Şimdi Ara

Aileye uygun araç tavsiyesi (max. 21.000 TL))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 kişilik bir aileyiz aslında şuan kullandığımız 2000 model .1.3 sw felicia'yı satıp model yükseltmek istiyoruz.. Station kasa araçtan ziyade hatchback yada sedan araç düşünüyoruz..

Araç kesinlikle dizel yada benzin+lpg olacak.. Malum devir ekonomi devri, benzinli araca binmek her babayiğidin harcı değil

Birkaç araç var aklımızda ama sizin de fikirlerinizi almak istedim..

Düşündüğümüz araçlar:Mümkün olduğunca yüksek modelli G.Punto veya Fabia ama başka önerisi olan varmıdır !? (az yakan, çok kaçan demeyeceğim kaçmasa da olur)

• skodaya alışkın olduğunuzu düşünerek octavia 1.6+lpg öneririm.
    ben 2004 model octavia amb.plus 1.6 benzinli olarak kullanıyorum. araç 85binde ve az kullandığım için lpg taktırmayı düşünmüyorum.
  • 2008 BELKİ 2009 MODEL YENİ KASA MİTSUBİSHİ COLT. LPG YE FULL UYUMLU BİR MOTOR. SINIFINDA EN GENİŞ ARAÇ. BAGAJ GEREKİRSE ARKA KOLTUKLAR İLERİ GERİ KAYDIRILIP BAGAJI GENİŞLETMEK MÜMKÜN. AYRICA COLT MERCEDES A SERİSİ VE SMARTLARLA ORTAK ÜRETİMDİR VE SAĞLAM ARAÇLARDIR.
    1332 CC 95 BEYGİR OLDUKÇA SERİDİR. YAKITIDA ÇOK AZ. HATTA FORUMDA BİR ARKADAŞ YAYINLAMIŞTI. 4.1-4.3 LİTRE YAKMIŞTI ŞEHİR DIŞINDA. YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 1 DEPO BENZİN İLE 1040 KM YAPMIŞTI.(TEKRAR YAZIYORUM BENZİNLE). LPGYEDE UYUMLU. ŞEHİR İÇİDE 7-7.5 LİTRE ARALIĞINDA TÜKETİYOR.
    SİZİN ARADIKLARINIZI TAMAMİYLE KARŞILIYOR. FİYATLARIDA OLDUKÇA UYGUN. COLT LARIN AZ ÇOK BELLİ BİR PİYASASIDA VAR.
    AYRICA DİPNOT: SORUNSUZLUĞUNUDA KANITLAMIŞ BİR MODELDİR. BENCE İNCELEMENİZDE FAYDA VAR. İKİ İLAN GÖNDEREYİM ESKİ VE YENİ KASALARDAN.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-tiptronik-colt-invite-130031026/detay BU YENİ KASASI
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2008-mitsubihi-1.3-cold-invite-benzinli-otmatik-vites-129792890/detay BU ESKİ KASA 2008 MODELİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtı_ts -- 8 Temmuz 2013; 0:13:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇUMRALI

skodaya alışkın olduğunuzu düşünerek octavia 1.6+lpg öneririm.
    ben 2004 model octavia amb.plus 1.6 benzinli olarak kullanıyorum. araç 85binde ve az kullandığım için lpg taktırmayı düşünmüyorum.

Hocam Skoda zaten ilk tercihimiz de o fiyatlara octavia'lar ya eski model yada yüksek kilometreli tehlikeli araçlar.. Bizim daha çok yeni olsun, düşük kilometreli olsun masraf çıkarmasın derdindeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtı_ts

