Şimdi Ara

Ainol, Cube, Pipo? Hangisi ürününe daha fazla teknik destek veriyor? [Fire Alındı] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
7.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben önceki 7 inç tabletim için Sleeve Kılıf almıştım onu kullanacağım, kumaş kılıf fena değil tavsiye ederim.

http://www.ebay.com/itm/C79-Black-Red-Sleeve-Bag-Pouch-Case-f-7-Ainol-Novo-7-Basic-Advanced-II-Tablet-/330786317794?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item4d0466a5e2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EYgt -- 30 Ağustos 2012; 18:40:43 >

Orijinalden alıntı: EYgt

Hocam ben önceki 7 inç tabletim için Sleeve Kılıf almıştım onu kullanacağım, kumaş kılıf fena değil tavsiye ederim.

http://www.ebay.com/itm/C79-Black-Red-Sleeve-Bag-Pouch-Case-f-7-Ainol-Novo-7-Basic-Advanced-II-Tablet-/330786317794?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item4d0466a5e2

Aliexpressten alırsanız bunlara bedava yolluyolar satıcıyla konusunca..

tablet fiyatlarıda daha makul oluyo, neden bic'i tutturmuş millet anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

kafa karıştırmak istemem ama FLAME diye bir model var :) bahsettiğiniz sitede FLAME-FIRE diye yazılmış fakat konulan resimlerde ürünlerin arka tarafına bakarsanız hepsinde FIRE yazmakta. bir fark yok ise neden iki farklı model diye sormak isterim :)

Ainol'un kendi sitesinde aralarında bir fark olmadığı, Fire Çin için seçilen ismi, Flame'in ise Avrupa için seçilen ismi olduğu söyleniyor.
    Benim fotoğraf makinem olan Canon Kiss X5 de öyle mesela. Kiss X5 Japonya'daki ismi. 600D Avrupa ismi. ABD ismi ise T4i olsa gerek. Dünya'da 3 farklı ismi var ama hepsi tamamen aynı. Kiss X5'te sadece İngilizce ve Japonca dil seçeneği var. Başka farkı yok.
    Bunun gibi bir satış politikası Ainol'unki.

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

hayırlı olsun öncelikle ama biraz bekleyeceksiniz galiba

PRE-SELL PRODUCT.
    We will send out the orders in sequence, buy first, get first.

August 20, New Arrival and Accept Reservation.
    August 22, Sample Tablet PC in stock.
    August 24, A small amount of arrival, the first batch of 20 tablets have been dispatched.
    August 27, A small amount of arrival again, the second batch of 45 tablets have been dispatched.
    August 30, the third batch of 150 tablets have been dispatched.

Next Batch will be sent out before 9th September.

9 eylülden önce yollanacağı söylenmiş, talep fazla demekki.. en geç 9 unda yollasalar eylül ayının sonuna doğru elinizde olur diye tahmin ediyorum.

şimdi alsak bile beklemek zorunda kalıyoruz malesef

Ben zaten en geç 1 ay içinde elime geçeceğini bilerek sipariş ettim. 15 dolarlık indirimden de yararlanmış oldum. Eylül içinde gelir benim için problem yok.

ainolun kendi sitesi olmadıgını belirtmek isterim ainol-novo sitesi ainol un çindeki bayilerinden birinin satış sitesidir.
    mesela aurora2 için çinde satılan ile yurtdışına satılanlar arasında fark olmadığı söylenmiş. oysa ki aurora2 için üretici firmadan iki farklı fiyat aldığımı söyleyebilirim. çin içerisinde satılan model ile yurtdışına satılan aurora2 arasında 12 usd ye yakın bir fark vardı. aynı özellik olsaydı sanırım böyle bir fark olmazdı ki hangisi istersek onu verebileceklerini söylediler. FLAME- FIRE için kesin birşey söyleyemiyorum ama arada fark olacağı kanısındayım. FLAME kutu içeriğinde OTG kablosu, HDMI kablosu ve şarj cihazının dahil olacağıda söyleniyor. bilgilerinize.

Belki de öyledir bilemiyorum. Sonuçta internetten edindiğimiz bilgiler bunlar. İşin doğrusu ben "ille Lg ekran olsun" diye de çok kasmıyorum. Netten izlediğim okuduğum incelemelerde ekranın yeterli seviyede olduğunu okudum. LG olunca alet göğe yükselmiyor kendi kendine haliyle :)
    Kaldı ki 270 liraya Çin malı olduğu bilinen bir tablet alıyoruz, beklentilerim çok yüksek değil. İşimi görsün, bi kaç yıl sıkıntı çıkarmasın benim için kafi.

quote:

quote:

Hocam ben önceki 7 inç tabletim için Sleeve Kılıf almıştım onu kullanacağım, kumaş kılıf fena değil tavsiye ederim.

