< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aileye yük olmaktan sıkıldım (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: izayoihocam hep virgül giderken niye arada bi noktalı virgül koydun
Alıntıları GösterBurger King ve LCW farklı çalışma yerleri. Birisi giysi satıyor, bir diğeri yiyecek satıyor.
Mesela;
Elma, armut, portakal; domates, biber, patlıcan.
Erkek çocuklara Doğan, Tuğrul, Aslan, Orhan; kız çocuklara ise İnci, Çiçek, Gönül, Yonca adları verilir.
Türkiye, İngiltere, Azerbaycan; Ankara, Londra, Bakü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 23 Haziran 2021; 17:41:2 >
-
Bu ülkede hayatini heba etmeye değmez ufak bir işte birikim yapabilirsen greencard a başvur çıkarsa gidersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aga kolaysa açıklasana çok şeyi bildiğini sanıp,hiçbir şey bilmeyen adam.
quote:
Orijinalden alıntı: saidderossi
Bu mesaj silindi.Türkçe yazmayı öğren deyip 5 tane hata yapanı da ilk defa görüyorum
Yorumlarına da dikkat et , saygılı konuş.
-
quote:
Bu mesaj silindi.Über yoksa başka uygulamalar var. Getir, trendyol express. Çalışan çalışıyor
Seni şikayet ediyorum
Hakaretlere tahammülüm yok artık. Sıktınız
-
Yahu sadece haftasonu için sence getir de çalışılabilir mi? Trendyol express yapabilmen icin araç olma şartı var? Ne kadar kolay dimi babadan zengin olmayan birine bunları söylemek? Sizin için her şey kolay olabilir ama bilmeden bu şekilde her şeyi olumlatmayın,yok tembelmisiz vs vallahi siz eğitilmezsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saidderossi -- 26 Haziran 2021; 12:58:2 >
quote:
Yahu sadece haftasonu için sence getir de çalışılabilir mi? Trendyol express yapabilmen icin araç olma şartı var? Ne kadar kolay dimi babadan zengin olmayan birine bunları söylemek? Sizin için her şey kolay olabilir ama bilmeden bu şekilde her şeyi olumlatmayın,yok tembelmisiz vs vallahi siz eğitilmezsiniz.Babadan zengin değilim ben
Sahip olduğum her şeyi tırnaklarımı kazıyarak yaptım. Abdde 2 yıl ağır şartlar altında çalışıp para biriktirdim. Benim yaptığım işe %95'iniz dayanamaz
Spor yapan biri olmama rağmen zorlandığım oluyordu. 45 cm kolum var
Yakında yine gideceğim abdye. Depo işçisi olarak. Evinde boş boş oturup kötüleyenlere ithafen yazdım o yorumu
-
quote:
Bu mesaj silindi.Ülkeyle alakası yok kazanan kazanıyor
https://forum.donanimhaber.com/23-yasindayim-evden-ayda-45-bin-lira-kazaniyorum--149591074
-
Yahu bu adama inanıyor musun sen? Cidden sizin gibilerle uğraşılmaz ya, ülkeyle alakası yokmuş,alım gücü diye bir gerçek var,enflasyon diye bir şey var, seninle tartışmam burada bitmiştir çünkü ne söylesem bir kulağından girer başka bir yerden çıkar..
quote:
Yahu bu adama inanıyor musun sen? Cidden sizin gibilerle uğraşılmaz ya, ülkeyle alakası yokmuş,alım gücü diye bir gerçek var,enflasyon diye bir şey var, seninle tartışmam burada bitmiştir çünkü ne söylesem bir kulağından girer başka bir yerden çıkar..Yurtdışının o kadar iyi olduğunu düşünüyorsan sen de git?
Her şeye bir bahanen var. Daha fazla tartışmakla zaman harcamıyorum seninle
-
İntahar kurtul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan her elini kolunu sallayan gidebilse keşke.
ya bi defol sizin gibi korkaklar anca boyle yapanları izlerde laf sokmaya çalışır . Pahalı hayat bedel òdetir kardeşim sen asgari devam bosver bu tip şeyleri bildiklerim bana kalsın . Not olarak 2sene önce bir aciklama yaptim o yuzden 10bin gün ban yedim simdi hic niyetim yok .
quote:
Ulan her elini kolunu sallayan gidebilse keşke.İş teklifi alıp giden arkadaşlarım var. Kendinizi geliştirmezseniz böyle şikayet edersiniz anca.
-
Yahu madem biliyosun dm den yazsana şov yapma buradan,asgariyi küçümseme bir gün gelir ona muhtaç olursun,paralı .. seni
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X