Şimdi Ara

Ailesinden tavuk çiftliğinde çalışan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerçekten dedikleri doğru mu?banvit,beypiliç,cp vs. gibi firmalar gdolu yem verip kanserli hayvanları mı satıyor?hormon ve antibiyotik de basıyorlarmış duyduğuma göre doğru mu bunlar?

• ailemin tavuk çiftliği var. horozlara steroid basıyoruz kasları görünce tavuklarınki sulanıyor. sularını toplayıp tavuk çorbası diye satıyoz. soruları alayım.
  • bana cok salakca gelıyor hormonlu yem mı olur hormon enjekte edılen bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: damage1000

ailemin tavuk çiftliği var. horozlara steroid basıyoruz kasları görünce tavuklarınki sulanıyor. sularını toplayıp tavuk çorbası diye satıyoz. soruları alayım.

Ailesinden tavuk çiftliğinde çalışan var mı?

• hazır piliçin yumurtadan itibaren paketlenmeye kadar ki süresi 40 gün
    doğal ortamlarda yetişen (köy tavuğu) tavukların yenecek hale gelmesi (1-1.5 kilo haline gelmesi) 4-6 ay
    bknz: civciv büyütme yemleri hemen her yemcide satılır.bunların hazırları gdo hazır olmayanları ise balık yağı içerir.

edit: bir kaç defa markasını vermek istemediğim çeşitli hazır piliçlerde kanser farkettik (gereğinden büyük iç organlar, büyümüş kistleşmiş et topakları, değişik renkdeki et yapısı vb.) hemen hemen hepsini çöpe attık. mecbur olmadıkça hazır piliç tüketmiyorum. bildiğim kadarıyla rengini beyazlatmak için ve tüylerini daha kolay temizlemek için çamaşır suyu gii maddeler le yıkıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2104C947D -- 26 Haziran 2016; 20:28:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

hazır piliçin yumurtadan itibaren paketlenmeye kadar ki süresi 40 gün
    doğal ortamlarda yetişen (köy tavuğu) tavukların yenecek hale gelmesi (1-1.5 kilo haline gelmesi) 4-6 ay
    bknz: civciv büyütme yemleri hemen her yemcide satılır.bunların hazırları gdo hazır olmayanları ise balık yağı içerir.

fabrikadakiler gdolu mu sence?
  • Evet babam tavuk sorulari alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya o fabrikanın verdiği yeme bağlı. birliğim kadarıyla yem denetimiyle ilgili bir denetim mekanizması veya sertifakalandırma durumu yok.sınırlama yok bugün temiz yem veren yarın gdo lu yemi verebilir hayvana.
  • Market yumurtalarından civciv çıkmaz çünkü yumurtanın içinde embriyo yok. Sadece beyazı ve akı var bizzat kendi tavuklarımızın yumurtaları ile karşılaştırdım. Normal yumurtanın sarısında beyaza yakın bir nokta olur bazı yumurtalarda kanlıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.