2008 BELKİ 2009 MODEL YENİ KASA MİTSUBİSHİ COLT. LPG YE FULL UYUMLU BİR MOTOR. SINIFINDA EN GENİŞ ARAÇ. BAGAJ GEREKİRSE ARKA KOLTUKLAR İLERİ GERİ KAYDIRILIP BAGAJI GENİŞLETMEK MÜMKÜN. AYRICA COLT MERCEDES A SERİSİ VE SMARTLARLA ORTAK ÜRETİMDİR VE SAĞLAM ARAÇLARDIR.
    1332 CC 95 BEYGİR OLDUKÇA SERİDİR. YAKITIDA ÇOK AZ. HATTA FORUMDA BİR ARKADAŞ YAYINLAMIŞTI. 4.1-4.3 LİTRE YAKMIŞTI ŞEHİR DIŞINDA. YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 1 DEPO BENZİN İLE 1040 KM YAPMIŞTI.(TEKRAR YAZIYORUM BENZİNLE). LPGYEDE UYUMLU. ŞEHİR İÇİDE 7-7.5 LİTRE ARALIĞINDA TÜKETİYOR.
    SİZİN ARADIKLARINIZI TAMAMİYLE KARŞILIYOR. FİYATLARIDA OLDUKÇA UYGUN. COLT LARIN AZ ÇOK BELLİ BİR PİYASASIDA VAR.
    AYRICA DİPNOT: SORUNSUZLUĞUNUDA KANITLAMIŞ BİR MODELDİR. BENCE İNCELEMENİZDE FAYDA VAR. İKİ İLAN GÖNDEREYİM ESKİ VE YENİ KASALARDAN.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-tiptronik-colt-invite-130031026/detay BU YENİ KASASI
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2008-mitsubihi-1.3-cold-invite-benzinli-otmatik-vites-129792890/detay BU ESKİ KASA 2008 MODELİ.

Hocam Colt'u çok düşündük çokta mantıklı gelmişti ama yedek parçasının diğer markalara göre(Skoda,Fiat) çok pahalı olduğunu söyleyip gözümüzü korkuttular da vazgeçmiştik..

• TRİGERİ ZİNCİRLİ ZATEN DEĞİŞİM SORUNU ÇOK YOK. ONUN HARİCİ MOTORU SORUNSUZ. YAĞ YAĞ FİLTRESİ VS ZATEN ÇOK DEĞİŞMEZ. SADECE BİLDİĞİM KADARIYLA YAKITI ÇOK AZ ETKİLEYEN DEĞİŞİK BİR KLİMA SİSTEMİ KULLANILDIĞI İÇİN POLEN FİLTRESİ BELKİ PAHALI OLABİLİR. BELKİ KOMPRESÖRÜ. AMA ARTILARININ YANINDA BELKİ HİÇ İHTİYACINIZ BİLE OLMAYACAK BU PARÇALARA. RUTİN BAKIMLARIDA PAHALI DEĞİL DİYE BİLİYORUM.
    AMA DÜŞÜK YAKITI VE RAKİPLERİNE GÖRE EN AZ 4-5000 UYGUN OLUŞU-YÜKSEK KULANIŞLILIĞI-DÜŞÜK TÜKETİMİ PARÇASININ PAHALI OLUŞUNU AMORTİ EDER DİYE DÜŞÜNÜYORUM. MİSAL AYNI MODELDEKİ 1.2 CORSADAN 4000 UCUZA ALINSA BUNUN 1000 TL SİNİ PAHALI PARÇASINA SAYSANIZ YİNE 3000 GİBİ KARDASINIZ.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-cok-temiz-bakilmis-kucuk-aile-otomobili-130690596/teknik-detaylar/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-mitsubishi-colt-1.3-invite-yari-otomatik-mavi-siyah-130704734/teknik-detaylar/

SANIRIM SİZİN GÖNLÜNÜZDEKİ İLK İLANDAKİ GİBİ BİR FABİA. 1.2 AZ YAKAR MASRAFSIZ OLUR DİYE DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ. O YÜZDEN COLT UN VE FABİANIN TEKNİK VERİLERİYLE PAYLAŞIYORUM. COLT BURADA OTOMATİK OLMASINA RAĞMEN HEM DAHA KÜÇÜK HACİMDEKİ SKODADAN OLDUKÇA AZ YAKMAKTADIR VE ÜSTELİK PERFORMANS FARKI UÇURUM GİBİ. 0-100 16 SN SKODA DA. COLT OTOMATİK OLMASINA RAĞMEN 11.8 SN. HEMDE DAHA AZ YAKIT HARCAYARAK BU PERFORMANSI VERMEKTE. YILDA 10 BİN KM YAPILSA BİLE YILLIK YAKIT FARKI SANIRIM 100 TL TUTACAK OLAN PAHALI PARÇA FİYATININ FARKINI AMORTİ EDER.

