Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
32.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım ben melek olmak istemiyorum yeterince beyaz kanat açtım yeter bu kadar . Ayrıca hikayesini okumuştum asmo tarafi daha haklı geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshpie

quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

Elyoslar hiç estetik deyil, odun gibi duruyolar. Parlak fiziklerine aldırmayın derim, ve atmosveri cok renkli göz yorucu abartı.
    2 ırkında maplerini cok iyi biliyorum.

Ama en önemlisi birlik olmak oyunun daha cazip geçmesi açısından. global guildler herzamn tercihimdir, her ırktan olucak.
    Birlik sağlana bilirse Tr oyuncuları ağırlıklı bir legion hoş ola bilir.ırk okadarda önemli deyil

parlak fizklerine aldırın derim :9 oyun bu . ayrıca ırk çok güzel. ben yarattığım kadın karakteri en son victorias secret defilesinde gördüm aynısı dedim oha

Zaten oyunun en güzel yani karakteri tasarlamak.

istediğin unluye benzete bilirsen cok iyi.

ben ilk karakterimi satin aldiğimda karaktere baktim. sonrada karakteri bana satan kızın resme bakmiştim kiz tamamen kendini yapmişdi oyunda .

• Oyunu indireceğin site şuan kapalı oradan çekeceğin 100mb küsürlük dosya ile oyun indiriliyor sitenin açılmasını bekle bu arada ts olayı kolay sn. şifreli özel odalar açılan türk ts serverları mevcuttur.
  • asmo oynicam
  • Çoğunluk Elyos mu Asmo mu karar verin huleyn
  • ölümüne asmo
  • daha once oyunu oynamadimda assaisin guzel sinif mi?
  • SON 30 DK . Elyos diyorum. oynadığım çok arkadaşımda elyosta açıcak. elyos olup haritayı ezbere biliyorum diyenlerde asmo olursa eğer yazık. elyos olup asmo haritasını ezbere herkes biliyo çünkü pvp yapıyo aga. haritanın önemi yok. toplanalım yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshpie

quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

Elyoslar hiç estetik deyil, odun gibi duruyolar. Parlak fiziklerine aldırmayın derim, ve atmosveri cok renkli göz yorucu abartı.
    2 ırkında maplerini cok iyi biliyorum.

Ama en önemlisi birlik olmak oyunun daha cazip geçmesi açısından. global guildler herzamn tercihimdir, her ırktan olucak.
    Birlik sağlana bilirse Tr oyuncuları ağırlıklı bir legion hoş ola bilir.ırk okadarda önemli deyil

parlak fizklerine aldırın derim :9 oyun bu . ayrıca ırk çok güzel. ben yarattığım kadın karakteri en son victorias secret defilesinde gördüm aynısı dedim oha

Aynı karekterleri asmodada ypa biliyorsun fakat kulakları minimum küçültsen bile ufak bi sivrilik oluyor. saten saç modelleyerek kapata bilirsin onuda (;
    Parlaklıktan kastım kontrostı yükseltmiş gibi bir parlaklık, yani teni parlıyor.. asmo daha doğal.

• quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Arkadaşlar oyunu nereden indiriyoruz?

oyunun sitesi:http://www.aionfreetoplay.com

kardeşim senin yolun uzun allah sabır versin :D ben dün geceden patch atıyorum daha %43 :D yarın sabaha biter ve oyuna gırerım kısmetse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futuré -- 28 Şubat 2012; 19:27:14 >
  • aionstatus.com a göre 1 saat daha ertelendi
  • Tek sorum var karakter yönetimi wow gibimi şahsen çok aradım wow tarzını bulamadım oyuna yeni başlıcam hiçbir halt bilmiyorum sizin gibi bende bekliyorum biraz heyecanla yeni oyun değil tabi ama hiç araştırmadan giicem tek sorumu cevaplarsanız ona göre oyuna girmeden önce oynayıp oynamıcağıma karar vereyim :D
  • yönetimden kastın WASD ise evet aynı şekil. mouse ile tıklayarak yürütmüyorsun yani. (hoş bu seçenek de oyunda mevcut)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyph

Tek sorum var karakter yönetimi wow gibimi şahsen çok aradım wow tarzını bulamadım oyuna yeni başlıcam hiçbir halt bilmiyorum sizin gibi bende bekliyorum biraz heyecanla yeni oyun değil tabi ama hiç araştırmadan giicem tek sorumu cevaplarsanız ona göre oyuna girmeden önce oynayıp oynamıcağıma karar vereyim :D

Bahsettiğin olay WASD ise evet öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

aionstatus.com a göre 1 saat daha ertelendi

erteleyebildikleri kadar ertelesinler hatta yarın sabah açılsın :) benim patch daha %50 olmadı. Biraz bencillik yapıyorum kusuruma bakmayın :p
  • Donanımhaber olarak çoğunluğu asmo görmek güzel, class cleric bu arada açılsında başlasak artık oynamaya server açılınca nickleirmizi yazarız burdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyph

Tek sorum var karakter yönetimi wow gibimi şahsen çok aradım wow tarzını bulamadım oyuna yeni başlıcam hiçbir halt bilmiyorum sizin gibi bende bekliyorum biraz heyecanla yeni oyun değil tabi ama hiç araştırmadan giicem tek sorumu cevaplarsanız ona göre oyuna girmeden önce oynayıp oynamıcağıma karar vereyim :D

arkadaş, karakter yönetimi sen nasıl istersen öyle. ayrıca bu oyunda bulduğun pvp skill ve hızlarını hiçbir oyunda göremezsin. swtor bile hayal kırıklığı aion yanında. tabi f2p olduktan sonra izlemek lazım gameforge sonuçta
  • http://aionstatus.com/ bu sitede nexus calindi ve vehalla diye serverlar gösteriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2moon -- 28 Şubat 2012; 19:34:33 >
  • her zaman asmo

serverlar aionstatusa eklendi timeout veriyor
  • Bende Asmo oluyorum :3
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.