Şimdi Ara

aileye müslüman olmadığını söyleme mevzusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ramazan yaklaşıyor, yaklaşık 5-6 yıldır inançsızım ancak şu ana kadar aileme bunu açıklamadım. önce ki seneler okulda veya dışarıda vakit geçiriyordum sıkıntı olmuyordu şimdi malum karantina var. ne yapsam bilmiyorum. tartışma- kavga olayı beni yoruyor açıkçası hiç bu muhabbete giresim yok ama bütün bir ay aç durmak da istemiyorum. sporu bırakmak da istemiyorum.

• Çalışmaya başlayınca(evden ayrılınca) söyle. Finansal özgürlüğüne ulaşmadan söylersen sıkıntı çıkabilir ailenin yapısına göre, sürekli gergin hissedersin tartışmak isterler.
    Ramazanda intermittent fasting niyetine oruç tut kas kaybetmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birlikte yaşıyorsanız söylemeyin bence, anlayabileceklerini sanmıyorum . Ben de daha söylemedim evden ayrılınca söylerim diye düşünüyorum.

• Söylemene gerek var mı, yaşa git işte öyle yarın öbür gün gene inanmayacağının garantisi yok o zaman da ben gene müslüman oldum mu diyeceksin. 1 ay öğlenleri dışarıda kaçak şekilde falan yiyip idare etmeye çalış

• Şu an söyleme, kendi kendini geçindirir duruma gelince söylersin.
    Niye oruç tutmuyorsun derlerse, korana virüsü yüzünden de. Bağışıklılığımın iyi durumda olması gerekiyor de.
  • söylemeyin. ben 4 senedir her gün pişmanım söylediğime
    bugune kadar sakladiginiza gore aileniz hoş karşılayacak insanlar degil.
    hem aileniz üzülür hem huzurunuz kaçar hocam. ben 2sene oruç tutmuş ve hiç bozmamiştim yakalanmamak için. siz de herhangi bir sınav gibi durumunuz yoksa hic yemeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyleme hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız şu sporcuların sürekli yemek yemesi saçmalık. Ben intermittent fasting yaparım bazen. Onların hepsinden daha kuvvetli kaslarım olduğuna yemin edebilirim. Ugrassam daha da yaparım ama kas yapınca ne olacak ki. 30 saat aç kalabilirim iyi bir yemekten sonra. Dogadaki bütün yırtıcı hayvanlar da böyledir kısmen, aslanlar 3-4 günde bir avlanırlar, sonra 3-4 gün yemezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finansal özgürlüğün yoksa bunu hoş görmezler müslümanlar sanıldığı kadar hoş görülü insanlar değildir söylersen çok dikkat et her an tetikte dur.

• söylemek zorunda değilsin. oruç tutmak için de kaldırdıklarında gece, bugün tutmak istemiyorum dersin. inanç durumunu belirtmeden tutmak istemediğini söyleyince zorlayacak değillerdir herhalde.
  • Tevbe et

• kortekes kullanıcısına yanıt
    Yav reyiz bu ne anlar boşver.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.