Şimdi Ara

Ainol Novo 9 Firewire Spark A31 Quad Core 2 GB RAM 9.7' Retina - Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.012
Cevap
13
Favori
111.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=j4O3VPJpa9Q

4k 2106 p video yu kaldırmamıs olabilir dogaldir nexus bile zor kaldiriyor

https://www.youtube.com/watch?v=hj1ZM5q1jaE

gayet guzel oynuyor araba oyunları her zaman akıcıdır hız yaptıkca goruntu aktarımlarında sorun yaratabilir ben aslında o kadar buyutmuyorum bu sorununu

bence guzel bir tablet tek farkıda onda ile dediğin gibi 10 bin mah pil omrunun olmasi blutooth sorunuda o kadar buyutulecek birsey değil apart takarsın al sana blutooth ( takılıyormu bilmiyorum ama muhtemel takılır)

ve senin verdiğin ornekteki urun hangisi onu bulamadım tam manasıyla onu yazabilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casablancali -- 23 Ocak 2013; 15:00:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: casablancali

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

çıktıgında nereden alalım peki ( sence )
    l
    Hocam 2 secenek var
    Ya cin sitelerinden almak pandawill

Ya da ainol Türkiye'nin getirmesini bekleyip buradan almak ve garanti sahibi olmak

Ben 70 80 tl fazla olursa buradan alırım ama fiyat farkı çok olursa panda dan alirim

Şimdiki tabletimi panda dan aldım da O ucuzdu 100 dolar
    Bunlar ise 250 dolarlık tabletler

caglar 630 tl diyorlar 1 senede garanti veriyoruz dediler ama nasıl bir garanti sistemidir bilmiyorum ben itimat edemedim hem al 630 da bilmediğin bir garanti sistemi
    ben direk pandavil yada buycoins den almayı dusunuyorum

kim dedi bu 1 yıl garantiyi?

eger tabletburada dan bahsediyorsan onların garantisinin bir anlamı yok zaten o 1 yıl uluslarası garantiyi pandawill de veriyor

Türkiye de satılan sanayi bakanlıgı onaylı garanti belgeli ürünlerin 2 yıl garantisi olmalı.

hocam ayrıca benim dün pandawill den siparis ettiğim tablet sorunsuz bir sekilde geldi.
    toplam 15 gün sürdü 0 tertemiz cihaz. ramos w28 195 tl ye maloldu
    türkiyeden alsam en az 300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 23 Ocak 2013; 15:10:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

l
    Hocam 2 secenek var

Ya da ainol Türkiye'nin getirmesini bekleyip buradan almak ve garanti sahibi olmak

Ben 70 80 tl fazla olursa buradan alırım ama fiyat farkı çok olursa panda dan alirim

caglar 630 tl diyorlar 1 senede garanti veriyoruz dediler ama nasıl bir garanti sistemidir bilmiyorum ben itimat edemedim hem al 630 da bilmediğin bir garanti sistemi

eger tabletburada dan bahsediyorsan onların garantisinin bir anlamı yok zaten o 1 yıl uluslarası garantiyi pandawill de veriyor

Türkiye de satılan sanayi bakanlıgı onaylı garanti belgeli ürünlerin 2 yıl garantisi olmalı.

hocam ayrıca benim dün pandawill den siparis ettiğim tablet sorunsuz bir sekilde geldi.

cağlar kredi kartıylami aliyorsunuz paymal dan bende ainol u alicam biliyorsun ayın sonunu bekliyorum test soncular ve benzeri pandawil in destek sistemiylede biraz sohbet ettim 28 inde geleceğinden bahsetti ama satin alma islemi icin biraz arastırma yapmmam lazim ( kredi kartıyla alınıyorsa nasıl alınır turk parası gecip dolara kendilerimi ceviriyorlar yada benzeri )

