Şimdi Ara

AINOL AURORA 2 TEKNİK SORUNLAR & İNCELEMELER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
51.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • antutu güncelleme açıldıktan sonra direk antutu açılıp çekilmiştir düzgün hafiza kartı ile 8600bile görülecek çok fark yok diyenlerin sonucları teker teker incelemelerini tavsiye ediyorum
     AINOL AURORA 2 TEKNİK SORUNLAR & İNCELEMELER
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemannn

Limango da direkt link verilmiyor malesef. Limangoya girince üst kısımda teknoloji bölümü var orada en üstte "Orange" başlığına tıklayın p1000 diye aratınız çıkar ben 3 adet sipariş verdim bugün. Çinden de sipariş verilebilir ama benim aciliyetim olduğu için burdan verdim. üstünde gelen ekran koruyucuyu leke var diye çıkarma gafletinde bulundum tekrar yapıştımak istediğimde de bir sürü hava kabarcığı ve toz oluştu ve üzerinde çizikler var.

Bende 5 adet aldım, fakat sipariş verdikten sonra dikkatimi çekti, ürünlerin kutusu hasarlı imiş.

Ek olarak arkadaşlar söyle bir kılıf almayı planlıyorum, nerelerden bulabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 28 Temmuz 2012; 5:19:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Limango da direkt link verilmiyor malesef. Limangoya girince üst kısımda teknoloji bölümü var orada en üstte "Orange" başlığına tıklayın p1000 diye aratınız çıkar ben 3 adet sipariş verdim bugün. Çinden de sipariş verilebilir ama benim aciliyetim olduğu için burdan verdim. üstünde gelen ekran koruyucuyu leke var diye çıkarma gafletinde bulundum tekrar yapıştımak istediğimde de bir sürü hava kabarcığı ve toz oluştu ve üzerinde çizikler var.

Bende 5 adet aldım, fakat sipariş verdikten sonra dikkatimi çekti, ürünlerin kutusu hasarlı imiş.

Ek olarak arkadaşlar söyle bir kılıf almayı planlıyorum, nerelerden bulabiliriz?

evet paketi hasarlı ürünler ama sorun olmuyor bir çok kişi kulak vs. satın aldı Limangodan sorun yaşayan görmedim.Ben o tür kılıfları sevmiyorum çok kaba geliyor bana ayrıca kılıf içinde kullanmayı da sevmiyorum taşıma amaçlı hasar görmesin diye şu kılıfı satın aldım.

http://www.hepsiburada.com/liste/concord-smart-7-tablet-kadife-kilif-siyah/productDetails.aspx?productId=bs300061&categoryId=60000818&SKU=BS300061

Malzeme kalitesi çok iyi tam oturuyor içine benzerleri daha ucuza çin sitelerinde de satılıyor ama ne kadar kaliteli bilmiyorum.

• Benimde piriz dönüştürücüye ihtiyacım var kutudan çıkmadı çin den alıp uzun süre beklemek istemiyorum.

http://www.hepsiburada.com/liste/green-life-adaptor-donusturucu-kje-03/productDetails.aspx?productId=evgreenkje03&categoryId=157410

bu ürün işimi görürür mü arkadaşlar

benim adaptör bu şekilde.

• Arkadaslar benim tabletin pil gostergesi pil kalibrasyonu yaptiktan sonra hic calismamaya basladi..onceden birkac rakam azaldiktan sonra dusuyordu simdi hic dusmeden kut bitiyior..ama kisa surede degil baya gidiyor.bu gosterge isini nasil cozebilirim acaba..pil widgetlarini da denedim onlarda calismiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mermis

Aurora'nın görmediği Huawei marka 3G modemlerin uyumlu hale getirilmesi.

Bir modelde başıma geldiği için nasıl yaparım diye araştırdım, uyguladım, ancak cihaz şehir dışında olduğundan bağlanmayı deneyemedim.
    Bazı modelleri görmemesinin ana nedeni olarak,usb modemleri bilgisayara taktığımızda autorun ile gelen kurulum dosyalarının bulunduğu CD bölümü görülüyor.

Aşağıda bu konuda Türk bir arkadaşın detaylı açıklaması mevcut;
    3g ile internet bağlantısı için modem modifikasyonu

Yukarıda rehbere benim ekleyeceklerim;
    XP kullanıyorsanız putty kullanmanıza gerek yok, başlat >>donatılar >> iletişim içinden açacağınız HyperTerminal aynı işi görür.
    açılışta bağlantı için herhangi bir isim ve yukarda ki rehberde anlatıldığı şekilde bulacağınız COMPORT u seçmeniz yeterli.

ATX (entere basın) ve peşinden ATI (entere basın) komutlarıyla modemle haberleşmeyi test ediyoruz.
    Önce OK sonra modem bilgisi gelmeli.

komut olarak ben AT^U2DIAG=0 yazdım daha sonra, bu hem ön yükleme CD alanını, hemde modem içindeki SD kart okuyucuyu kapatıyor.

