Şimdi Ara

Ainol Novo 9 Firewire Spark A31 Quad Core 2 GB RAM 9.7' Retina - Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.012
Cevap
13
Favori
111.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frtfrtfrtfrt

Merhaba arkadaşlar, Ainol novo 9 almayı düşünüyorum ancak indirim kuponu kullanmak için 28ini beklemek zorundayım sanırım. Bu sırada novo 10 Hero alıp almasammıdiye düşünmekteyim. Sizce beklemeye değermi?

Ayrıca, ainol ürünlerinde türkçe dil desteği mevcutmu? ve bu retina ekranlı ürünlerde uyum sorunu varmıdır? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler.

8 gün kaldı tabii ki deger

Uyum sorunu yok videolara bakabilirsin

Eşdeğer ürünler var onda v972 chuwi v99 aynı donanıma sahip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bunun ozellikler 10 numara test sonuclarida sorun cıkarmazsa alicaz ins 8 gunmu kaldı cokmus ya :)
  • http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/374-ainol-novo9-tablet-bilgisayar.html

tablet buradada sanırım aynı urun bu tam ozelikleri yazmamıslar ama pahali değilmi 600 tl garantide yoksa alınmaz sanırım değilmi yani bu fiyata

cağlar sen kaca almistin urunu

birde su urun baska sanırım değilmi bakarmısınız http://www.ainol-tablet.com/ainol-novo-9-firewire-quad-core-retina-tablet-pc-9-7-inch-16gb.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casablancali -- 19 Ocak 2013; 21:49:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: casablancali

http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/374-ainol-novo9-tablet-bilgisayar.html

tablet buradada sanırım aynı urun bu tam ozelikleri yazmamıslar ama pahali değilmi 600 tl garantide yoksa alınmaz sanırım değilmi yani bu fiyata

cağlar sen kaca almistin urunu

birde su urun baska sanırım değilmi bakarmısınız http://www.ainol-tablet.com/ainol-novo-9-firewire-quad-core-retina-tablet-pc-9-7-inch-16gb.html

Tablet burada bir Çin sitesi garanti falan yok sayfanın sonuna bakin
    Tek yaptıkları türkçe bir sayfa açıp aradan komisyon almak

Ben bu ürünleri almadım ben ucuz bir tablet aldım Ramos w28
    Retina ekranlar çıksın gorelim
    Satıp gececegim

• çıktıgında nereden alalım peki ( sence )
  • quote:

çıktıgında nereden alalım peki ( sence )
    l
    Hocam 2 secenek var
    Ya cin sitelerinden almak pandawill

Ya da ainol Türkiye'nin getirmesini bekleyip buradan almak ve garanti sahibi olmak

Ben 70 80 tl fazla olursa buradan alırım ama fiyat farkı çok olursa panda dan alirim

Şimdiki tabletimi panda dan aldım da O ucuzdu 100 dolar
    Bunlar ise 250 dolarlık tabletler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 19 Ocak 2013; 22:03:04 >
  • ya ben 250 dolara kadar verebilirim onda sıkıntı yok 450 460 tl yi gozden cıkardım zaten bu urun cıkar cıkmaz zaten ainol turkiyeye gelmesi fazla surmez herhalde değilmi
  • anlaşılan bu ürün baya uğraştıracak yalnız takip edemiyorum konuyu amacının dışına çıkıyor.
  • acaba turkiyeye ne zaman gelirr... cok guzel bi cihaz

• caglar_sss; cevabınız için çok teşekkürler.

Ainol tabletlerde türkçe dil desteği mevcutmu? kullanan bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

28inde bu tabletin fiyatında artış olurmu sizce? ona göre siparişi vereyim yarın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 20 Ocak 2013; 0:59:58 >
  • ben de tablet arayışındayım arkadaşlar, yanlış anlamayın bu konunun dört sayfasını da okudum... ama o kadar çok tablet araştırdım ki hepsi karıştı birbirine, tekrar okumayı gözüm yemedi... sorularımı cevaplarsanız sevinirim...

1- tabletin işlemcisi nasıldır... hani günümüz için en iyi işlemci mi bu ya da tabletler için...
    2- tabletin gpusu nasıldır... mali 400 den falan oldukça iyi mi... günümüz kasan oyunlarda sorun çıkarır mı...
    3- bluetooth olmaması klavye, mouse kullanımında sorun oluşturur mu...
    4- 9.7 inch olması ne gibi sorunlar oluşturur... sadece film izlemede bant olayı mı olur...

teşekkürler...
  • Uzun araştrımalar neticesinde ben de bu tabletten almayı planlıyorum.. Ön siparişler bir ulaşsın sahiplerine de yazılım sıkıntısı, takılma vb. performans problemi var mı görelim bakalım.. Bir sitede bu tabletin root'lanabildiğini okumuştum; bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 69 boss

anlaşılan bu ürün baya uğraştıracak yalnız takip edemiyorum konuyu amacının dışına çıkıyor.

aşar tabi ürünü bekliyoruz video ve test sonuclarida olmayınca sapitıyoruz :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=BlW8qUXJyYs ürün videoları çıkıyo yawaş yawaş beyler
  • selam arkdaşlar dün ainol türkiyeye mail attım sağolsunlar hemen cevap verdiler. sizce çin den mi sipariş edeyim yoksa dedikleri gibi bekliyeyim mi? ayrıca aşağıda da göreceğiniz üzere mart başında ürün piyasaya çıkacak diyorlar. ancak çin sitelerinde bu ayın 28 inde çıkacak deniyor anlamadım?

