Şimdi Ara

Aion F2P 26 Ocak - 16 Şubat CBT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
343
Cevap
0
Favori
11.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Key yollamak isterse arkadaş yine yollar yani cb katılmak çokta önemli değil 45 gün gold üyelik şuan için bir işinize yaramaz göz boyama bunlar bakmayın siz çünkü düşük lvllerde size bir faydası olmaz gold üyeliğin olursunuz 55 ap kasmak gerekir işte o zaman işler değişir.

Zaten çoğu kişi hırs yapıp hemen lvl almaya bakacağından yok şu q. yapan yok şuraya girip çıkam vs. uğraşmaz kurar bir grup elit farm yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Beta key dağıtımı henüz başlamadı, bundan dolayı key' ler elime ulaşmadı..

Gerekli paylaşımlarda bulunacağım.

Be happy bende beta key istiyorum
  • artarsa beta key ben de alabilirim Be Happy.
  • bende key istiyorum arkadaşım sen bakma gereksiz öm yazan arkadaşlara
  • Değişim başladı arkadaşlar , Aion Free to Play web sitesi bakıma alınmış.
  • O_o Siteye girebiliyorum, bakım olduğundan eminmisin? Beta keyleri ne zaman göndermeye başlıyacaklar acaba bir bilgisi olan varmı? DCUO da sıkmaya başladı, gel artık AION.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke01

O_o Siteye girebiliyorum, bakım olduğundan eminmisin? Beta keyleri ne zaman göndermeye başlıyacaklar acaba bir bilgisi olan varmı? DCUO da sıkmaya başladı, gel artık AION.

Aynen şu an bende girebiliyorum, Facebook mesajlarında hareketlilik var =) Bu gün keylerin gelmesini bekliyorum , çarşamba günü ise oyun kapanacak zaten.
  • Bu keyler elımeze ulasmadan once bı ac acmamız veya baska bıse yapmamaız gerekıyorm u aceba ?
  • Demişler :)

"Patience, young Daevas. The keys are still in preparation. You will receive your keys soon enough :)."
  • Gameforge un clientiyle bi private ye girim dedim. Birde ne göreyim neredeyse bütün stigma skillerinin isimlerini değiştirmişler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

Gameforge un clientiyle bi private ye girim dedim. Birde ne göreyim neredeyse bütün stigma skillerinin isimlerini değiştirmişler...

Fazla kurcalamasalar bari ^^
  • bazı private server larda edit skiller oluyo onlardan olmasın.

misal bi server girmiştim shadow walk speed + a.speed veriyodu !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

bazı private server larda edit skiller oluyo onlardan olmasın.

bene basta o sekil dusundum ama eski clienti kullanan arkadasa bunu sordugumda bende bi degisiklik yok dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

bazı private server larda edit skiller oluyo onlardan olmasın.

bene basta o sekil dusundum ama eski clienti kullanan arkadasa bunu sordugumda bende bi degisiklik yok dedi
  • Şimdi aion bu promosyon döneminden sonra kaldığı yerden devam mı edecek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germanic

Şimdi aion bu promosyon döneminden sonra kaldığı yerden devam mı edecek ?

beta bitince wipe gelecek.
  • Beta sürecinde oluşturan karakterlere wipe gelicek ama oyun paralı iken oluşturduğunuz karakterlerde bi değişim olmayacak.
  • Merhabalar arkadaşlar

Facebook' da event düzenleniyor :

quote:

Time to get rid of some Beta Keys! Ten keys to be exact. Easy question for today:
    ** What rewards do Beta participants receive if they reach level 20 during the beta phase from Jan 26th – Feb 16th? **

Send your correct answers to > beta@aionfreetoplay.com <. The first 10 correct answers will receive a Beta key! Good luck :)

Beta da 20 level kadar ulaşan bir oyuncunun ; aldığı ödül nedir . Cevap veren ilk 10 kişi Key kazanıyor . Beta@aionfreetoplay.com adresine cevaplarınızı gönderiniz.
  • İlk 10 doğru cevaba demişler :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Merhabalar arkadaşlar

Facebook' da event düzenleniyor :

quote:

Time to get rid of some Beta Keys! Ten keys to be exact. Easy question for today:
    ** What rewards do Beta participants receive if they reach level 20 during the beta phase from Jan 26th – Feb 16th? **

Send your correct answers to > beta@aionfreetoplay.com <. The first 10 correct answers will receive a Beta key! Good luck :)

Beta da 20 level kadar ulaşan bir oyuncunun ; aldığı ödül nedir . Cevap veren ilk 10 kişi Key kazanıyor . Beta@aionfreetoplay.com adresine cevaplarınızı gönderiniz.

Face book adresınıde ğaylassaydın belşkı baska evenlerı yakalayabılırız ^^

Ayrıca bu key aldık dıyelım account acmamız gerekmı aceba gerekse nerde acmalıyız ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.