında tecrübem yeterince var. böyle bir oluşum güzel olur. katılmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Revenge -- 29 Şubat 2012; 2:25:15 >
  • Ben ilk defa oynıcam oyunu kısmet olursa. Yardımcı olursanız sevinirim.

Daha önce Lineage II oynamıştım 2 ay kadar felan. Benzerliği var mı ?
  • şaka gibi ya sabaha karşı serveri açmışlar :S
  • WeAreTurks ya da TurkLegion ya da Turks gayet mantıklı bence forumdan cok Turk olduğumuzu belli edelim :)

arada ben infinite aiondan geçiş yapıcam Asmo acıcam ve büyük ihtimalle ranger ya da sorc olucak daha karar veremedim
  • benım nick Kuzgun
    oyunu 2 sene oynadım
    clas olarakta ranger
    elyos tarafında kımse acmıcakmı.Elyos tarafında acılacaksa Pars olabılır bızım eskı klan spatalos takı
  • Karakterimi oluşturdum

Oynayacağınız karakterin ismi ne olacak?; Darksoul
    Hangi sınıfı açacaksınız?; Soc açtım
    Aion deneyiminiz var mı?; İlk betadan beri soluksuz oynuyoruz. Bütün charlara hakimim
    Legion için tavsiyeleriniz var mı?; Bende türkçe isim olmasını istemiyorum osmanlı değilde ottoman gibi bir mantık daha iyi. Herkesin anlayabilieceği. Ayrıca türk oyuncuların ağırlıklı olduğu bir legionda yabancı oyuncuların alınmasını tavsiye etmiyorum şahsi fikrim.

Legion kurulduğu zaman bilgi verebilirseniz 2 arkadaşım var aynı tecrübede onlarda bize katılacaklar. herkese başarılar
  • Aranıza katılmak isterim ama lütfen oyunu nereden indireceğimi söylermisiniz. Şu site var amerika versyonumu bu:http://na.aiononline.com/freetrial bu adresten indirsem aranıza katılabilirmiyim? Yeniyim ve neler yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bachelor45

şaka gibi ya sabaha karşı serveri açmışlar :S

açmışlarmı sitesi kapalı hala.
  • Oyun açık oyundayım ben 4-5 gibi açıldı.. 3-4 lvl olup birakmıştım.. Tam gaz devam. Legion isteği bekliorum nickimi yukarda belirtmiştim :)) Herkese iyi oyunlar.. (Acc alabilenlere tabiki.) :)
  • sinir olmamak elde değil arkadaş yatıyoruz 15 dk sora server açılır. Tamam açılmasını kaçırdık bari site açık olsun ya bıktım hep bir aksilik, bunalıma girdim :D
  • server için eski sıra bekleme olaylarına döneceğiz gibi. Oyuna gece bir girdim 80 lerdeki tüp kuyruğu gibi adım atılacak yer yok :) Bugünde eksikleri tamamlamayla uğraşacaklar sanırım azcık daha sabretmek lazım.
  • görev yapmak çok zor ya :D ana baba günü yeminle :D Yunanlar hemen guildi kurmuş Balkan Power diye.. bizim guild lideri hala uyuyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreacar1907 -- 29 Şubat 2012; 11:00:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.