Bildirim
< Bu konunun sahibi Ewig iken Ewig tarafına aktarılmıştır -- Şub 17 2014 12:01PM > |
Lisede arkadaş vardı biraz p.ç tipli adamda her türlü şey vardı. Bu bir gün geldi "kanka prezervatif buldum vereyim çavuşu tokatlamada bambaşka şeyler oluyo" dedi. Ben de merak ettim aldım eve gittim. Koydum dolabın üstüne sonra alırım diye sonra unuttum mu noldu bilmiyorum. Kız arkadaşım gelmişti, lys tarih çalışıyoduk odada kapıyı kapatıyorduk dolayısıyla. Neyse kız arkadaşım geldi gitti falan sonra ben de onu evine kadar bıraktım. Kız kardeşim bilmiyor tabii prezervatif nedir, falan kabını bulmuş, "anne abimin dolabında bunu buldum bu ne ?" demiş anneme. Eve gittim annem konuşmuyor falan sonra odaya çekti lan dedi bu ne falan açıklayamadım da 18 yaşındaki adam prezervatifle masturbasyon yapması ne demek lan ?
![]() ![]() |
Benim o sıralar sınav haftasıydı. Haftaya mühim bi sınav var. Pcyi falan kaldırdılar. 7/24 odada tuttular calısacan diye. Vakit geçirecek bisey olmayinca telden dhye filan giriyom. Osbir falan ole vakit geciriyodum odada. Babam anlamış olacakki geldi yanima ' bak oğlum sınava 3 4 gün kaldı. Az biraz dişini sık yapma şu malum işi. Zaten 2 saat anca calisiyon bari çaliştigindan bi bok anla ' demisti. Dedim vay be adam gormedigi halde seziyo...
|
valla annemler sabah anneannene gidioruz diye çıktı ben basladım derin mevzulara
![]() 50 dk sonra kapı çalmaz mı aha dedim b.k u yedik elim hala orda gidiorum kimo dedim,ordan benim annen aç kapıyı ilacımı unuttum dedi elimi hızla çektim donumu felan hallettim açtım kapıyı bnim donun içini su bastı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir yaz günü saat gecenin üçü bizimkiler uyumuştur diye çıktım balkona ferah ferah yaktım sigarayı,birden içerden ses geldi attım sigarayı içeri girdğimde babam pc başında malum born sitesi ile gününü gün ediyor.Napıyor la bu adam dedim sonradan dank etti açık kalmış /: Bunları ne zaman pratiğe dökücen diyor :D
Belki o born açık olmasa sigaradan yakalanacaktın iyi oldu açık kaldığı ![]() |
|
Hiç yakalanmadım
![]() ![]() Bir gün eve teyzemler çocuklarıyla gelmiş, ben de hoş geldiniz falan dedikten sonra geçtim odama çocukların bağırışmaları, teyzemlerin muhabbeti... bayağ ses geliyor, annem geldi odadan bir şeyler aldı 'sesten rahatsız olma' dedi kapıyı kapattı. Tabi ben dalmışım hoi 3 oynuyorum türkiyeyle balkanları almışım portekize giriyorum ![]() sonra teyzem girdi odaya -kapıya yakın olunca bütün çantalar montlar odamda- ben de o sırada asker basmak için başka sayfa, teknoloji için başka sayfa... hızlı hızlı geçiyorum, teyzem dedi 'ben gelince oyunu açtın hemen' yok dedim ne alakası var oyun oynuyorum 'tabi tabi kapıyı da kapatmışsın ![]() yok diyemeden kapattı gitti, sonra içeride ne konuşulduysa diğerleri de girip çıkmaya başladı 'neye bakıyosun, niye kapın kapalı' gibi sorular soruyorlar ![]() en son annem geldi işte 'öyle şeyler ayıptır, günahtır, sonra sapık olursun...' ![]() Hikayenin devamı var ama kısaca akrabalar arasında adım zornocuya çıktı bir süre. Daha da kimsenin yanında bilgisayar açamadım ![]() |
Küçükken erotik şeyler izliyorum meğer babam falan da arkadan beni izliyomuş neyse o arada yeşilçam tecavüz sahneleri falan denk gelmiş fark ettim kapattım. Sonra babam geldi dedi ''kendi isteyen yok mu oğlum bunlar ne''
![]() |
Hep morno üzerine sizinkide yav :)
Bigün lise 1 e giderken arabayı kaçırdım. Çıktım caddeye bizim mahallenin veletleriyle, teypte ankara havası çalıyo, caddeyi el freniyle patinajla inletiyorum falan. Arkama bi araba takıldı, ben hız yapıyorum o da yapıyo, selektör yapıyo ben makasa dalıyorum falan, tam u dönüşü vardı bi çektim el frenini ters çevirdim arabayı falan, camdan bi baktım babam arkadaşının arabasıyla eve geliyormuş işten erken çıkmış, arabayı görüncede peşime takılmışlar. O caddenin ortasında ağzıma s...tı :D ulan it herif sen bu arabayı bu kadar ne zaman öğrendin diyede bi yandan şaşırıyodu :D çok felaketti, niyeyse morno izlemiş gibi utandım aylarca ev halkından |
Hocam 4 yıldır eve gidemedinmi
![]() |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 4 Haziran 2010; 1:42:42 > |
Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
?
|
|
_____________________________ |
|
|
|
Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
|