Şimdi Ara

Ailevi sorunlarım var +18 gelsin lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen ciddi cevaplar verin. Uzun uzun yazmak istemiyorum kısaca anlatacağım. Benim annem ve babam küçüklüğümden beri çok ciddi tartışırlar kavga ederler. Geçmişte de kötü şeyler yaşamışlar, babamın üvey annesi anneme çok kötü şeyler yapmış ve babamın üvey kardeşleri çok kötü davranmışlar İkisine de. Yani ikisininde psikolojisi bozuk aslında, şimdi annemde büyük bir takıntılık hastalığı var, o kadar psikiyatriste gitti ama hala yenemedi.

Uykusuzluk vs. bir sürü psikolojiye bağlı rahatsızlığı var. Her şeye kafayı takıyor, babam çok anlayışsız bir adam, nasıl konuşacağını bilmiyor. Anneme kötü davranıyor, bildiğin zır cahil odun kafalı biri. Annem uzun zamandır dışarı çıkmadı, sürekli evde, hep bir yerleri ağrıyor, birde sıkıntıya bağlı karnında ur mu ne çıktı onun için ameliyat olma ihtimali var.

Yani daha uzatmak istemiyorum ama durum çok kötü, ben anneme nasıl yardımcı olabilirim. Kadın çok rahatsız bütün ev işleri onun sırtında bu sıkıntısını nasıl yenebiliriz, birde hiç bir şeyi kabul etmiyor, ikisi de kalın kafalı (hakaret manasında söylemiyorum). Lütfen bir çözüm önerin her geçen gün dahada kötüye gidiyor.

• Anneni al gezmeye cay icmeye cikar.anne ogul konusun acilir zamanla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annenle ilgilen seninle ilgili ileriye dönük şeyler konuşun iş evlilik vs. Bunlar anneni hayata dair motive eder. Baba müsade ederse gezdir hatta bi kaç günlüğüne tatile götür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel öneriler gelmiş. Ek olarak ev işlerinde annene yardımcı olabilirsin. Bir de sürekli konuşmayı dene ayrı ayrı ikisiyle de. Belki anlayacakları bi dil bulursun.
  • Arkadaşlar cevaplar için çok sağolun, ablam İstanbul'da öğretmende o geldi şimdi annemle çok ilgileniyor.
  • Hocam bende de benzer durumlar var senin ki kadar olmasada.

Babanla annenin tartışabileceği sıkıntıların olmamasını sağla . yani tartışmalarına fırsat verme. Veya annenin takıntısı neyse ona dikkat et .yani böyle olunca sen çok yoruluyorsun ama biraz rahatlıyor ev ve onlarda biraz normale dönüyorlar
  • Herzman anneme söylerim sen sen ol el ayaktan düşene kadar dışarı çık gez dolaş evde kendini hapsetme çünkü evde oturup kendi kendilerini bitiriyorlar.

Sana tavsiyem üstte arkadaşlarda yazmış onları dışarı çıkarmaya çalış baban gelmiyrsa anneni al çık dışarı komşu kandınlarla konuş annenle muhabbet etsinler yanlarına çagırsınlar bunlar onu olumlu yönde hayata bağlayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR DURUM CİDDİ !...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yalnız ben +18 bir şey göremedim :?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.