BIC'den daha önceki alışverişlerimde çok memnunum. Sırf bu memnuniyetten dolayı BIC'ten aldım. Aliexpress'i de denemeyi düşünüyorum ilerki alışverişlerimde ama tablette ilk olmasını istemedim doğrusu :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

ELF ii'yi BİC ten 100 dolara aldim. Aliexpresste 110 dolar falandi. Neden daha fazla vereyim ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

quote:

ELF ii'yi BİC ten 100 dolara aldim. Aliexpresste 110 dolar falandi. Neden daha fazla vereyim ki?

hocam

aliexpress bizim gitti gidiyor gibi bir site, bir sürü satıcı var ve hepsinin satış fiyatları aynı

mesela ben flame için şuan kargo dahil 148$ fiyat buldum, BIC 15$ indirimli fiyatı 150$ a veriyor kupon kullandırtıp.

biraz araştırma yapıp daha ucuz fiyatta bulunabilir aliexpresste üstelik satıcıyla konuşup hediye ürünler göndertebiliyosunuz.

ben geçenlerde screen protector ve sleeve case i bedavaya bağlamıştım satıcıyı, o sizin pazarlık yeteneğinize bağlı.

ayrıca aliexpresste satıcıların %5 falan indirim yaptığı zaman oluyor, ayrıca o sitede kupon veriyor 5$lık falan, e zaten normal satış fiyatlarıda ucuz dolayısıyla indirimlerle beraber ciddi uygun fiyatlara alınabiliyor.

• quote:

quote:

İlla BIC diye tutturmuıyoruz hocam bende biliyorum Aliexpress'te bedava akseasur olduğunu 3 tablet aldım oradan ama artık direkt kredi kartıyla almak istemediğim için BIC'e yöneldim en büyük sebebide Paypal ile güvenli ödeme şekli, Aliexpress'teki 148 dolarlık tableti Kredi kartı ile alacağıma 2 dolar daha verip Paypal ile BIC'den daha güvenli şekilde aldım herkesin tabiki kendi tercihi istedikleri yerden alabilirler. Saygılar.

• quote:

quote:

quote:

İlla BIC diye tutturmuıyoruz hocam bende biliyorum Aliexpress'te bedava akseasur olduğunu 3 tablet aldım oradan ama artık direkt kredi kartıyla almak istemediğim için BIC'e yöneldim en büyük sebebide Paypal ile güvenli ödeme şekli, Aliexpress'teki 148 dolarlık tableti Kredi kartı ile alacağıma 2 dolar daha verip Paypal ile BIC'den daha güvenli şekilde aldım herkesin tabiki kendi tercihi istedikleri yerden alabilirler. Saygılar.

tabiki hocam ama 2$ değil aslında fark onu anlatmaya çalışıyorum aslında 17$ ediyor. BIC fiyatları indirimli şuan kupon indirimiyle satıyor. fiyat olarak

aliexpresste her zaman daha uygundur fiyatlar ama paypal kullanılmıyor tabi orası ayrı. sanal kart kullansın aliexpressten almak isteyenler.

• Evet hocam haklısın indirimsiz zamanlarda tabiki Aliexpress satıcıları daha avantajlı

quote:

quote:

quote:

tabiki hocam ama 2$ değil aslında fark onu anlatmaya çalışıyorum aslında 17$ ediyor. BIC fiyatları indirimli şuan kupon indirimiyle satıyor. fiyat olarak

aliexpresste her zaman daha uygundur fiyatlar ama paypal kullanılmıyor tabi orası ayrı. sanal kart kullansın aliexpressten almak isteyenler.

Neyse almış bulunduk artık, bi dahaki sefere.
    Hatta arkadaşım da tablet almayı düşünüyor. Cube u30gt alabiliriz ona, Aliexpress'ten sağlam bi satıcı bulursak ondan alırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

quote:

hocam

aliexpress bizim gitti gidiyor gibi bir site, bir sürü satıcı var ve hepsinin satış fiyatları aynı

mesela ben flame için şuan kargo dahil 148$ fiyat buldum, BIC 15$ indirimli fiyatı 150$ a veriyor kupon kullandırtıp.

biraz araştırma yapıp daha ucuz fiyatta bulunabilir aliexpresste üstelik satıcıyla konuşup hediye ürünler göndertebiliyosunuz.

ben geçenlerde screen protector ve sleeve case i bedavaya bağlamıştım satıcıyı, o sizin pazarlık yeteneğinize bağlı.

ayrıca aliexpresste satıcıların %5 falan indirim yaptığı zaman oluyor, ayrıca o sitede kupon veriyor 5$lık falan, e zaten normal satış fiyatlarıda ucuz dolayısıyla indirimlerle beraber ciddi uygun fiyatlara alınabiliyor.

