Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
32.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu sıfırdan yükleyeceğim f2p için oyun linki patch linki alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

oyunu sıfırdan yükleyeceğim f2p için oyun linki patch linki alabilir miyim

http://aionfreetoplay.com/ buyur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart]
    Bu resimde patch diye indiriyorum da 14 gb sadece patchmi bu yoksa oyunun tamamı mı?

• Evet oyunun tamamı o.
  • Uzun bir süre infinite aion oynadım 2gün önce oyun kıtlığından geri döneyim dedim baktım infinite aion ölmüş heryer bomboş :) ama bi yandanda f2p olmasına sevindim oyunu indiriyorum şuan normalde elyos olurum hep görevlerini maplarını filan biliyorum ama gördüğüm kadarıyla çoğunluk elyostaymış asmo olmak gerek eğer görevlerde danışabilcegim birileri olursa asmo olabilirim gördüğüm kadarıyla baya türk legion var
  • quote:

quote:

quote:

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart]
    Bu resimde patch diye indiriyorum da 14 gb sadece patchmi bu yoksa oyunun tamamı mı?

arkapilan resmi biraz jonjon olmus :)

• biz animeciler jonjon şeyleri severiz
  • Torrentten indirdiğimiz dosyayı nereye atacağız sonradan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Torrentten indirdiğimiz dosyayı nereye atacağız sonradan?

C:\Program Files\Gameforge\AION Free-To-Play

Buraya gel, ve gizli klasörleri göster yap.

0/Patch/Zip diye bir yer olacak yanlış hatırlamıyorsam, dosyaları buraya yapıştır.

Daha sonra Launcher'ı aç ve FileCheck yap, işlem bittikten sonra Start'a bas.

Hata verebilir, eğer verirse kapatıp tekrar açıp Start yap girersin büyük bi ihtimal.
  •  Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart]

Bu oyun kaç gb torrentten indiriyorum 14 gb gf game lauchtan indiriyorum 25 gb dahada artmaya devam ediyor.işin kötüsü harddiskte de yer kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 1 Nisan 2012; 21:58:27 >
  • quote:

Bu oyun kaç gb torrentten indiriyorum 14 gb gf game lauchtan indiriyorum 25 gb dahada artmaya devam ediyor.işin kötüsü harddiskte de yer kalmadı

İndirdiği şifreli Zip dosyaları tek tek çıkarmaya başladığı için ister istemez boyut 2 katına çıkabilir.

Zaten işlem tamamlandığında Zip dosyalarını otomatikman silecek, boyutu 16Gb'a falan tekrar iner.

• C deki dosyaları silsem torrentteki dosyalar la açılır mı oyun?
  • quote:

quote:

quote:

Arkaplandaki tek gözden "ILLUMINATI" kokusu alıyorum..

• Oyunu torrenten indirdim c gameforgenin içine kopyaladım.Rarları çıkarmam mı gerekiyor diyeceğim de rardan çıkmıyor hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 7 Nisan 2012; 0:35:23 >
  • installer programı var zaten, bende sorunsuz çalıştı, ordan çalıştırın, yükleme bitene kadar bekleyin, sonra oyuna giriyor, hiç bu kadar uğraşmayın, ben bi kaç defa baştan yükledim problem çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testq -- 8 Nisan 2012; 2:03:38 >
  • Ben oyunu dediğiniz yere atıyorum ancak %85den sonra indirmeye başlıyor, anlamadım neden
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ombreee -- 13 Nisan 2012; 21:49:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

quote:

quote:

bende bu şekilde indirdim günde ama açmaya çalıştığımda winrar arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı yazıyor okadar bekledim olazsa çocuğumu yakıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: WhaTheF.

quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

quote:

quote:

bende bu şekilde indirdim günde ama açmaya çalıştığımda winrar arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı yazıyor okadar bekledim olazsa çocuğumu yakıcam

Hocam torrentle filan uğraşma orjinalden indir direk gir. ben f2p yokken indirmiştim zaten privatelerde takılıyordum orjinali indirdim ama tam girecekken bu seferde pin soruyor! Bu pin olayı nedir bileniniz varmı?

• Çözdüm pini kendimiz giriyomuşuz arkadaşlar ben nexustayım elyos ırkından açtım ismim Slimjack eklerseniz haberleşiriz hadikolay gele
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.