Şimdi Ara

Aim im çok kötü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler rankım le ama aimim çok kötü awp falan hic kullanmıyorum zaten aim haritalarinda fena degilim ama rekabetci maclarda alay konusu oluyor ne olacak bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkes awp kullanıcak diye bir şey yok zaten. aim konusu da zamanla çalışarak olur. girebildiğin kadar dm girmeye bak. gördüğün pro oyuncuların 6 bin saatin üzerinde tecrübesi var üstüne çoğu günde en az 3-4 saat dm giriyor.
  • Bende keleş kullanırken kendimi özürlü gibi hissediyorum. Adam önümde bazen çok güzel kayıyor aim ama bazende bütün şarjorü üstüne boşaltıyorum spray yaparak 1 mermi bile isabet etmiyor. Çözemedim bende tam olarak. Bende tavsiye bekliyorum
  • Sens dpi düşür sonra çok çok sakin ol bir yandanda seri ol mouse ve padi iyi olsun ki rahat hareket edebilesin.Lem rütbesindeyim ak ile çok rahat headshot atabiliyorum artık casual ve dm saolsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Sens dpi düşür sonra çok çok sakin ol bir yandanda seri ol mouse ve padi iyi olsun ki rahat hareket edebilesin.Lem rütbesindeyim ak ile çok rahat headshot atabiliyorum artık casual ve dm saolsun.

Hocam bende dmg yim fakat hala 10 tl lik mause ve 10 cm lik alanda oynuyorum. Bilekten hareket ettiriyorum mousumda dpi ayarı yok ve oyun içinde 4.8 hassassiyetinde oynuyorum. Mouse bu kadar farkediyor mu ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graypast

quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Sens dpi düşür sonra çok çok sakin ol bir yandanda seri ol mouse ve padi iyi olsun ki rahat hareket edebilesin.Lem rütbesindeyim ak ile çok rahat headshot atabiliyorum artık casual ve dm saolsun.

Hocam bende dmg yim fakat hala 10 tl lik mause ve 10 cm lik alanda oynuyorum. Bilekten hareket ettiriyorum mousumda dpi ayarı yok ve oyun içinde 4.8 hassassiyetinde oynuyorum. Mouse bu kadar farkediyor mu ya ?

Abartılan kadar fark etmesede iyi sensörlü bir mouse ve iyi bir mousepad önemli mesela Microsoft Intelli 1.1 hala vazgeçemediğim bir mouse dünya para verip aldığım Rivalden kat kat daha iyi. Aim işine gelirsek öncelikle awpden başlayayım bende awp daha doğrusu dürbünlü silahlarla çok kötüyüm sanırım kişiliğimden kaynaklanıyor adamı vurdun vurdun vuramazsan öldün bu psikoloji elimi titretiyor biraz. Aim için DM oynayabilirsin, Aimbot training haritalarında çalışabilir aim400kg.ru veya aimbooster.com sitelerinden alıştırma yapabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok kötü oyunuyoruz.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.