Biliyorum hocam ama araştırdım aldığım zaman en uygunu ve en sağlam satıcısı o fiyattan veriyordu. İndirim bitince fiyatlar hemen hemen aynı olur yüksek ihtimalle.

Aliexpress'in en sağlam satıcılarından biri bu:
    http://www.aliexpress.com/store/103919
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• Arkadaşlar bu 30 ağustosta gönderilen 150 adette ürünü gönderilen var mı ? Yoksa herkesinki 9 eylül öncesinde mi ?
    Gelene de gidene de eyvallahım var... gelmişe de-geçmişe de saygım... şu saatten sonra kafama anca toka takarım... kimsenin hayatı beni ilgilendirmez, benimki de kimseyi... bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer... dün-dündür, bugün-bugün... dünya 1 gündür... oda bugündür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

Arkadaşlar bu 30 ağustosta gönderilen 150 adette ürünü gönderilen var mı ? Yoksa herkesinki 9 eylül öncesinde mi ?

Dün aldım hocam ben 30 ağustos gönderisine yollamadılar 9 eylül öncesine kaldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

Arkadaşlar bu 30 ağustosta gönderilen 150 adette ürünü gönderilen var mı ? Yoksa herkesinki 9 eylül öncesinde mi ?

Dün aldım hocam ben 30 ağustos gönderisine yollamadılar 9 eylül öncesine kaldı

Bende 28 Ağustos'ta vermiştim siparişi, demek ki 30 Ağustostaki 150 parta yetişemedik
    9 Eylülden önce demişler de bakalım inşallah hafta sonuna kadar gönderirler bi parti daha
    Gelene de gidene de eyvallahım var... gelmişe de-geçmişe de saygım... şu saatten sonra kafama anca toka takarım... kimsenin hayatı beni ilgilendirmez, benimki de kimseyi... bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer... dün-dündür, bugün-bugün... dünya 1 gündür... oda bugündür...

• quote:

istersen cube mini için aliexpress linki verebilirim şuan kargo dahil 130$ a geliyor. A+ satıcıdır sorun çıkmaz yani, A+ olmayanlardan kimse almasın zaten ucuz diye sorun çıkamsı büyük ihtimal !! Bu satıcıyla konuştum deri kılıf için kandıramadım ama sleeve kılıf ve screen protector veririm dedi hediye ayrıca kutu içeriğinde otg kablosuda var baya iyi oldu fiyat ve aksesuar bakımından. İndirim yarın bitecek. Ama aliexpress ay sonundan itibaren yeni üye olanlara 5$ indirim çeki verecekmiş. Aklınızda bulunsun.

quote:

istersen cube mini için aliexpress linki verebilirim şuan kargo dahil 130$ a geliyor. A+ satıcıdır sorun çıkmaz yani, A+ olmayanlardan kimse almasın zaten ucuz diye sorun çıkamsı büyük ihtimal !! Bu satıcıyla konuştum deri kılıf için kandıramadım ama sleeve kılıf ve screen protector veririm dedi hediye ayrıca kutu içeriğinde otg kablosuda var baya iyi oldu fiyat ve aksesuar bakımından. İndirim yarın bitecek. Ama aliexpress ay sonundan itibaren yeni üye olanlara 5$ indirim çeki verecekmiş. Aklınızda bulunsun.

Link çok iyi olur. Gerçi arkadaşa alıcaz mini mi alır normal mi alır daha belli değil. Satıcıda mini varsa 10"lik de vardır zaten heralde.

• quote:

quote:

quote:

Link çok iyi olur. Gerçi arkadaşa alıcaz mini mi alır normal mi alır daha belli değil. Satıcıda mini varsa 10"lik de vardır zaten heralde.

Biraz yukarıda attığım linkteki satıcıyı söyleyecek arkadaş büyük ihtimalle.

• Ben de uzun araştırmalar sonucunda Fire siparişimi BIC den verdim bakalım Aurora 2 den sonra nasıl bir deneyim yaşatır bilmiyorum ama piyasadaki pek çok Çin malı tabletten ciddi üstünlükleri olduğu kesin.

