Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Ailenize yakalandığınız an yada anlar ¿ (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.457
Cevap
378
Favori
142.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 yasimdayken saclarim 40-50 santimdi, gizlice makyaj yapip kuzenimin mini etek+dar askili bluz+ topuklusunu kombinledim ve sokaga ciktim. tam ben giderken annem eve donuyordu ve beni yolda gordu, yuzyuze geldik ve beni kiz sandi, tanimadi ve seni ogluma alicam dedi
    kendimle evlenmeme cok az kalmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne anı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonla tuvaletde malum işi yaptım tam bitecek babam da yan odada yere koyuyum telefonu derken bi anda ses açıldı bağırma sesleri yankılanıyor bildiğimiz kısıyım derken o telaşla tekrardan açtım. Sonra işi bitiremedik tabi tuvaletden çıktım babam kafasını direk çevirdi oturma odasına koşarak gittim :D

• Efsane konu olmuş

• Ulan gençlik ne çekmiş be cinsel konulardan.
  • herkezde osbir çekerken yakalanıyomuş forum komple cenabet

• konuya bak beee işte konudışı efsane konularından bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Unreminical

Tuvaletteydim babam ellerin kırılsın emi dedi, yerin dibine girdim

OHA İŞ YERİNDE YARILDIM
  • Şu konuyu bi uplatalım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: xlboxer

quote:

OHA İŞ YERİNDE YARILDIM

karnıyarık mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkaya

quote:

quote:

OHA İŞ YERİNDE YARILDIM

karnıyarık mısın?

Sen sus trol

• quote:

Orijinalden alıntı: OneShotHeadShot

quote:

quote:

quote:

OHA İŞ YERİNDE YARILDIM

karnıyarık mısın?

Sen sus trol

yav he he csb+ blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OneShotHeadShot

quote:

quote:

quote:

OHA İŞ YERİNDE YARILDIM

karnıyarık mısın?

Sen sus trol

yav he he csb+ blok

Yapma yawww
    bLoCk he yav he

• quote:

Orijinalden alıntı: baha_mergen92

Bundan yaklaşık 2-3 yıl önce bizim eve teyzemler felan gelmişti herkes bizdeydi bende banyoda yapıyordum.Aynı zamanda telefondan morno izliyordum.elim terlemişti.O anda telefon elimden kayıp,klozetin içine düştü.Hemen çıkardım malesef telefon mefta olmuştu ama umrumda değildi.Zaten 5 kuruş etmiyordu değiştirmeyi felan düşünüyordum işime gelmişti.Neyse işte telefonun içinden hatı çıkarıp yedek telefon yadigar Nokia E51 e taktım.Daha sonra Müzik filanda dinleyeyim dedim gidip mefta olan tefelonun Hafıza kartınıda Nokia'ya taktım. o anda küçük kuzenim benim odamda şarkı söylüyordu.Herkes Salonda idi.Benimde hoşuma gitti video'ya çekip içeridekilere gösteririm dedim.Kaydettikten sonra heyecan ve bağırşırlala'Anne,baba bak Murat şarkı söylüyor'' diye diye salona doğru koştum.Salona gelince herkes telefona odaklandı bende videoların resmi belli olmadığı için rastgele video oynatma tuşuna bastım ve o anda Morno açıldı herkes şok oldu mecbur salağa yattım.Virüs felan zor paçayı yırttım Siz siz olun asla Mornoları gizlemeyi unutmayın !

bu iyiydi
  • Tuvalette sigara içmek en büyük hobimdir klasik bir pazartesi sabahi okula gitmeden yine tutturuyorum sabah neyse baktım geç kalıcam sigarayı bitirip dusakabine attım sonra okula gittim sonra eve geldim salonda oturuyorum tv izliyorum babam içeri girdi bi hısımla hanginiz sigara içiyor diye kardeşimle bana sordu ben ilk başta inkar ettim sonra delikanlı gibi söylesin dedi bende en sonunda itiraf ettim ben içiyorum diye ama ben nasıl stresliyim hani dayak bekliyorum sonra ne zamandan beri içiyorsun bi daha içme deyip gitti bu arada harçlığımı kesti :(

• quote:

Orijinalden alıntı: m@TR@x

benim değil ama eniştemin içra ettiği bi olayı anlatayım bunlar fabrikada çalışıyorlar ve kanlarındaki kurşun değeri fln yükseliyo arada hastanede bakıma alıyolar bunlar 5 kişi farklı odalarda kalıyolarmış 4 ü toplaşmış muhabbet fln neyse hepsi farklı odaya giderken 5. sinin kaseyi çok fena dikip uyudğunu görmüşler eniştemde çok fırlama biridir yumurtanın beyazanı üzerine dökünce kurudğu zaman aynı şey gibi oluyormuş neyse bunlar buluyolar mutfakdan fln 2 yumurta pijamayı hafifce sıyırıyolar kaseye döküyolar beyazını yanınada bi not brakıyolar kardeş kusura bakmma çok fena bi zamanımdı istemeden oldu senine sesin çıkmadı hoşşuna gitti sanırım diye adam bir hafta hayattan kopmuş boş boş bakıyomuş arada hepimiz kardeşiz bana bi yamuk yapmazsınız fln diyomuş tabi bunlar renk vermiyolar ama arkada kopuyolarmış en sonunda söylemişler böyle böyle diye adam sevinçden havalara uçtu diyodu eniştem

Bununla ilgili bir öğrenci yurdunda yapıldığına dair bir hikaye var bu olaya maruz kalan çocuk sabaha doğru uyanıp o vaziyeti görünce kendini camdan atarak intihar etmiş
  • hiç çekmediğim için yakalanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twin Turbo

herkezde osbir çekerken yakalanıyomuş forum komple cenabet

• ben de gecen gun olan bir sey anlatayim.

beyler şimdi gecen gun ben telefonda malum bir sitede takilirken sinav sonuclari aciklandi.ben de sonuclara yana bir sekme daha acip baktim sonra kuru gectigimi gorunce o heyecanla ss alip whatsappdan ablama fotograf gonderdim.5 dk sonra farkettim ki hemen yan sekmede "lesbian couples..." yaziyor.kesin gormustur neyse ki Allahtan daha hic is ustunde yakalanmadim ama bu durumdan baya utandim sonra birde amaaaan kim izlemiyor ki dedim. buda boyle bir animdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 29 Nisan 2015; 3:23:36 >
  • upupup
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.