Yukarıda ki kaynakta ve bazı başka yerlerde AT^U2DIAG=256 ile sadece CD yi kapatan ve sorun çıkmadan bağlanan arkadaşlar mevcut.

vodafone k3770 ve simkilitsiz Turkcell e176 3g usb modemleri çalıştırmayı başaramadım.

Ainol tabletlerde USB modem çalıştırabilen bir arkadaş çıkar da tecrübelerini paylaşırsa çok süper olur.

Zira ben artık pes ediyorum.
    Yabancı forumlarda HAME marka usb modem den wireless yapan router lar var.
    Onlarla sorunumu çözeceğim galiba.

• quote:

Benimde piriz dönüştürücüye ihtiyacım var kutudan çıkmadı çin den alıp uzun süre beklemek istemiyorum.

http://www.hepsiburada.com/liste/green-life-adaptor-donusturucu-kje-03/productDetails.aspx?productId=evgreenkje03&categoryId=157410

bu ürün işimi görürür mü arkadaşlar

benim adaptör bu şekilde.

Gidip herhangi bir elektrikçi yada 1 milyoncu'dan 1 liraya bu adaptörleri alabilirsiniz.

• quote:

quote:

Aurora'nın görmediği Huawei marka 3G modemlerin uyumlu hale getirilmesi.

Bir modelde başıma geldiği için nasıl yaparım diye araştırdım, uyguladım, ancak cihaz şehir dışında olduğundan bağlanmayı deneyemedim.
    Bazı modelleri görmemesinin ana nedeni olarak,usb modemleri bilgisayara taktığımızda autorun ile gelen kurulum dosyalarının bulunduğu CD bölümü görülüyor.

Aşağıda bu konuda Türk bir arkadaşın detaylı açıklaması mevcut;
    3g ile internet bağlantısı için modem modifikasyonu

Yukarıda rehbere benim ekleyeceklerim;
    XP kullanıyorsanız putty kullanmanıza gerek yok, başlat >>donatılar >> iletişim içinden açacağınız HyperTerminal aynı işi görür.
    açılışta bağlantı için herhangi bir isim ve yukarda ki rehberde anlatıldığı şekilde bulacağınız COMPORT u seçmeniz yeterli.

ATX (entere basın) ve peşinden ATI (entere basın) komutlarıyla modemle haberleşmeyi test ediyoruz.
    Önce OK sonra modem bilgisi gelmeli.

komut olarak ben AT^U2DIAG=0 yazdım daha sonra, bu hem ön yükleme CD alanını, hemde modem içindeki SD kart okuyucuyu kapatıyor.

Yukarıda ki kaynakta ve bazı başka yerlerde AT^U2DIAG=256 ile sadece CD yi kapatan ve sorun çıkmadan bağlanan arkadaşlar mevcut.

vodafone k3770 ve simkilitsiz Turkcell e176 3g usb modemleri çalıştırmayı başaramadım.

Ainol tabletlerde USB modem çalıştırabilen bir arkadaş çıkar da tecrübelerini paylaşırsa çok süper olur.

Zira ben artık pes ediyorum.
    Yabancı forumlarda HAME marka usb modem den wireless yapan router lar var.
    Onlarla sorunumu çözeceğim galiba.

Bu konu benim içinde önemli benim tablet elime ulaşmadı ama ulaşınca turkcell huawei E173 modemle kullanmak istiyorum. anlasılan suan sıkıntı var kullanılamıyor. çözüm bulan çıkar insaallah

• quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

Orijinalden alıntı: chausin

quote:

rom değiştirmediğiniz ve daha ilk günü kullandığınız cihaza batarya kalibrasyonu yapmak gerekli birşey değildir.

sadece root yaptım gerek var mı gene birde barkot okuma programı bulamadım

Gerekli değil bence,barkod okuma bizim tabletlerde zor arka kamera olmadığı için.Markette birsürü uygulama var bunun için.Barcode scanner diye aratırsan bulursun.

Bunlarda romdan görüntüler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar daha önce de sormuştum ama arada kaynadı. Ben bu tablette screenshot alamıyorum. Bilgisayara bağlayıp almak zorunda kalıyorum bu da biraz sıkıntılı oluyor. Sizler hangi kombinasyon ile alıyorsunuz?
    Gerçi sanırım Rom ile alakalıdır. Birazdan da Aurora II_0705_Repack_Root_MarketFix_Gapps Rom'unu yükleyeceğim. Belki onda düzelmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: chausin

quote:

rom değiştirmediğiniz ve daha ilk günü kullandığınız cihaza batarya kalibrasyonu yapmak gerekli birşey değildir.

sadece root yaptım gerek var mı gene birde barkot okuma programı bulamadım

Markette Barcode Scanner diye arama yaptırın ve ZXING TEAM'ın uygulamasını yükleyin.