• quote:

https://www.youtube.com/watch?v=j4O3VPJpa9Q

4k 2106 p video yu kaldırmamıs olabilir dogaldir nexus bile zor kaldiriyor

https://www.youtube.com/watch?v=hj1ZM5q1jaE

gayet guzel oynuyor araba oyunları her zaman akıcıdır hız yaptıkca goruntu aktarımlarında sorun yaratabilir ben aslında o kadar buyutmuyorum bu sorununu

bence guzel bir tablet tek farkıda onda ile dediğin gibi 10 bin mah pil omrunun olmasi blutooth sorunuda o kadar buyutulecek birsey değil apart takarsın al sana blutooth ( takılıyormu bilmiyorum ama muhtemel takılır)

ve senin verdiğin ornekteki urun hangisi onu bulamadım tam manasıyla onu yazabilirmisin

bakın arkadaşlar bu onda v972 ainol novo 9 aynısı ikiside farklı çıkmaz testler ikiside aynı özellikte git bunu çinlilerede söyle git en iyi bilen teknolojiciyede benim dediğimi der
    http://www.youtube.com/watch?v=_rqzu0SqZGY
    aa burdada link tıkla burda ne alırsan ainol novo 9 alır ona göre düşünün derim
    buda freelander pd80 quad core video inceleme
    http://www.youtube.com/watch?v=a3x5KLoaxyA
    bide freelander bencmark 13000 alıyor o eski sürümü yeni sürümden 16500 alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game-thrones -- 23 Ocak 2013; 15:34:29 >

• cozunurlugu dusuk + retina ekran yok + video cok donuk gosteriyor hicbirsey anlıyamadım videodana + onda ile ainol 2 sinin ozellikleri hemen hemen aynı biz ayrı demedik zaten ona benzer 3 5 urun daha var aynı ozellikleri tasıyan ben kararı ainol dan verdim suandada urunun cıkmasını bekliyorum
  • quote:

cozunurlugu dusuk + retina ekran yok + video cok donuk gosteriyor hicbirsey anlıyamadım videodana + onda ile ainol 2 sinin ozellikleri hemen hemen aynı biz ayrı demedik zaten ona benzer 3 5 urun daha var aynı ozellikleri tasıyan ben kararı ainol dan verdim suandada urunun cıkmasını bekliyorum

çözürlüğü napcan gereksiz özellikler hd kötü değil 10 numara işlemci var ben kimseye karısmam onu al diye ama suan çin piyasasında exynos kullanan markalar 1 sırada işlemci farkıyla hertürlü oyunda sıkıntı çekmeden oynarsın artık o sana kalmıs ben karısamam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

l
    Hocam 2 secenek var

cağlar kredi kartıylami aliyorsunuz paymal dan bende ainol u alicam biliyorsun ayın sonunu bekliyorum test soncular ve benzeri pandawil in destek sistemiylede biraz sohbet ettim 28 inde geleceğinden bahsetti ama satin alma islemi icin biraz arastırma yapmmam lazim ( kredi kartıyla alınıyorsa nasıl alınır turk parası gecip dolara kendilerimi ceviriyorlar yada benzeri )

paypal ile alacaksın kredi kartını adamlara vermeyeceksin.

paypal da kredi kartından cekiyor zaten.

kredi kartından dolar cekiliyor, kendi bankan cekildiği günün kuru ile tl ye ceviriyor.

• sakat isler ya dur bakalım hayırlısı kartın her turlu bilgisini veriyorsun benim kredi kartımda yok gercide bakıcaz artık ben hesaba yatan bir adres bulsam daha basit olucak ama zor gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: game-thrones

quote:

quote:

arkadaslar ainol novo 9 almaktan vazgeçtim neden diye sorarsınız işlemcisi o kadar berbat gibi o kadar para vermek çok yazık olur adamlar tablet az ısınsın diye işlemcide kısmışlar yani berbat bişey 460 lira tablet freelander pd80 quad core 4 çekirdekli 2gb ram 16gb hafıza süper ötesi samsung exynos kalitesiyle 430 lira satılıyor eternal anlastım novo 9 yerine bana freelander yollayın dedim hadi hayırlısı ama size tavsiye novo 9 güzel yanları 10000 mah bataryası kamera 5mp retina olması başka hiçbir özelliği yok bluetooth internete bile giremiyon bluetooth koymamıslar o cihaza freelander adamlar yapmıs yada hd ekran istiyorsanız ramos w30HD alın freelander özellikler aynı çözünürlük full hd yapan adamlar biliyor :D

arkadasım urun cıkmadan neyin yorumunu yapıyorsun testmi ettin elinemi gecti ne yaptın soylede bizde bilelim resmen hurafelik yaratıyorsunuz hele bir cıksın test sonuclarına herkez bakıcak ona gore herkez yorumunu yapacak ala ala hemen almayın muhabbetıne geciyorsunuz sanki elinizde 1 tane varda