Bunlardan bir kaçını saymam gerekirse:

1-) 5 MP lik Led Flash lı Arka kamera bu tarz tabletlerde gerçekten zor bulunabilecek bir özellik.
    2-) Eğer gerçekten doğruysa 5000 mah batarya diğer 7 tabletlere göre bu tabletin tek şarjla kullanım ömrü en azından %50 daha fazla olacaktır ki bence çok önemli bir özellik.
    3-) Bluetooth. Bence çok gerekli. Kablosuz dosya aktarmak,müzik çalmak, klavye-mouse bağlamak vs. vs. kısaca gerekli
    4-) 1280*800 çözünürlük 7" tablet için bence harika. Nexus 7 ile aynı. Diğer tabletlerden ise daha iyi. 1024*600 a göre azımsanmayacak bir çözünürlük farkı var. Ayrıca çizilmez Gorilla Glass ekran var
    5-) Metalik-şık kaliteli kasa. Ayrıca ısıyı daha iyi absorbe edeceği kesin.
    6-) Daha iyi WI-FI çekim gücü. Ainol Fire modelinde 300 M çekim mesafeli Realtek çipseti kullanmışlar. Araya duvarlar girince illaki bu mesafe azalıyor ama en azından artık evin hiç bir noktasında bağlantı kopması,zayıf sinyal gibi sorunlar yaşanmaz gibi görünüyor.

Çift çekirdekli CPU-GPU, 1G RAM gibi vb özellikleri artı olarak saymıyorum çünkü CUBE U30GT Mini ve Pipo U1'in işlemci ve GPU'su buna göre daha iyi. Ama Fire'ın yukarıda saydığım artı özelliklerine bakarsak da bence her iki üründen de daha iyi. Ayrıca Pipo U1 de HDMI çıkış göremedim

Ainol'un tek sevmediğim tarafı zayıf ve yavaş yürüyen yazılım desteği. Ainol-Novo.com da yazılanlara göre Aurora 2 ve Fire için 4.1 güncellemesi için mühendisleri çalışıyormuş ve yakında çıkacakmış. Zaten 4.1 geldiğinde bu ürünler rakipsiz F/P ürünü olacaklardır

quote:

kafa karıştırmak istemem ama FLAME diye bir model var :) bahsettiğiniz sitede FLAME-FIRE diye yazılmış fakat konulan resimlerde ürünlerin arka tarafına bakarsanız hepsinde FIRE yazmakta. bir fark yok ise neden iki farklı model diye sormak isterim :)

Fire ile Flame arasında tek bir fark var o da ekran. Flame modelinde LG IPS kullanılmış, Fire modelinde Chimei Innolux IPS paneline yer verilmiş. Flame modeli Çin'de satılmayacak söylenene göre. O yüzden Çin'den getirtilen modellerin hepsi Fire olacaktır, bu konuyu fazla düşünmeye gerek yok sanırım Ben de LG IPS Panele sahip Aurora 2 de var. Ama Ainol-Novo.com daki yetkililerin söylediğine göre göre Chimei Innolux, LG den daha iyiymiş.. Bakalım artık Fire gelince bir kıyaslama yaparız

• Dün verdim siparişi bi anda Processing-5 sürecine gelmişler. Ne oluyor bu 5. aşama?

Status History
    Date (GMT+8) Order Status
    2012-08-30 23:10:31 Pending
    2012-08-30 23:10:31 Processing-1
    2012-08-31 09:00:08 Processing-3
    2012-08-31 09:05:50 Processing-5

Bu arada bu tabletlerin resmi bi web sitesi yok mu? Ainol-novo diyordum meğer satış sitesiymiş bayinin. Resmi siteleri neresi bu Ainol'un, Cube'ün ve Pipo'nun?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Dün verdim siparişi bi anda Processing-5 sürecine gelmişler. Ne oluyor bu 5. aşama?

Status History

Benimkide aynı durumda. Hazırlanma aşaması. Birkaç gün sonra oraya paketin resmini koyacaklar.

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Dün verdim siparişi bi anda Processing-5 sürecine gelmişler. Ne oluyor bu 5. aşama?

Status History

Benimkide aynı durumda. Hazırlanma aşaması. Birkaç gün sonra oraya paketin resmini koyacaklar.

Asıl bekleten süreç bu 5. aşama yani? Daha önceki siparişlerimde hiç dikkat etmemiştim bu süreçlere şimdi girnce gördüm.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.