Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
32.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar AIONfreetoplay adresinden bi setup dosyası indirdim. Şu an bişi yüklüyor ama ne bilmiyorum=) Çok uzun sürüyor, start update dedim ve hala %17'de. Şu an oyunu mu yüklüyor yoksa napıyorum ben?
  • oyunu yüklüyor oyun indirmek sıkıntılı biraz.harddiskinde bolca yer olsun 60 gb filan
  • Çok sağ ol hocam, bu kadar çabuk cevap geleceğini tahmin etmiyordum
  • Bende Başladım indirmeye kablo net 1 mb ile 15 güne iner herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff

Bende Başladım indirmeye kablo net 1 mb ile 15 güne iner herhalde

oha :D

saka maka inip de hata verirse o zaman napican? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bende oyunun eski setup ı vardı 2.2 vesion olan onu kurdum sonra f2p sitesinden gameforge launcher indirdim settings den oyunun olduu dosyayı seçdim sonra start update dedim ancak file check yapmadim bide update yaparken cidden bi indiriyo bi duruyo ama bu uzun uzun deil 2 sn indiriosa 20 sn 0 lio indirmeyi suan %16 da delirecem varmı bi yolu yada tavsiyeniz ?
  • 4 günde %38 oldu beyler. Ben indirene kadar serverlar kapanacak diye korkuyorum.
  • Nexusda asmodian mage açtım türk guildi varmı ?
  • indiremiiyorum yardım eden yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabas55

beyler bende oyunun eski setup ı vardı 2.2 vesion olan onu kurdum sonra f2p sitesinden gameforge launcher indirdim settings den oyunun olduu dosyayı seçdim sonra start update dedim ancak file check yapmadim bide update yaparken cidden bi indiriyo bi duruyo ama bu uzun uzun deil 2 sn indiriosa 20 sn 0 lio indirmeyi suan %16 da delirecem varmı bi yolu yada tavsiyeniz ?

şu an bende yeni indirdim ve dediğin gibi bi indiriyor bi duruyor şuan 128 mb indi gösteriyor toplam olarak boyutu ne kadar bilen varsa ve söylerse çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: justwakeup

quote:

beyler bende oyunun eski setup ı vardı 2.2 vesion olan onu kurdum sonra f2p sitesinden gameforge launcher indirdim settings den oyunun olduu dosyayı seçdim sonra start update dedim ancak file check yapmadim bide update yaparken cidden bi indiriyo bi duruyo ama bu uzun uzun deil 2 sn indiriosa 20 sn 0 lio indirmeyi suan %16 da delirecem varmı bi yolu yada tavsiyeniz ?

şu an bende yeni indirdim ve dediğin gibi bi indiriyor bi duruyor şuan 128 mb indi gösteriyor toplam olarak boyutu ne kadar bilen varsa ve söylerse çok makbule geçer

benim d deki program files daki gameforge dosyasının içindeki aion free to play dosyasına bakıyo bi d ye bide c ye bak ikisinden birinde olabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: justwakeup

quote:

benim d deki program files daki gameforge dosyasının içindeki aion free to play dosyasına bakıyo bi d ye bide c ye bak ikisinden birinde olabilir

şu an 1 gb gösteriyor zaten1 gb indirdi şu an baktımda resimlere 14 gb boyutu anlaşılan gece açık bırakıcam iner sanırım yarına bide hangi serverda ve hangi ırk çoğunlukta forumda ? ona göre açıcam bende

• quote:

Orijinalden alıntı: soulme

quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff

Bende Başladım indirmeye kablo net 1 mb ile 15 güne iner herhalde

oha :D

saka maka inip de hata verirse o zaman napican? :D

az önce bitti beyler bitcomet programıyla indirdim şimdi dosyaları kopyalıyacam 14.41 gb bitcomet programını kurunca zaten torrent dosyasını otomatik görüyor kendi otomatik indirdi olursa en kolay indirme yöntemi olur herhalde olursa yazıcam buraya vay amk 8 günde indirmişim öh

• Türkler En fazla hangi serverda Beyler Ve Hangi ırkda legionumuz var lütfen cvp verin
  • @Volkoff
    Anuhart serveri nüfüs bakımından oldukça iyi. Her iki taraftada bolca türk legionu mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

@Volkoff
    Anuhart serveri nüfüs bakımından oldukça iyi. Her iki taraftada bolca türk legionu mevcut.

eyw kardeşim
  • 3.0 gelince sifirdan clientmi indirmek gerekecek yoksa patchmi yapicak. Şu oyunu merak ettim bi bakicam oylesine ancak 3.0 ilgimi cekti suanki degil. Suankini indirsem mi diye soruyorum. Patch yapicaksa indiricem yapmayacaksa indirmicem

• Arkadaslar 4 saattir indiriyorum 6 GB oldu ve %30 gosteriyor ne yapmaliyim

• ve harddiskte 28 gb kaldi siğarmi sizce ?

• oyunu torrentla indirdim file check yaptıgımda %95 de kalıyor. ne yaptıysam olmadı. yardımlarınız icin simdiden tesekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.