Şimdi Ara

Ainol, Cube, Pipo? Hangisi ürününe daha fazla teknik destek veriyor? [Fire Alındı] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
7.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fire ile Flame arasındaki ekran farkı kesin mi? Başka fark var mı biliyor musunuz? Başka fark olmayacaksa Fire'ı sipariş edeceğim gitsin daha fazla beklemenin manası yok. Aslında ilk yorumları duymak istiyordum fakat bekledikçe yeni modeller tanıtılacak bu sefr onu bekleyeyim moduna gireceğim sonu yok bu işin. Şans işi, bi tanesini alıp kullanacağım
    Eğer arasında başka fark yoksa Fire'ı tercih edebilirim. İlla Lg panel olacak diye bi zorunluluık yok. Kaldı ki Aurora II'de de kesin LG panel diye bir şey yokmuş LG oplarak lanse edilmesine rağmen.
  • Ben de Aninol diyorum. Custom Rom seçeneği diğer markalara göre çok daha öne çıkartıyor. Android telefonumdan anladığım kadarıyla da resmi güncellemeler nerdeyse hiçbir işe yaramıyor en fazla 1-2 ufak ayarı göz boyama amaçlı güncelleme diye sunuyorlardır ya da tablette sıkıntı vardır sürekli güncelleme yayınlıyorlardır.
    Pipo daha güçlü diğerlerinden ama yazılım desteği az bildiğim kadarıyla.
    Gerçi Aurora II ile Flame arasında sadece çözünürlük farkı varmış bir yerde okuduğuma göre. Aurora 1024x600, Flame 1024x800müş. Eğer sırf bu fark varsa aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum. Gerçi Aurora ile Elf arasında da sadece IPS ekran farkı var diye Elf aldım, böyle böyle 60 dolarlık tablete düşülebilir yani.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• Bu arada Pandawill'de Flame'in satış tarihi 30 Ağustos görünüyordu. 15 Eylül yapmışlar. BIC ise 150 tane Fire'ın 30 ağustosta gönderildiğini, 9 eylülde yeni partinin gönderileceğini söylüyor.
    http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-fire-flame-burning-android-4-0-dual-core-aml-8726-mx-1-5ghz-tablet-pc-16gb-1gb-ips-product-18697.html

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Ben de Aninol diyorum. Custom Rom seçeneği diğer markalara göre çok daha öne çıkartıyor. Android telefonumdan anladığım kadarıyla da resmi güncellemeler nerdeyse hiçbir işe yaramıyor en fazla 1-2 ufak ayarı göz boyama amaçlı güncelleme diye sunuyorlardır ya da tablette sıkıntı vardır sürekli güncelleme yayınlıyorlardır.
    Pipo daha güçlü diğerlerinden ama yazılım desteği az bildiğim kadarıyla.
    Gerçi Aurora II ile Flame arasında sadece çözünürlük farkı varmış bir yerde okuduğuma göre. Aurora 1024x600, Flame 1024x800müş. Eğer sırf bu fark varsa aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum. Gerçi Aurora ile Elf arasında da sadece IPS ekran farkı var diye Elf aldım, böyle böyle 60 dolarlık tablete düşülebilir yani.

Flame'de (fire'da) Bluetooth ve arka kamera da mevcut. Keza işlemcisi de daha yeni model galiba Fire'ın. Fire'ın bataryası da 5000 mAh. Aurora II'nin 3700 mAh.

Fire iyidir Fire.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Fire ile Flame arasındaki ekran farkı kesin mi? Başka fark var mı biliyor musunuz? Başka fark olmayacaksa Fire'ı sipariş edeceğim gitsin daha fazla beklemenin manası yok. Aslında ilk yorumları duymak istiyordum fakat bekledikçe yeni modeller tanıtılacak bu sefr onu bekleyeyim moduna gireceğim sonu yok bu işin. Şans işi, bi tanesini alıp kullanacağım
    Eğer arasında başka fark yoksa Fire'ı tercih edebilirim. İlla Lg panel olacak diye bi zorunluluık yok. Kaldı ki Aurora II'de de kesin LG panel diye bir şey yokmuş LG oplarak lanse edilmesine rağmen.

