Şimdi Ara

Aion F2P 26 Ocak - 16 Şubat CBT (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
0
Favori
11.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla sozlerim yanlıs anlasilmasin ama Be-Happy nick li arkadas olayi baya bi artik sanki cennetten tapu olayina cevirdi sorularda falanlarda filanlarda yok bizimle oynamak istermisiniz gercek adınız nedir ( paylasilmayacak ) vs vs vs vs keyler onda lafim yok o konuda ama cok abarttilar.istedigimiz bir keydi oda yarismaya katilanlara verildi saglik olsun starter da baslariz baktik begendik gold oluruz ne yapalim belki newsletter uyeliklerimden birine vurur sans key gelir hala bekliyorum betaya gireceklere iyi eglenceler.

not: key dagıtımı hakkındaki yorumlarim yanlis anlasilmaz umarım
  • Böyle bir yorum geleceğini tahmin edememiştim , kimseyi bu şekilde düşünmeye sevk etmek istemezdim. Ancak açıklık getirmeliyim ki ; Keyler Ottoman Legionu için ayırılmıştır, bundan dolayıdır ki ; Lejyon harici dağıtımlarda beklenen Key alan arkadaşların lejyona dahil olabilmesidir.

Bu yüzden ki cennetten tapu değil , Lejyona oyuncu kazandırmak adına keyler dağıtıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Böyle bir yorum geleceğini tahmin edememiştim , kimseyi bu şekilde düşünmeye sevk etmek istemezdim. Ancak açıklık getirmeliyim ki ; Keyler Ottoman Legionu için ayırılmıştır, bundan dolayıdır ki ; Lejyon harici dağıtımlarda beklenen Key alan arkadaşların lejyona dahil olabilmesidir.

Bu yüzden ki cennetten tapu değil , Lejyona oyuncu kazandırmak adına keyler dağıtıldı.

Ben key alamadım, ancak betadan sonra legionunuza katılmak istiyorum.Mümkün müdür?Yaş sınırı var mıdır?Oyunda benim gibi yeni olanları da alıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Böyle bir yorum geleceğini tahmin edememiştim , kimseyi bu şekilde düşünmeye sevk etmek istemezdim. Ancak açıklık getirmeliyim ki ; Keyler Ottoman Legionu için ayırılmıştır, bundan dolayıdır ki ; Lejyon harici dağıtımlarda beklenen Key alan arkadaşların lejyona dahil olabilmesidir.

umarım key i alan ekmez seni ve legionunu :) saygilar
  • Beni ekerse umursamam , legionu ekerse de umursamam

Kısacası bu bir oyun
  • arkadaşlar olayı abartmayın bence. Arkadaş key dağıtacağını zaten detayları ile ifade etmiş. Egosu ile yaklaştığını düşünüyorsanız umarsamaz başvuruda bulunmazsınız. kimse kimseye birşey vaat etmiyor. Sonuçta kendilerine uyabilecek arkadaş topluluğu oluşturmaya çalışıyorlar. Ya birde anlamadığım çok uzun zamandır oynuyorum oyunu cbt abartılacak heyecanlanacak bir şey deil. Girirlmesede ucunda ölüm yok kısa bir süre sonra zaten oyun herkese açık olacak. Buyüzden eleştiri güzeldir ama seviyeli kalmaya özen göstermek bize yakışanıdır. Girebilenlere iyi eğlenceler, giremiyenlerde çok fazla şey kaybetmeyeceklerdir...
  • bana beta key temin edebilir misin?
  • Beyler bana bir key yollayabilir misiniz acaba?
  • Key alabilir miyim
  • Key atıverseniz niye bu kadar fasulye gibi nimet oldu bu keyler anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volayer

arkadaşlar olayı abartmayın bence. Arkadaş key dağıtacağını zaten detayları ile ifade etmiş. Egosu ile yaklaştığını düşünüyorsanız umarsamaz başvuruda bulunmazsınız. kimse kimseye birşey vaat etmiyor. Sonuçta kendilerine uyabilecek arkadaş topluluğu oluşturmaya çalışıyorlar. Ya birde anlamadığım çok uzun zamandır oynuyorum oyunu cbt abartılacak heyecanlanacak bir şey deil. Girirlmesede ucunda ölüm yok kısa bir süre sonra zaten oyun herkese açık olacak. Buyüzden eleştiri güzeldir ama seviyeli kalmaya özen göstermek bize yakışanıdır. Girebilenlere iyi eğlenceler, giremiyenlerde çok fazla şey kaybetmeyeceklerdir...

Kesinlikle katılıyorum

• Bende spa da oynuyorum ama herkes serverların kapanmayacağını söylüyor bu olay nedir ne değildir açıklarmısın piton kesin bi bilgi varsa sevinirim
  • Sadece quiz yolu ile mi dağıtılıyor bu keyler ? Maillere - sitelere konacaktı ne oldu ? Elinde fazladan key varsa ve benimle paylaşırsa cok sevinirim.
  • bazı guildlere veriliyor 30 adet.
    aiona yeni başlayacak olan bir kaç kişiye yardımcı ola bilirim key olarak.

bu arada be happy paylaşımın güzel testte görüşürüz inş
  • Ben yeni başlayacağım eğer bir key benimle palaşabilrsen çok memnun olurum :) 1 defa free trial denemiştim cok hoşuma gitmişti f2p cıkmasını 4 gözle bekliyorum :)
  • 2moon ben bi key alabilir miyim hocam? Yeni başlayacağım, merak ediyordum ama paralı olduğu için oynayamıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2moon

bazı guildlere veriliyor 30 adet.

Banada 1 key lazim elinde varsa fazladan verirsen çok makbule geçer.
  • 2Moon eğer fazla beta key varsa 1 tane de ben istiyorum :) Birçok online oyun oynamışlığım var gerek f2p gerek p2p. Deneyimli olmama rağmen Aion'u fırsat bulup deneyememiştim. f2p olmasıyla bunu da oynamak istiyorum eğer bir beta key paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Herkese iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2moon

bazı guildlere veriliyor 30 adet.

fazladan key var ise banada verirmisin ? yarışmaya çevirmezsen daha bi memnun olurum key olayını
    ayrıca amaç close betaya girmek degil tam olarak amaç veteran uyelik sahibi olmak azda olsa starter ile arada farklar var çok küçük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeLKeSeN -- 26 Ocak 2012; 1:28:20 >
  • Arkadaslar elinde fazladan key olan varsa , gercekten hep oynamak istedigim oyundur AION.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.