Merhabalar,
    Novo 9 spark modeli mart ayı ortasında stoklarımıza girecektir.
    Bazı çin menşei web sitelerinde satışını görebilirsiniz ama şu anda onlarda da mevcut değil.
    Cihazın çin dağıtımı mart ayı başında , dünyada ki diğer distiribitörlere dağıtımı ise 10 mart gibi yapılacak.
    Ainol fabrikası prensip olarak her yeni ürününü önce çinde ki bayilere ve distiribitörlere dağıtır, aradaki bu 10-15 günlük süreçte de dil desteğini ve çindeki kullanıcılardan gelen şikayetlere göre son düzenlemeleri yapar ve diğer ülkelerdeki distiribitörlere ondan sonra gönderir.
    Yani Çinli sitelerden alırsanız mart başında gönderirler, bizim bayilerde ise 12-15 mart gibi olur.
    Fiyatı ise 550-600 tl arası olur tahminim.
    Saygılar…

• siparişi verdim hadi hayırlısı onda v972 ellerindede yokmuş bunu istedim(pandawill)
  • arkadaslar ainol novo 9 almaktan vazgeçtim neden diye sorarsınız işlemcisi o kadar berbat gibi o kadar para vermek çok yazık olur adamlar tablet az ısınsın diye işlemcide kısmışlar yani berbat bişey 460 lira tablet freelander pd80 quad core 4 çekirdekli 2gb ram 16gb hafıza süper ötesi samsung exynos kalitesiyle 430 lira satılıyor eternal anlastım novo 9 yerine bana freelander yollayın dedim hadi hayırlısı ama size tavsiye novo 9 güzel yanları 10000 mah bataryası kamera 5mp retina olması başka hiçbir özelliği yok bluetooth internete bile giremiyon bluetooth koymamıslar o cihaza freelander adamlar yapmıs yada hd ekran istiyorsanız ramos w30HD alın freelander özellikler aynı çözünürlük full hd yapan adamlar biliyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: game-thrones

arkadaslar ainol novo 9 almaktan vazgeçtim neden diye sorarsınız işlemcisi o kadar berbat gibi o kadar para vermek çok yazık olur adamlar tablet az ısınsın diye işlemcide kısmışlar yani berbat bişey 460 lira tablet freelander pd80 quad core 4 çekirdekli 2gb ram 16gb hafıza süper ötesi samsung exynos kalitesiyle 430 lira satılıyor eternal anlastım novo 9 yerine bana freelander yollayın dedim hadi hayırlısı ama size tavsiye novo 9 güzel yanları 10000 mah bataryası kamera 5mp retina olması başka hiçbir özelliği yok bluetooth internete bile giremiyon bluetooth koymamıslar o cihaza freelander adamlar yapmıs yada hd ekran istiyorsanız ramos w30HD alın freelander özellikler aynı çözünürlük full hd yapan adamlar biliyor :D

arkadasım urun cıkmadan neyin yorumunu yapıyorsun testmi ettin elinemi gecti ne yaptın soylede bizde bilelim resmen hurafelik yaratıyorsunuz hele bir cıksın test sonuclarına herkez bakıcak ona gore herkez yorumunu yapacak ala ala hemen almayın muhabbetıne geciyorsunuz sanki elinizde 1 tane varda

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

çıktıgında nereden alalım peki ( sence )
    l
    Hocam 2 secenek var
    Ya cin sitelerinden almak pandawill

Ya da ainol Türkiye'nin getirmesini bekleyip buradan almak ve garanti sahibi olmak

Ben 70 80 tl fazla olursa buradan alırım ama fiyat farkı çok olursa panda dan alirim

Şimdiki tabletimi panda dan aldım da O ucuzdu 100 dolar
    Bunlar ise 250 dolarlık tabletler

caglar 630 tl diyorlar 1 senede garanti veriyoruz dediler ama nasıl bir garanti sistemidir bilmiyorum ben itimat edemedim hem al 630 da bilmediğin bir garanti sistemi
    ben direk pandavil yada buycoins den almayı dusunuyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: game-thrones

arkadaslar ainol novo 9 almaktan vazgeçtim neden diye sorarsınız işlemcisi o kadar berbat gibi o kadar para vermek çok yazık olur adamlar tablet az ısınsın diye işlemcide kısmışlar yani berbat bişey 460 lira tablet freelander pd80 quad core 4 çekirdekli 2gb ram 16gb hafıza süper ötesi samsung exynos kalitesiyle 430 lira satılıyor eternal anlastım novo 9 yerine bana freelander yollayın dedim hadi hayırlısı ama size tavsiye novo 9 güzel yanları 10000 mah bataryası kamera 5mp retina olması başka hiçbir özelliği yok bluetooth internete bile giremiyon bluetooth koymamıslar o cihaza freelander adamlar yapmıs yada hd ekran istiyorsanız ramos w30HD alın freelander özellikler aynı çözünürlük full hd yapan adamlar biliyor :D

arkadasım urun cıkmadan neyin yorumunu yapıyorsun testmi ettin elinemi gecti ne yaptın soylede bizde bilelim resmen hurafelik yaratıyorsunuz hele bir cıksın test sonuclarına herkez bakıcak ona gore herkez yorumunu yapacak ala ala hemen almayın muhabbetıne geciyorsunuz sanki elinizde 1 tane varda

:D onda v972 youtube yaz herşey çıkıyor aynı işlemci aynı özellikler inanmayanlar baksın haftaya çıksın aynı almazsa görün

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.