Şimdi Ara

Ainol, Cube, Pipo? Hangisi ürününe daha fazla teknik destek veriyor? [Fire Alındı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
7.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

Sonunda1.03 metro ui güncellemesini kurabildim :)
    Saatlerdir bilgisayarda uygun bir Adb sürücüsü kurmaya çalışıyorum. Cube 10.1'de bir Windows programı vasıtasıyla kuruluyor güncellemeler, o da adb sürücüsü istiyor, bir türlü beceremedim. Çaresizlik içinde tekrar internette dedim, daha önce dikkat etmediğim bir forumda aynen benim yaptıklarımı yapıp beceremeyen birini buldum, boşverin yazmış, dosyayı roota at, adını update.inf olarak değiştir demiş. Yaptım, güncellemeyi hemen gördü, yes dedim, kendi kendine kurdu temizledi. Uygulamalar, data, ayarlar, kişiselleştirmeler, hepsi yerli yerinde duruyor :)
    Şimdi test ediyorum, bug bulamadım daha

hocam wi-fi nin performansı nasıl cube mini'nin, çekim gücü falan ? kopma falan oluyor mu?

Aurora II nin wifi problemi var çünkü,bazıları donanımsal problem olduğunu söylüyor, umarım flame'de düzeltilmiştir.

Wifinin koptuğunu görmedim henüz. Çekim gücü benim telefonumdan çok daha iyi, ama telefondan daha iyi olması normal zaten.
    Çekim gücünü laptoplarla karşılaştırmadım, bugün denerim ve bilgilendiririm.

• İki gündür tablet alma aşamasındayım. Ainol aurora2 benim için ilk sıradaydı ama alternatif varmı derken kafamda birşeyler oluştu en sonda Phı konusunu gördüm aynı durumdayım. Birde bu BIC bitecek indirimi%5 olan mı? Benim için önemli olan wifi değil şarz süresi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Ben dün sipariş vermiştim BIC'den. Flame modelini istiyorum diye belirttim. Forumda bir arkadaş yazmıştı fire değil de flame istiyorum diye belirtin diye. Lisa denilen bayan aynı ikisi de dedi ve direk siparişimi askıya aldı İsterseniz ücreti iade edelim diyor. Ulan ben bir şey mi dedim askıya al falan diye Sizden hızlı cevap bekliyorum dedi attık cevabı da 1 saat oldu halen cevap yok, processing-2'ye aldı sipariş durumunu bekliyor bakalım.

Arkadaşlar ek olarak 149.99$ olarak sipariş etmiştim. Paypal'a sanal kart bağladım ve siparişi öyle verdim. Şimdi dönem içi işlemlere düşmedi bankada açık provizyondan bakıyorm 159$ olarak görünüyor. Bunun sebebi nedir acaba ?
    Gelene de gidene de eyvallahım var... gelmişe de-geçmişe de saygım... şu saatten sonra kafama anca toka takarım... kimsenin hayatı beni ilgilendirmez, benimki de kimseyi... bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer... dün-dündür, bugün-bugün... dünya 1 gündür... oda bugündür...

• Bende az önce Fire aldım, 15 dolarlık indirim kodu ile son 2 gün alacak arkadaşların haberi olsun, Minicube için indirim 10 dolar.
  • Ek olarak şunları da yazmak istedim. Bi firmanın bu kadar sık güncelleme vermesi yani 15 gün içinde 3 kere gibi bi sayıda, bu verilen güncellemelerin sorunlu olduğunun göstergesi olabilir, çünkü aynı Android tabanında bir yada iki güncelleme verilir ki arada aylar olur. Android cihazlar custom romlarla yaşar, resmi güncelleme 1 yada 2 sürüm verilir bir daha da verilmez. Donanımınız ne kadar iyi de olsa destek çekildi mi kalırsınız. Düşündüğünüz de bu Çin markalarında çalışan kaç yazılımcı vardır ki adamlar her cihaz için stabil güncelleme verebilsin ve verse de nereye kadar verebilir ? Model sayıları arttıkça verilen güncellemeler azalacak fakat cuk oturan romlar yayınlanacaktır. Benim Ainol'u tercih etmemdeki tek sebep farklı ülkelerden de oldukça çok kullanıcısı olması. Özellikle Rusların büyük ilgisi var bu markaya ve Ruslarda baya çok geliştirici var. Belki ilk başlarda Resmi güncellemeler önemli olabilir ama 2-3 ay sonra custom romlar büyük bir nimet olacak.

Apple iPhone 14PROMAX 256GB SONY MDR-X650BT
    PENTAX K-5 & K-10D Grand Prix
    Apple MacBook Pro
    Lancia Delta 1.6 otm

• quote:

Orijinalden alıntı: EYgt

Bende az önce Fire aldım, 15 dolarlık indirim kodu ile son 2 gün alacak arkadaşların haberi olsun, Minicube için indirim 10 dolar.

pm aldım. Teşekkür ederim. Şu an paypal hesabı yeni açacağım hemen yetiştirebilirmiyim bu kodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 29 Ağustos 2012; 12:14:26 >

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Bende az önce Fire aldım, 15 dolarlık indirim kodu ile son 2 gün alacak arkadaşların haberi olsun, Minicube için indirim 10 dolar.

pm aldım. Teşekkür ederim. Şu an paypal hesabı yeni açacağım hemen yetiştirebilirmiyim bu kodu.