AMACIM SKODA ALMAYIN DEMEK DEĞİL KESİNLİKLE. BİNDİM SKODANIN SCOUT FABİASINA. GÜZELDİ OLABİLECEK BİR ARAÇ. AMA 1.4 OLMAZSA TAT VERMEZ. 1.4 LERDE SANIRIM BİRAZCIK PAHALI.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

TRİGERİ ZİNCİRLİ ZATEN DEĞİŞİM SORUNU ÇOK YOK. ONUN HARİCİ MOTORU SORUNSUZ. YAĞ YAĞ FİLTRESİ VS ZATEN ÇOK DEĞİŞMEZ. SADECE BİLDİĞİM KADARIYLA YAKITI ÇOK AZ ETKİLEYEN DEĞİŞİK BİR KLİMA SİSTEMİ KULLANILDIĞI İÇİN POLEN FİLTRESİ BELKİ PAHALI OLABİLİR. BELKİ KOMPRESÖRÜ. AMA ARTILARININ YANINDA BELKİ HİÇ İHTİYACINIZ BİLE OLMAYACAK BU PARÇALARA. RUTİN BAKIMLARIDA PAHALI DEĞİL DİYE BİLİYORUM.
    AMA DÜŞÜK YAKITI VE RAKİPLERİNE GÖRE EN AZ 4-5000 UYGUN OLUŞU-YÜKSEK KULANIŞLILIĞI-DÜŞÜK TÜKETİMİ PARÇASININ PAHALI OLUŞUNU AMORTİ EDER DİYE DÜŞÜNÜYORUM. MİSAL AYNI MODELDEKİ 1.2 CORSADAN 4000 UCUZA ALINSA BUNUN 1000 TL SİNİ PAHALI PARÇASINA SAYSANIZ YİNE 3000 GİBİ KARDASINIZ.

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-cok-temiz-bakilmis-kucuk-aile-otomobili-130690596/teknik-detaylar/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-mitsubishi-colt-1.3-invite-yari-otomatik-mavi-siyah-130704734/teknik-detaylar/

SANIRIM SİZİN GÖNLÜNÜZDEKİ İLK İLANDAKİ GİBİ BİR FABİA. 1.2 AZ YAKAR MASRAFSIZ OLUR DİYE DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ. O YÜZDEN COLT UN VE FABİANIN TEKNİK VERİLERİYLE PAYLAŞIYORUM. COLT BURADA OTOMATİK OLMASINA RAĞMEN HEM DAHA KÜÇÜK HACİMDEKİ SKODADAN OLDUKÇA AZ YAKMAKTADIR VE ÜSTELİK PERFORMANS FARKI UÇURUM GİBİ. 0-100 16 SN SKODA DA. COLT OTOMATİK OLMASINA RAĞMEN 11.8 SN. HEMDE DAHA AZ YAKIT HARCAYARAK BU PERFORMANSI VERMEKTE. YILDA 10 BİN KM YAPILSA BİLE YILLIK YAKIT FARKI SANIRIM 100 TL TUTACAK OLAN PAHALI PARÇA FİYATININ FARKINI AMORTİ EDER.

AMACIM SKODA ALMAYIN DEMEK DEĞİL KESİNLİKLE. BİNDİM SKODANIN SCOUT FABİASINA. GÜZELDİ OLABİLECEK BİR ARAÇ. AMA 1.4 OLMAZSA TAT VERMEZ. 1.4 LERDE SANIRIM BİRAZCIK PAHALI.

Hocam çok mantıklı duruyor iyice aklım karıştı ya Siz kullandınız mı hiç Colt !?

• ben colt kullanıyorum dedikleri gibi yedek parçası pahalı olup kaskosuz binilmemesi gereken araçlardandır, motor-şanzuman mekanik elektronik ömürlüktür, bu konuda şüpheniz olmasın, bozamazsınız ... ön arka yaşam alanı C segment atandartlarında olup tüm yolcular gayet rahat eder, bagaj son derece ufaktır dikkat ! sarf malzemeler sanayide 100 TL yi geçmez (yağ-hava-polen filtresi 10w40 yağ) yani bakımları çok ekonomik fiyatlara yapılmaktadır, yakıtı azdır, otomatikleştirilmiş robotize şanzuman bulunmaktadır, 2005 model instyle lar, en doluları olup modeline göre, deri koltuk+ısıtma, sunroof, esp, gibi zamanının ötesinde donanımlara sahipti ... colt üretimi sonlandırılmıştır. sözün özü, eğer kasko yaptırmayacaksanız bu aracı tercih etmeyin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