Fire'da dediğim gibi Chimei Innolux N070ICG-LD1 IPS kullanılıyor:http://www.ainol-novo.com/news/ainol-novo7-flame-touch-screen/
    Flame modelinde %100 LG IPS kullanılacak diye bişey diyemem içini açıp bakmadıktan sonra bence kimse anlayamaz ama öyle diyorlarsa öyledir yani Avrupa pazarı için LG IPS kullanıcaklarmış, bende sizin yerinizde olsam Fire alıp geçer giderim ben aldım bekliyorum bakalım stoğa girmesini

• quote:

Orijinalden alıntı: EYgt

quote:

Fire ile Flame arasındaki ekran farkı kesin mi? Başka fark var mı biliyor musunuz? Başka fark olmayacaksa Fire'ı sipariş edeceğim gitsin daha fazla beklemenin manası yok. Aslında ilk yorumları duymak istiyordum fakat bekledikçe yeni modeller tanıtılacak bu sefr onu bekleyeyim moduna gireceğim sonu yok bu işin. Şans işi, bi tanesini alıp kullanacağım

Fire'da dediğim gibi Chimei Innolux N070ICG-LD1 IPS kullanılıyor:http://www.ainol-novo.com/news/ainol-novo7-flame-touch-screen/
    Flame modelinde %100 LG IPS kullanılacak diye bişey diyemem içini açıp bakmadıktan sonra bence kimse anlayamaz ama öyle diyorlarsa öyledir yani Avrupa pazarı için LG IPS kullanıcaklarmış, bende sizin yerinizde olsam Fire alıp geçer giderim ben aldım bekliyorum bakalım stoğa girmesini

Ki burada "Flame" olarak bahsedilmiş. Bence Lg panel diye bir şey yok.

Bu arada siteye baya bi şey eklemişler Flame ile ilgili. Ya da vardı ben yeni gördüm.
    Ayrıca arka tarafı Çinli tabletler arasındaki en güzel tasarımlardan biri bence.
    http://www.ainol-novo.com/news/ainol-novo7-fire-flame/

• Valla LG var mı yok mu bilmiyorum ama evet Flame diye yazmışlar

From Opeyemi at 8/18/12 4:35 AM
    What is the difference between Ainol Fire and Ainol Flame?
    Ainol Novo:
    Ainol Novo 7 Fire is the same as Ainol Novo 7 Flame.

http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-fire-android-tablet-pc-dual-core-1-5ghz-wifi-hd-2160p-dual-camera-bluetooth-16gb.html

Dediklerine göre bi fark yok :)

Gerçi alt tarafta da şöyle bir soru cevap var

From USAIN BOLT at 8/18/12 9:39 AM
    is chimei innolux better than LG IPS ?
    Ainol Novo:
    Chimei innolux IPS screen better than LG IPS touch screen.

• Daha iyi o zaman hocam kafaya takmaya gerek yok indirim bitmeden alın bence BIC'den 15 dolar az değil ayın 9'undan önce gönderirler inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EYgt -- 30 Ağustos 2012; 18:35:17 >

Daha iyi o zaman hocam kafaya takmaya gerek yok indirim bitmeden alın bence BIC'den 20 dolar az değil ayın 9'undan önce gönderirler inşallah

Aurora II'de otg kablosu gönderiyorlar kutu içinde, bunda göndermiyorlarmış sordum da dün cevap vermişler. O da olsaydı iyiydi bi de ona uğraşmayacaktım.
    Kredi kartım da yurt dışı alışverişe 5 taksit yapıyormuş fark olmadan. Taksitle alayım bari.

Aurora II'de otg kablosu gönderiyorlar kutu içinde, bunda göndermiyorlarmış sordum da dün cevap vermişler. O da olsaydı iyiydi bi de ona uğraşmayacaktım.