:D onda v972 youtube yaz herşey çıkıyor aynı işlemci aynı özellikler inanmayanlar baksın haftaya çıksın aynı almazsa görün

beyler zaten ainol 9 unda videolar var youtube ta şuan. ki ben böyle bi tablet beklemiodum. resmen hayal kırıklığı. oyunlar felan iyi ama menü geçişleri felan çok yawaş. + acaba güncellemelerle düzelirmi bilmiyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: burakorhan23

quote:

quote:

quote:

arkadaslar ainol novo 9 almaktan vazgeçtim neden diye sorarsınız işlemcisi o kadar berbat gibi o kadar para vermek çok yazık olur adamlar tablet az ısınsın diye işlemcide kısmışlar yani berbat bişey 460 lira tablet freelander pd80 quad core 4 çekirdekli 2gb ram 16gb hafıza süper ötesi samsung exynos kalitesiyle 430 lira satılıyor eternal anlastım novo 9 yerine bana freelander yollayın dedim hadi hayırlısı ama size tavsiye novo 9 güzel yanları 10000 mah bataryası kamera 5mp retina olması başka hiçbir özelliği yok bluetooth internete bile giremiyon bluetooth koymamıslar o cihaza freelander adamlar yapmıs yada hd ekran istiyorsanız ramos w30HD alın freelander özellikler aynı çözünürlük full hd yapan adamlar biliyor :D

arkadasım urun cıkmadan neyin yorumunu yapıyorsun testmi ettin elinemi gecti ne yaptın soylede bizde bilelim resmen hurafelik yaratıyorsunuz hele bir cıksın test sonuclarına herkez bakıcak ona gore herkez yorumunu yapacak ala ala hemen almayın muhabbetıne geciyorsunuz sanki elinizde 1 tane varda

:D onda v972 youtube yaz herşey çıkıyor aynı işlemci aynı özellikler inanmayanlar baksın haftaya çıksın aynı almazsa görün

beyler zaten ainol 9 unda videolar var youtube ta şuan. ki ben böyle bi tablet beklemiodum. resmen hayal kırıklığı. oyunlar felan iyi ama menü geçişleri felan çok yawaş. + acaba güncellemelerle düzelirmi bilmiyorum .

o videoları bizde gorebilirmiyiz hangi siteden gordunuz paylasırmısın

• evet videolar dusmus izleyin arkadaslar

http://www.youtube.com/watch?v=GtSZs4IOhvc
  • suan 3 video var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 23 Ocak 2013; 23:51:54 >

• 29 ocakta videolar duser diyordum sasirdim acıkcası cok erken cıktı o zaman on siparis olayında bir sorun var :) neyse caglar nasıl buldun cihazi
  • quote:

29 ocakta videolar duser diyordum sasirdim acıkcası cok erken cıktı o zaman on siparis olayında bir sorun var :) neyse caglar nasıl buldun cihazi

onsipariste sorun yok hocam bunlar satıcı adam da soyluyor hala onsipariste suan gonderemeyiz diye
    numune olarak almıslar.

cihaz konusunda yorum yapamayacagın adamlar dogru durust bir video hazırlayamamıs
    oyun yok video yok test yok
  • Freelander daha mantıklı geldi
  • bizde yalan yok gördünüz :D:D aaa mal ortada hiçbirşey çıkmaz beş kuru etmez ben bunu çinden alim türkiyede satim kimse almaz freelander al saat valla saana sölim 650 vermezseler öldürün beni exynos kalitesi:D
  • https://www.youtube.com/watch?v=1SJgSqYBHho

bencmark skorlarında 9800 lerde urun diğer marka ise 12 bin ustlerde tabi suda var

diğer marka Display: 10.1 inch, IPS capacitive touch screen, 1280*800 pixels ile yaparken testi

ainol Resolution 2048 x 1536px cozunurlukte testi yapiyor bunuda goz onunde bulundurmak lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TAB]ip

Freelander daha mantıklı geldi

Freelanderi ne yapacaksin ki o cozunurukte bir suru cihaz var
    Bundan sonra retina alinir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [TAB]ip

Freelander daha mantıklı geldi

Freelanderi ne yapacaksin ki o cozunurukte bir suru cihaz var
    Bundan sonra retina alinir

caglar skorlar tatmin etmiyor değilmi :)
  • birde cağlar tablet bilgisayarlarda ekran cozunurlugunu ayarlıyabiliyormuu bilgisayar gibi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.