Edit 1: Pardon şimdi baktım uyumlu değil diyor. Rom yükleme işlerini yaptıktan sonra apk dosyasını yükler eğer olursa buradan paylaşırım.
    Edit 2: Rom'u yüklemeden deneyeyim dedim. Uygulama yüklendi ama Camera hatası vererek kapanıyor. Sanırım ön kamera ile barcode okutmanın zorluğu yüzünden sadece arka camera ile çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 28 Temmuz 2012; 20:30:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

ya arkadaşlar bunun flash ını nasıl güncelliyorsunuz.benim bugün geçti alet elime yalnız flash 10.2 sürümüydü 11 e güncellerken şu hatayı alıyorum:an existing package by the same name with a conflicting signature is already installed.

marketten dırek guncelle demıyormusun?

evet öyle yapıyorum.gene olmuyor.bu yukarda dediğimi intternetten başka apk indirince diyo marketten güncelle diyince package file wasnt signed correctly.uninstall the previous copy of the app and try again diyor ama flash 10.2 nin uninstall seçeneği yok.disable yapabiliyorum yalnız.

ılk defa duydum .

ROM ile birlikte geldiği ve Sistem uygulaması olduğu için kaldıramazsınız. Titanium Backup gibi Sistem uygulamalarına müdahale edebilen uygulamalar ile bunları kaldırabilirsiniz.

• Malesef hiç ilgilenmediğim bir konu yoksa bir şekilde bulurduk çözümünü.

Kadirekinci bunun aynısını Ebayden aldım 14$ a. İstersen linkini verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Arkadaşlar daha önce de sormuştum ama arada kaynadı. Ben bu tablette screenshot alamıyorum. Bilgisayara bağlayıp almak zorunda kalıyorum bu da biraz sıkıntılı oluyor. Sizler hangi kombinasyon ile alıyorsunuz?
    Gerçi sanırım Rom ile alakalıdır. Birazdan da Aurora II_0705_Repack_Root_MarketFix_Gapps Rom'unu yükleyeceğim. Belki onda düzelmiştir.

ses kısma ve power a aynı anda basıp 1 sn basılı tutup alabiliyoruz
  • selam...

bugünlerde tabletim oyun oynarken çok ısınmaya başladı...

1 saattir tableti hayli zorladığını tahmin ettiğim dark knight rises'ı oynuyorum ve ciddi derece ısınıyor. (klimalı bir odadayım, bilgisayarın kasası kasa içini 27 derece gösteriyor)

sol tarafta ciddi bir ısınma var, sizce bu yaz aylarında zorlamamak mı lazım? bir de sizin tabletlerde de durum böyle mi???

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Temmuz 2012; 21:38:13 >
  • Arkadaslar selam.
    Facebook konusunda bir yardim rica ediyorum.

Bende ki versiyonda arkadaslarin paylastigi galeri ve hakkindaki bilgilerin oldugu ekran gelmiyor. Arkadaslar bolumunden sectigim arkadasin sadece duvarini goruyorum.
    Facebook;1.97
    Rom;f&l 7.ay

Benim s2 de kisi sayfasina girince hakkinda ve resimler gibi mavi ikonlar cikiyor,ayni apk kopyaladim tablete; o alanlar cikmadi.

Neden olabilir? Sizde normal calisan apk varsa paylasabilir misiniz?
    Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mermis -- 29 Temmuz 2012; 23:38:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir sorum var arkadaşlar, ben aggro ROM yükledim. 7.25 olanı. Bu ROM da "apex luncher" diye masaüstü ve simge yönetim programı var. Orjinalinde geliyor. Şöyle bir sıkıntım var. Bazı programları açtığımda alttaki "sabit ayar çubuğu" otomatik kayboluyor ve programda "home" tuşu ile ancak geri dönebiliyorum. Bilgisi olan arkadaş var mı? Teşekkürler..
  • preparing sd card hatasi alan cozebilen varmi rom aggro.
    yaklasik her romda oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tablet ile resim çektim bu resimleri SD Kart'a nasıl taşırım? Çooook önemli bana yardım edebilir misiniz? Çok önemli ya. Ürün room'lu falan değil aldığım gibi herşeyiyle bilen varsa yardım lütfen. Çok önemli. Ürün bende olmadığı için pc'ye bağlıyamıyorum çekilen resimleri sd kart'a alıp almam lazım. O yüzden yardım.

• quote:

preparing sd card hatasi alan cozebilen varmi rom aggro.

Ayni rom var cok nadiren yapiyor bende de.karti cikartip takinca duzeliyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

quote:

preparing sd card hatasi alan cozebilen varmi rom aggro.

Ayni rom var cok nadiren yapiyor bende de.karti cikartip takinca duzeliyor bende

bende oluyor ya ne yapacam çıkarıp takıyorum açıp kapatıyom olmuyor darkelf portunu kullanınca olmadı hafıza kartı değişmiş olanda sorun olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.