Evet bende sormuştum göndermiyorlarmış, yapcak bişey yok hocam Ebay veya benzeri sitelerden alacağız artık

Şimdi ebay'den bir kılıf ve otg kablo almak lazım. İkisini de satan bi satıcı var mı bildiğiniz? Ayrı ayrı kişilerden almayayım. Gerçi bi de fotoğraf makinem için lens ters bağlama aparatı lazım ya.
  • kafa karıştırmak istemem ama FLAME diye bir model var :) bahsettiğiniz sitede FLAME-FIRE diye yazılmış fakat konulan resimlerde ürünlerin arka tarafına bakarsanız hepsinde FIRE yazmakta. bir fark yok ise neden iki farklı model diye sormak isterim :)

PRE-SELL PRODUCT.
    We will send out the orders in sequence, buy first, get first.

August 20, New Arrival and Accept Reservation.
    August 22, Sample Tablet PC in stock.
    August 24, A small amount of arrival, the first batch of 20 tablets have been dispatched.
    August 27, A small amount of arrival again, the second batch of 45 tablets have been dispatched.
    August 30, the third batch of 150 tablets have been dispatched.

Next Batch will be sent out before 9th September.

9 eylülden önce yollanacağı söylenmiş, talep fazla demekki.. en geç 9 unda yollasalar eylül ayının sonuna doğru elinizde olur diye tahmin ediyorum.

şimdi alsak bile beklemek zorunda kalıyoruz malesef

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

kafa karıştırmak istemem ama FLAME diye bir model var :) bahsettiğiniz sitede FLAME-FIRE diye yazılmış fakat konulan resimlerde ürünlerin arka tarafına bakarsanız hepsinde FIRE yazmakta. bir fark yok ise neden iki farklı model diye sormak isterim :)

Ainol'un kendi sitesinde aralarında bir fark olmadığı, Fire Çin için seçilen ismi, Flame'in ise Avrupa için seçilen ismi olduğu söyleniyor.
    Benim fotoğraf makinem olan Canon Kiss X5 de öyle mesela. Kiss X5 Japonya'daki ismi. 600D Avrupa ismi. ABD ismi ise T4i olsa gerek. Dünya'da 3 farklı ismi var ama hepsi tamamen aynı. Kiss X5'te sadece İngilizce ve Japonca dil seçeneği var. Başka farkı yok.
    Bunun gibi bir satış politikası Ainol'unki.

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

hayırlı olsun öncelikle ama biraz bekleyeceksiniz galiba

PRE-SELL PRODUCT.

August 24, A small amount of arrival, the first batch of 20 tablets have been dispatched.
    August 27, A small amount of arrival again, the second batch of 45 tablets have been dispatched.

9 eylülden önce yollanacağı söylenmiş, talep fazla demekki.. en geç 9 unda yollasalar eylül ayının sonuna doğru elinizde olur diye tahmin ediyorum.

Ben zaten en geç 1 ay içinde elime geçeceğini bilerek sipariş ettim. 15 dolarlık indirimden de yararlanmış oldum. Eylül içinde gelir benim için problem yok.
    İndirimin biteceği söylentisi var, biterse de kısmet bitmezse de artık.

• quote:

An itibariyle bir hışımla BIC'den Fire siparişimi vermiş bulunuyorum. 15$ indirimle birlikte 150 dolara geldi. 275 lira falan ediyor o da hemen hemen. Hadi bakalım umarım sıkıntı problem çıkmaz.
    Güya ilk kullanıcı yorumlarını okuyacaktım bekleyecektim. Nyse bu da iyi oldu, onu beklerken yenileri çıkacak bu sefer.

Şimdi ebay'den bir kılıf ve otg kablo almak lazım. İkisini de satan bi satıcı var mı bildiğiniz? Ayrı ayrı kişilerden almayayım. Gerçi bi de fotoğraf makinem için lens ters bağlama aparatı lazım ya.

