Şimdi Ara

Aileye yük olmaktan sıkıldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: saidderossi

Bu mesaj silindi.

Yeşil kart çıkmadı

4 dil biliyorum

Bir çok sertifikam var

İşletme mezunuyum

NASDAQ hisselerinden de baya para biriktirdim zamanında. Finans bilgim de var

Yazık size

• saidderossi S kullanıcısına yanıt
    kendinizin cektigi zorluklari cekmeyen biri gorunce kuduruyorsunuz :D Kimi köle olmak icin gelir dunyaya bedenini kullanır kimi beynini . Belliki sen bedenini cok kullanmissin asgari icin sen bosver kendi kafana gore takıl muhtaç kalırsam yine bulurum yolumu ben ben paralıyım en azından sen bedava :Dp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MynheerVenom kullanıcısına yanıt
    Aga sen de gram beyin yok,para kazan bunda sorun yok ama nasıl kazandığını aciklayamayan,iskembeden sallayıp şov yaptığın için bunları yaziyorum,madem kazanıyorsun açıkla diyorum 10 gün ban yedim diyosun,ee dmden yaz korkak herife bak anca dolandirin milleti yalaka herifler.

• saidderossi S kullanıcısına yanıt
    ahabahaanwkwsjwhwnslssjeheqlsksjzhxlslsossjm

• Ben anlamadım neden sidik yarıştiriyorsun,iki hisseden para kazanmissin madem nasıl gittim kardesim Amerika'ya açıklasana? Her dil bilen Amerika'ya gitseydi ki dil bildiğim halde greencarda başvurdum yanıt olumsuz, açıkla madem değirmenin suyu nereden geliyor?

Benim sana sitemim Türkiye de yaşamak kolay,kazanan kazanıyor,bizim millet tembel dediğin için,alismissiniz rahata gelmis burada 12-13 saat çalışan asgari ücretliyi kucumsuyorsunuz,şunu unutmayın aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz.

• 4 dil biliyorum diyosun,greencard,work and travel çıkmadı diyorsun ama depo işçisi olarak tekrar gidicem diyorsun?Nasıl gittin kardeşim Amerika'ya leylekler mi götürdü seni

• @mynheerVenom adlı kişi de engellemiş,yalancı herif işte.Buradan 12-14 saat çalışıp para kazanan arkadaşlar da olabilir,daha az çalışıp daha çok kazanan da ama bunu kendi ülkende doğru bir mantıkla aciklayamiyosan yalancısın,ya da hırsızsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.