31 ağustosta kadar süre var hocam yetiştirirsiniz merak etmeyin
    bunlarla alışveriş yapabilirmiyim? yoksa illa pederin kartını mı kullnacaz?
    birde bu bıc deki satıcı güvenli mi?

quote:

quote:

EYgt, pm aldım teşekkürler.

Pandawill sitesinde
    http://www.pandawill.com/ainol-novo-7-flame-android-404-tablet-pc-ips-hd-screen-7-inch-16gb-bluetooth-dual-camera-5000mah-battery-black-p66026.html
    "NOVO 7 Fire is name for Chinese market and its Chinese version. Actually NOVO 7 Burning( now Flame will be English version) is not ready for shipping, and it will be available at end of this month"
    notu var. Yani Novo 7 Fire 'ın çin versiyonu olduğu, Flame versiyonunun ise yurtdışı versiyonu olduğunu belirtiyor. Bu durumda Fire ve Flame arasında sizce bir fark var mıdır ?
    BİC Fire, Panda ise Flame olarak satış yaptığına göre Flame için Pandayı mı tercih etmeli ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gencbek

beyler bende kredi kartı yok da iş bankası ve vakıfbank ın bankamatik kartları var.

daha önce hiç alışveriş yapmadım internetten.. yardımmm!!!
    Bu nedenle öncelikle 1 sanal kredi kartı edinin. Bu sanal kart gerçek kredi kartınıza bağlı olarak ve bankanız tarafından oluşturulan, limitini yapacağınız alışveriş miktarı kadar belirleyebileceğiniz ve alışveriş sonrasında limiti neredeyse sıfırlanacağı için, kötü kişilerin eline geçse bile bi işlerine yaramayacak olan güvenli bir limandır.
    Bir de yurt dışından alışveriş yapacaksanız PAYPAL üzerinden bir hesap oluşturup ve bu hesabınıza sanal kartınızı tanımlamanız gereklidir. Çoğu site paypal ile satış yapmaktadır.
    İyi alışverişler.
  • Bildiğim kadarıyla Fire ile Flame arasında IPS ekran farkından başka bişey yok (tam emin değilim), Fire'da Chimei Innolux N070ICG-LD1 IPS kullanılırken (Huawei Mediapad ile aynı), Flame modelinde LG IPS kullanılacakmış. Pandawill şu anda Fire modelini satıyor daha Flame stoklarına girmemiş.

Orijinalden alıntı: grafix99

Gencbek,
    internetten alışveriş yaparken güvenlik 1. unsurdur.
    Bu nedenle öncelikle 1 sanal kredi kartı edinin. Bu sanal kart gerçek kredi kartınıza bağlı olarak ve bankanız tarafından oluşturulan, limitini yapacağınız alışveriş miktarı kadar belirleyebileceğiniz ve alışveriş sonrasında limiti neredeyse sıfırlanacağı için, kötü kişilerin eline geçse bile bi işlerine yaramayacak olan güvenli bir limandır.
    Bir de yurt dışından alışveriş yapacaksanız PAYPAL üzerinden bir hesap oluşturup ve bu hesabınıza sanal kartınızı tanımlamanız gereklidir. Çoğu site paypal ile satış yapmaktadır.
    İyi alışverişler.

eyw hocam.
    bide bu bankamatik kartıyla oluyo mu sanal kredi kartı olayı?

quote:

beyler bende kredi kartı yok da iş bankası ve vakıfbank ın bankamatik kartları var.

Kredi kartı şart, hatta yanında bir de PayPal hesabı açmalsınız.

BIC kişi değil bir sanal mağazadır. Güvenebilirsiniz sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

quote:

hacam adamsınız harbi. 5 dk içinde kafamdaki bütün soru işaretleri gitti.
    Eywallah

• beyler cihaz hakkında çok ayrıntılı bir inceleme buyrun..

http://ainolstore.com/forums/topic/250-ainol-novo-7-fire-review-disassembling/

quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

quote:

hacam adamsınız harbi. 5 dk içinde kafamdaki bütün soru işaretleri gitti.
    Eywallah

Hayırlı forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: grafix99

quote:

quote:

quote:

EYgt, pm aldım teşekkürler.

Pandawill sitesinde
    http://www.pandawill.com/ainol-novo-7-flame-android-404-tablet-pc-ips-hd-screen-7-inch-16gb-bluetooth-dual-camera-5000mah-battery-black-p66026.html
    "NOVO 7 Fire is name for Chinese market and its Chinese version. Actually NOVO 7 Burning( now Flame will be English version) is not ready for shipping, and it will be available at end of this month"
    notu var. Yani Novo 7 Fire 'ın çin versiyonu olduğu, Flame versiyonunun ise yurtdışı versiyonu olduğunu belirtiyor. Bu durumda Fire ve Flame arasında sizce bir fark var mıdır ?
    BİC Fire, Panda ise Flame olarak satış yaptığına göre Flame için Pandayı mı tercih etmeli ?

pandawill in dediği doğruysa biraz daha beklemek lazım. bekle bekle geberdik o zamana kadar yine yeni model çıkar

• Beklemenin sonu yok hocam,15-20 günde bir yeni model çıkıyor, ne alırsanız alın yenisi çıkınca sizin aldığınızdan daha gelişmiş olacak.
    Seçin bir tane, alın, kullanmaya başlayın, beklemenin sonu yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.