Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
682
Cevap
0
Favori
32.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://na.aiononline.com/home Ben oyunu buradan indirmiştim(North America),buralardan okuduğuma göre meğerhttp://www.aionfreetoplay.com/website/ buradan indirmemiz gerekiyormuş ücretsiz oynamak için gece boyuncada açık bıraknıştım doğrudüzgün inmemiş sabah kalktığımda çok iyi dolmaya başlamıştı...Hadi onuda geçtim oyunu silmek zorunda kaldım girmiyordu çünkü ücretli srüm için sanırım ncsoft launcherı!!!:( Cidden kaç gb 20gb falan vardı herhalde bütün gce açık bırakmıştım bilgisayarı üzüldüm

• merhaba NCsoft us serverinda oynamak istiyoruz 5 6 arkadaş oyunu indirdik ncsoft launcherinden uyelıkte aldık aktıfte ettık ama oyuna gırıs yapmıyor acaba sebebını bılen varmı aranızda . . .
  • Oyuna email kayıt olduğunuz email adresi ile girebiliyorsunuz. Yanlız @ yazamıyordum ben bi yere yazıp kopyala yapıştır yapabilirsiniz. Eğer grubunuzda yer varsa bende katılabilirim size:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brostalker

Oyuna email kayıt olduğunuz email adresi ile girebiliyorsunuz. Yanlız @ yazamıyordum ben bi yere yazıp kopyala yapıştır yapabilirsiniz. Eğer grubunuzda yer varsa bende katılabilirim size:)

o sekildede girmiyor acaba uyelık sistemini anlatabilirmisiniz zamanınız varsa nasıl alındıgını
  • tam emin değilim amahttps://ncid.ncsoft.com/management/accountProfileMain.nc bu siteden yani ncsoft'un sitesinden giriş yaptıktan sonra account profileden aionu aktif etmek gibi birşey yapılıyordu.
  • Selam Aion ile ilgilenen topluluk 12GB kotalıyım %30 indirdim Gelecek Aya devam etcem öyle öyle indirir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekocan1995 -- 8 Ekim 2012; 9:03:04 >
  • Anuhart da takilan var mi?
  • Arkdaşlar ben oyuna yeni başlıcam o yüzdenhttp://na.aiononline.com/ ile http://www.aionfreetoplay.com/website/ arasındaki farkı söyleyebilirmisiniz birde toplamda kaç gb bu oyun sıfırdan indiricem ??
  • Arkadaşlar aion free to play oynayan var mı? hangi serverda türkler yoğun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telatabi20

Arkadaşlar aion free to play oynayan var mı? hangi serverda türkler yoğun?

3 Aylık konuyu hortlattığın için tebrik ederim :) UK-Anuhart son açılan serverlardan ve oldukça çok türk var asmo veya elyos farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepeee

quote:

Orijinalden alıntı: Telatabi20

Arkadaşlar aion free to play oynayan var mı? hangi serverda türkler yoğun?

3 Aylık konuyu hortlattığın için tebrik ederim :) UK-Anuhart son açılan serverlardan ve oldukça çok türk var asmo veya elyos farketmez.

araştırmalarım buraya getirdi hocam :) sen oynuyormusun? nasıl bulabilirim ordaki türkleri forum klan vb ortamlar var mı?
  • madem konuyu hortlattınız bende bir not düşeyim yeni başlangıç yapmak isteyenler için en son açılan yeni server '' NEXUS '' tavsiye ederim oyuncu olarakda çok türk var oyun güzel ve eğlenceli indirmeye oynamaya değer
  • anuhart serverında lejyona alabilecek birileri var mı acaba? Yalnız başına oynanmıyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qxp222qxp

madem konuyu hortlattınız bende bir not düşeyim yeni başlangıç yapmak isteyenler için en son açılan yeni server '' NEXUS '' tavsiye ederim oyuncu olarakda çok türk var oyun güzel ve eğlenceli indirmeye oynamaya değer

hocam sen oynuyormusun klan varmı?
  • beyler clienti nerden indiriyoruz aionfreetoplay.com adresinden indirdiğim game download calısmıyor galiba kurdum öylece duruyor ncsoft launcher mi indirecegiz orjinal sitesinden sonra da aionfreetoplay.com adresinden uptade yapacagız degilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorien3535

beyler clienti nerden indiriyoruz aionfreetoplay.com adresinden indirdiğim game download calısmıyor galiba kurdum öylece duruyor ncsoft launcher mi indirecegiz orjinal sitesinden sonra da aionfreetoplay.com adresinden uptade yapacagız degilmi

bende sitesinden indirdim ama hata verdi indirmeye başlarken sonra başka bir siteden indirdim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldmagic

anuhart serverında lejyona alabilecek birileri var mı acaba? Yalnız başına oynanmıyor oyun.

Anuhart Elyos tarafında isen Shyguy isimli karaktere PM atarsan konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepeee

quote:

Orijinalden alıntı: Coldmagic

anuhart serverında lejyona alabilecek birileri var mı acaba? Yalnız başına oynanmıyor oyun.

Anuhart Elyos tarafında isen Shyguy isimli karaktere PM atarsan konuşalım

Hocam oyunda pm attim fakat online degilsiniz sanirim. Biz iki kisi girmeyi dusunuyorduk lejyona. Spiritmaster ve sorcerer olarak. Sorcerer online oluyor genelde. Oyundaki ismi Mupy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aion amerikayı indirmeyin cunku 60 gb
  • Oyunu şuan indiriyorum. Oyuna ait rehber veya bir inceleme var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.