Şimdi Ara

Aion F2P 26 Ocak - 16 Şubat CBT (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
0
Favori
11.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallaha siteye başvurmuştum fakat şu ana kadar gelen bir şey olmadı. Zaten gelmesinide pek ummuyordum. Bir çok kişi başvurmuştur. Kapalı beta olayında mantık herkesi doldurmak değil sonuçta feedback sağlayacak oyunu bilen kişiler gerekmekte. Bu kadar başvurunun içinden kimin ne bildiğini bilmek zor. Ancak behappynin yaptığı gibi legion mantığı olsaydı başvuru seçilme oranı yüksek olurdu. Hayırlısı ya bu 3 haftalık ara sosyalleşmek için güzel bir dönem olabilir. :) Beta key hakkı kazanan arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler...
  • ben de Blade and soul private serverda oynarım yada bf3 hangisi sararsa
  • Ne yanı nedemk oluyor bu 3 hafta oynanamıcak ... Ben Tıme card a para harcadım 3 hafta lık surem cope mı gıdecek ? Acıklayabılecek olan var mı ?
  • bilmiyorum benim parada gitti demek
  • Mantiken oyle birsey olacagini zannetmiyorum. Ncsofttan ayri sunucular kullanacaklar, bu durumda f2p beta ayri sunucularda bagimsiz olarak acilacaktir bence. Yani beta surerken kapatmazlar ncsoft sunucularini. Yanlis anlasilma olmus olabilir.
  • ncsoft sunucuları aynen kalacak. isterseniz gameforge sunucularına -f2p- geçebileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonRider

ncsoft sunucuları aynen kalacak. isterseniz gameforge sunucularına -f2p- geçebileceksiniz.

Burada yanlış anlaşılma olsa gerek. NcSoft ile Aion'nun pazarlama ve dağıtım konusunda Avrupa da herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.

Beta 26 Ocak da başlıyor, NcSoft ise Sunucularını şubat ayı itibariyle kapatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 24 Ocak 2012; 22:37:08 >
  • Time for another easy question! You can win 20 keys this time if you are fast enough!

** What is the nickname of the future French Community Manager?**

Easy? Then send your correct answers to > beta@aionfreetoplay.com <. The first 20 correct answers will receive a Beta key!

CEVAP

Title: Community Manager France

Name: Francois-Xavier Labescat

Nickname: FX, Arathaur

sanırım nickname sini soruyor ama ben nesi varsa yazdım gönderdim
  • Beta sunucularını ayrı olarak biliyorum. Zaten 3 hafta oyuncuları oyunsuz bırakacak değil adamlarda. Hepsini geçtim exp event var henüz gelmemiş olan (27 Ocak - 30 Ocak: 18:00 - 17:59 GMT). Bunu yazdıklarına göre öyle bir durum olmayacaktır zaten.
  • Merhaba arkadaşlar ;

Key dağıtımııhttp://www.facebook.com/pages/Aion-Spatalos-Ottoman-Legion/330511070302537 adlı adresten düzenlenecek ufak bir yarışma ile gönderilecektir.

Herkese başarılar dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 24 Ocak 2012; 20:26:05 >
  • bu 3 hafta kapanacak haberini nerden öğrendiniz baktim ama bulamadim ölyle bir bilgi. varsa link atinda bakalim
  • hadi ama bekliyoruzz
  • BETA KEY EVENT

Merhaba arkadaşlar ; Beklenen keyler dağıtıma hazırdır . Lejyonumuz ile almış olduğumuz karar doğrultusunda Beta' ya bizimle katılacak oyuncular ;

İsim :
    Daha önce oynadığınız , online oyunlar :
    Oynadığınız online oyunlarda ki karakteriniz :
    Beta server sonrası bizimle oynamak ister misiniz ? :
    Ottoman Lejyonundan beklentileriniz :
    Aion Online' dan beklentileriniz :
    Facebook profil linkiniz :

Lütfen yukarıda ki soruları " CBT Beta Key - Yarışması " konu başlığıyla " bilgi@aiondestek.com " adresine gönderiniz.
  • hocam mesajı gönderdim yanıt bekliyorum, yalnız mail hesabımın ismini farklı koymuştum sorun olmaz umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku-s

hocam mesajı gönderdim yanıt bekliyorum, yalnız mail hesabımın ismini farklı koymuştum sorun olmaz umarım

Sorun değil utku mesajın elimize ulaştı , eğer key kazanırsan facebook profilin ile iletişime geçilecek o yüzden Facebook profilinizi istiyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

quote:

Orijinalden alıntı: Utku-s

hocam mesajı gönderdim yanıt bekliyorum, yalnız mail hesabımın ismini farklı koymuştum sorun olmaz umarım

Sorun değil utku mesajın elimize ulaştı , eğer key kazanırsan facebook profilin ile iletişime geçilecek o yüzden Facebook profilinizi istiyoruz :)

tamam hocam yollamıştım profil adresimi, dün sınava girdim bu kadar heyecanlanmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

BETA KEY EVENT

Merhaba arkadaşlar ; Beklenen keyler dağıtıma hazırdır . Lejyonumuz ile almış olduğumuz karar doğrultusunda Beta' ya bizimle katılacak oyuncular ;

İsim :
    Daha önce oynadığınız , online oyunlar :
    Oynadığınız online oyunlarda ki karakteriniz :
    Beta server sonrası bizimle oynamak ister misiniz ? :
    Ottoman Lejyonundan beklentileriniz :
    Aion Online' dan beklentileriniz :
    Facebook profil linkiniz :

Lütfen yukarıda ki soruları " CBT Beta Key - Yarışması " konu başlığıyla " bilgi@aiondestek.com " adresine gönderiniz.

Yasin kanka ben legion a girmek istemiorum aama sadece key için yarışmaya katılmak istiorum. Sadece key olmuomu

Key gönderene Continent of the Ninth (C9) Avrupa beta hesabı gönderilir.

• hocam saat geldi bekliyoruz
  • sitede yazdığına göre oyunu gameforce un sitesinden indirenlerede key veriliyormus okuduğumdan anladığım bu benim download imkanım yok kotalı kullanıyorum ve hala key sahibi değilim.eğer kotalı kullanmıyor ve close beta ya girmek istiyorsanız deneyin derim.bir key im bile anlıyormusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeLKeSeN -- 24 Ocak 2012; 23:19:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeLKeSeN

sitede yazdığına göre oyunu gameforce un sitesinden indirenlerede key veriliyormus okuduğumdan anladığım bu benim download imkanım yok kotalı kullanıyorum ve hala key sahibi değilim.eğer kotalı kullanmıyor ve close beta ya girmek istiyorsanız deneyin derim.bir key im bile anlıyormusun

hocam Be Happy arkadaşın dağattığı keyler sahibini buldu , bu arada indiren herkese değil önemli legionlara veriliyor key
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.