Hayırlı olsun hocam inşallah en kısa sürede kavuşuruz tabletlerimize OTG için şöyle bir ilan buldum Ebay'de sanırım Fire modeline uyumlu:http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-or-Mini-USB-Male-OTG-Cable-PD10-FreeLander-or-Ainol-Novo7-Tablet-PC-/280936006907?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item41691744fb

• Dün bir daldım konuya Cube U3OGT aldım çıktım. Eygt saolsun çok yardımcı oldu şimdi gözüm yollarda

bu arada BIC teki ürün resimlerinde kutu içeriğinde otg kablosu görünüyor ancak aşağıda açıklamalarda yazmıyor ama büyük ihtimalle vardır.

quote:

An itibariyle bir hışımla BIC'den Fire siparişimi vermiş bulunuyorum. 15$ indirimle birlikte 150 dolara geldi. 275 lira falan ediyor o da hemen hemen. Hadi bakalım umarım sıkıntı problem çıkmaz.
    Güya ilk kullanıcı yorumlarını okuyacaktım bekleyecektim. Nyse bu da iyi oldu, onu beklerken yenileri çıkacak bu sefer.

Hayırlı olsun hocam inşallah en kısa sürede kavuşuruz tabletlerimize OTG için şöyle bir ilan buldum Ebay'de sanırım Fire modeline uyumlu:http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-or-Mini-USB-Male-OTG-Cable-PD10-FreeLander-or-Ainol-Novo7-Tablet-PC-/280936006907?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item41691744fb

Teşekkürler :)

Kılıf da var mı acaba bu satıcıda? Bi de orta halli bi kılıf almak gerek.

quote:

quote:

bu arada BIC teki ürün resimlerinde kutu içeriğinde otg kablosu görünüyor ancak aşağıda açıklamalarda yazmıyor ama büyük ihtimalle vardır.

Yokmuş, aynısını görüp ben de sordum, kutu içinde gelmediğini, görselde hata olduğunu söylediler. Düzeltirler heralde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

kafa karıştırmak istemem ama FLAME diye bir model var :) bahsettiğiniz sitede FLAME-FIRE diye yazılmış fakat konulan resimlerde ürünlerin arka tarafına bakarsanız hepsinde FIRE yazmakta. bir fark yok ise neden iki farklı model diye sormak isterim :)

Ainol'un kendi sitesinde aralarında bir fark olmadığı, Fire Çin için seçilen ismi, Flame'in ise Avrupa için seçilen ismi olduğu söyleniyor.
    Benim fotoğraf makinem olan Canon Kiss X5 de öyle mesela. Kiss X5 Japonya'daki ismi. 600D Avrupa ismi. ABD ismi ise T4i olsa gerek. Dünya'da 3 farklı ismi var ama hepsi tamamen aynı. Kiss X5'te sadece İngilizce ve Japonca dil seçeneği var. Başka farkı yok.
    Bunun gibi bir satış politikası Ainol'unki.

quote:

hayırlı olsun öncelikle ama biraz bekleyeceksiniz galiba

PRE-SELL PRODUCT.

Ben zaten en geç 1 ay içinde elime geçeceğini bilerek sipariş ettim. 15 dolarlık indirimden de yararlanmış oldum. Eylül içinde gelir benim için problem yok.

ainolun kendi sitesi olmadıgını belirtmek isterim ainol-novo sitesi ainol un çindeki bayilerinden birinin satış sitesidir.
    mesela aurora2 için çinde satılan ile yurtdışına satılanlar arasında fark olmadığı söylenmiş. oysa ki aurora2 için üretici firmadan iki farklı fiyat aldığımı söyleyebilirim. çin içerisinde satılan model ile yurtdışına satılan aurora2 arasında 12 usd ye yakın bir fark vardı. aynı özellik olsaydı sanırım böyle bir fark olmazdı ki hangisi istersek onu verebileceklerini söylediler. FLAME- FIRE için kesin birşey söyleyemiyorum ama arada fark olacağı kanısındayım. FLAME kutu içeriğinde OTG kablosu, HDMI kablosu ve şarj cihazının dahil olacağıda söyleniyor. bilgilerinize.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.