Şimdi Ara

AINOL AURORA 2 TEKNİK SORUNLAR & İNCELEMELER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
51.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selam aurora 1 ile 2 nin deri kılıfları aynı mıdır? yanlışlıkla 1 inkini aldım, ona göre iptal edeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

arkadaşlar selam aurora 1 ile 2 nin deri kılıfları aynı mıdır? yanlışlıkla 1 inkini aldım, ona göre iptal edeceğim?

Boyutlarına bakman gerekir. Ölçüler aynı ise kılıfına göre değişir, çünkü bazı kılıflar tableti kenarlar boşta kalacak şekilde sadece köşelerden küçük parçalarla tutuyor, bazıları da tabletin sadece giriş kısımlarını açıkta bırakacak şekilde kesilmiş bir cebe oturacak şekilde yapılıyor. En güzeli aç Ebay'i iki tabletin de detaylı resimlerine bak, kılıfı da ona göre seç.
  • ya arkadaşlar bunun flash ını nasıl güncelliyorsunuz.benim bugün geçti alet elime yalnız flash 10.2 sürümüydü 11 e güncellerken şu hatayı alıyorum:an existing package by the same name with a conflicting signature is already installed.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

ya arkadaşlar bunun flash ını nasıl güncelliyorsunuz.benim bugün geçti alet elime yalnız flash 10.2 sürümüydü 11 e güncellerken şu hatayı alıyorum:an existing package by the same name with a conflicting signature is already installed.

marketten dırek guncelle demıyormusun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

ya arkadaşlar bunun flash ını nasıl güncelliyorsunuz.benim bugün geçti alet elime yalnız flash 10.2 sürümüydü 11 e güncellerken şu hatayı alıyorum:an existing package by the same name with a conflicting signature is already installed.

evet öyle yapıyorum.gene olmuyor.bu yukarda dediğimi intternetten başka apk indirince diyo marketten güncelle diyince package file wasnt signed correctly.uninstall the previous copy of the app and try again diyor ama flash 10.2 nin uninstall seçeneği yok.disable yapabiliyorum yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 27 Temmuz 2012; 18:28:26 >
  • quote:

quote:

quote:

evet öyle yapıyorum.gene olmuyor.bu yukarda dediğimi intternetten başka apk indirince diyo marketten güncelle diyince package file wasnt signed correctly.uninstall the previous copy of the app and try again diyor ama flash 10.2 nin uninstall seçeneği yok.disable yapabiliyorum yalnız.

ılk defa duydum .

• darkaurora romumuz hazır.
    tr dil destekli çok stabil bir rom
    hayırlı olsun

• quote:

darkaurora romumuz hazır.
    hayırlı olsun

? link
  • quote:

Orijinalden alıntı: sap2000

quote:

darkaurora romumuz hazır.
    hayırlı olsun

? link

yayınlayacağız.imzamdan takip edebilirsiniz

• cihaz elime bugun geçti. Root yapmaya calıstım ama oldumu olmadımı nasıl anlarım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: chausin

cihaz elime bugun geçti. Root yapmaya calıstım ama oldumu olmadımı nasıl anlarım :(

superuser programı gözüküyormu? menüde gözüküyorsa olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

cihaz elime bugun geçti. Root yapmaya calıstım ama oldumu olmadımı nasıl anlarım :(

superuser programı gözüküyormu? menüde gözüküyorsa olmuştur.

göremedim bir yerde
    bu benim ilk android ve tablet deneyimim. bu rom işini nasıl halledeceğim gerek varmı yapmaya da
  • sizin bileceğiniz iş tamamen rom olaylarına girmek,Biz şuan ekip olarak türkçe destekli bir rom yayınlayacağız testleri yapıldı stabil ve sorunsuz olarak çalışıyor.İsterseniz biraz cihazınızı kurcalayın kendinizi android konusunda geliştirin daha sonra rom işlerine girersiniz.
    Zor bir yanı yok yapmak istedikten sonra internette onlarca kılavuzu var, ben daha önce android cihazlar ile deneyimi olmayan babama bile anlatarak rom kurdurtmayı başardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 27 Temmuz 2012; 23:44:16 >
  • yükleme tecrübesi olmayana hertürlü yardımcı olurum.(imzamdan ulaşabilirsiniz 7x24 oradayız)
    bende kir-pi nickli arkadaşın romunu deneme aşamasındayım herşey mükemmel gdiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

Batarya tam dolduktan sonra şarjdan çekiyorsunuz değil mi? Pil bitmesin diye sürekli takılı bıraktığınız oluyor mu? Bu şekilde kullanma pil ömrünü dramatik bir şekilde kısaltıyor, hem de çok çabucak. Ama 2-3 günde ölmesi imkansız. Batarya kalibrasyonu yapmayı deneyin bir de. Markette Battery Calibration programı var, onu indirin. Önce pilin tamamen bitmesini bekleyin, bırakın batarya sıfırlanıp tablet kapansın. Sonra şarja takıp %100 dolana kadar bekleyin, dolduğunda kalibrasyon programını açın ve oradaki talimatları takip ederek işlemi tamamlayın. Bu batarya seviye hataları, Rom değişimleri sonrasında sık oluyor, sistemdeki bir dosyaya kaydediliyor batarya seviyesi, Rom güncelleyince bu dosya birden sıfırlanınca sistem batarya seviyesini yanlış okumaya başlıyor, o yüzden her Rom güncellemesi sonrasında bu kalibrasyon işlemini yapmak daha sağlıklı olacaktır.

batarya kalibrasyonunu nasıl yapacağım :(

• rom değiştirmediğiniz ve daha ilk günü kullandığınız cihaza batarya kalibrasyonu yapmak gerekli birşey değildir.
  • quote:

rom değiştirmediğiniz ve daha ilk günü kullandığınız cihaza batarya kalibrasyonu yapmak gerekli birşey değildir.

sadece root yaptım gerek var mı gene birde barkot okuma programı bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chausin -- 28 Temmuz 2012; 1:13:10 >
  • quote:

quote:

rom değiştirmediğiniz ve daha ilk günü kullandığınız cihaza batarya kalibrasyonu yapmak gerekli birşey değildir.

Gerekli değil bence,barkod okuma bizim tabletlerde zor arka kamera olmadığı için.Markette birsürü uygulama var bunun için.Barcode scanner diye aratırsan bulursun.

Bunlarda romdan görüntüler
     AINOL AURORA 2 TEKNİK SORUNLAR & İNCELEMELER

• quote:

quote:

quote:

Gerekli değil bence,barkod okuma bizim tabletlerde zor arka kamera olmadığı için.Markette birsürü uygulama var bunun için.Barcode scanner diye aratırsan bulursun.

Bunlarda romdan görüntüler

arka planda birçok uygulama açıkken yapılmış bir antutu testidir belirteyim.

•  AINOL AURORA 2 TEKNİK SORUNLAR & İNCELEMELER

GO LAUNCHER Lİ HALİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihh95 -- 28 Temmuz 2012; 1:52:24 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.