ben colt kullanıyorum dedikleri gibi yedek parçası pahalı olup kaskosuz binilmemesi gereken araçlardandır, motor-şanzuman mekanik elektronik ömürlüktür, bu konuda şüpheniz olmasın, bozamazsınız ... ön arka yaşam alanı C segment atandartlarında olup tüm yolcular gayet rahat eder, bagaj son derece ufaktır dikkat ! sarf malzemeler sanayide 100 TL yi geçmez (yağ-hava-polen filtresi 10w40 yağ) yani bakımları çok ekonomik fiyatlara yapılmaktadır, yakıtı azdır, otomatikleştirilmiş robotize şanzuman bulunmaktadır, 2005 model instyle lar, en doluları olup modeline göre, deri koltuk+ısıtma, sunroof, esp, gibi zamanının ötesinde donanımlara sahipti ... colt üretimi sonlandırılmıştır. sözün özü, eğer kasko yaptırmayacaksanız bu aracı tercih etmeyin ...

Kasko fiyatları ne durumda peki hocam, 2008-2009 civarı tercih etsek manuel olmak şartıyla ne kadar öderiz yıllık acaba?

• wrath54 kullanıcısına yanıt
    laguna2
    mazda 3
    octavia1
    almera
    lancer
    fabia sedan 2007-2009
    elentra
  • megane 2 ye ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esesnefer -- 8 Temmuz 2013; 16:56:32 >
  • http://www.sahibinden.com/honda-civic?a4_min=0&a4_max=130000&a5_min=2000&price_min=15000&a5_max=2003&price_max=22000

model yılına çok takılmayın bence. 2005 opel merivayı sattım 2003 1.6 vtec aldım. arabaya bindiğimi hissediyorum, 110 hp güç
    hocam sorduğunuz soru çok değişken olup, araç yaşına, söför yaşına, plaka ilinden tutta o kadar çok parametreye bağlı ki, ben ist. plakalı hasarsızlık ind. dahil anadoludan 900 liraya yaptırdım en son ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrath54

quote:

TRİGERİ ZİNCİRLİ ZATEN DEĞİŞİM SORUNU ÇOK YOK. ONUN HARİCİ MOTORU SORUNSUZ. YAĞ YAĞ FİLTRESİ VS ZATEN ÇOK DEĞİŞMEZ. SADECE BİLDİĞİM KADARIYLA YAKITI ÇOK AZ ETKİLEYEN DEĞİŞİK BİR KLİMA SİSTEMİ KULLANILDIĞI İÇİN POLEN FİLTRESİ BELKİ PAHALI OLABİLİR. BELKİ KOMPRESÖRÜ. AMA ARTILARININ YANINDA BELKİ HİÇ İHTİYACINIZ BİLE OLMAYACAK BU PARÇALARA. RUTİN BAKIMLARIDA PAHALI DEĞİL DİYE BİLİYORUM.

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-cok-temiz-bakilmis-kucuk-aile-otomobili-130690596/teknik-detaylar/

Hocam çok mantıklı duruyor iyice aklım karıştı ya Siz kullandınız mı hiç Colt !?

kullanmadım ama yaklaşık 5 yıldır optik zoomlama yapıp kendime hedef koyduğum bir araç olduğundan 5yıldır hemen hemen bütün kullanıcı yorumlarını testlerini vs okudum. 13 yıldır sorunsuz şekilde 2001 corolla kullanıyorum. 20 000 e tertemiz 2001 sol special corolla ada alınabilir. ama ben marka fanatikliği yapmadım sizin ihtiyaçlarınızı en optimum karşılayacak bir araç önerdim eğrisiyle doğrusuyla.
    not: az yakıtı için dizel araç tavsiyesi isteyen bir arkadaşıma colt önerdim. önce inceledi sonra beğendi. bir buçuk yıl evveldi 2010 15000km deki coltu 21800 e almıştı. ufak bir kaza yaptı.sattı ve tekrar 2011 colt aldı yine. çünkü yakıtı ve performansından çok memnun kalmıştı. hiç lpg de taktırmamıştı. oda kaskolu biniyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtı_ts -- 8 Temmuz 2013; 23:22:52 >

• hocam fiesta getz corsa
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-clio-3-dizel-57900-km-orjinal-makyajli-kasa-24.490-tl-129538116/detay/
    tam istediğiniz gibi
    punto yerine değerlendirilebilir.
  • Vw bora al hem konforlu hem güvenli
  • Teşekkürler herkese arkadaşlar..

2006 model Şeker Beyazı 1.4 Polo Goal alındı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.