Şimdi Ara

Ailenize yakalandığınız an yada anlar ¿ (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.457
Cevap
378
Favori
142.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

Aileme degilde kız arkadasımla asansörde bi öpüşmeye başlamıştık 4.kattaydık neyse biz öpüşüyoruz ben abarttım kucagıma aldım sonra 0 a geldigimzde kapı açıldı kapıcı ile göz göze gelmiştik en rezil hissettiğim andı sonra hiç bişey yokmuş gibi el ele geri çıktık ordan
    dipnot : ayrıldık

sonra bi kalktın donda ıslaklık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mberkmberk989

quote:

Orijinalden alıntı: cryingwolf

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ak sakallı user

quote:

Orijinalden alıntı: acikadresim

hiç böyle yakalanma olaylarına girmedim de 2 yıl önce yazlıkta komşunun oğlunu yakaladım her aklıma geldiğinde gülerim neyse sahile çıkıcam akşam üzeri oldu çıktım dışarıya hemen evin bitişiğinde komşunun evi oturma odalarıda yol üzerinde çocuğun ismi emir 9 yaşlarında o zaman neyse camın önünden geçerken ben acayip geldi ayakta zıplıyo filan dedim bişeymi oluyo çocuğa neyse seslenmeden görüntüyü analiz edebildim altında ki şortu komple indirmiş tv ye dönmüş ayakta zıplaya zıplaya tokatlıyor tv ye baktım normal kanal mankenler filan var lan emir dedim cama bir dönüşü vardı :D abi noooolur anneme söyle noolur diye ağlamaya başladı yarı çıplak vaziyette ya olm otur öyle gör işini dedim ne bu zıplaya zıplaya yapılır mı prostat olursun ilerde dedim yarıla yarıla indim sahile yaz boyunca çocuk benle konuşamadı ailesine anlatıcam diye çok korktu.

ohara zıplayarak yapanını ilk defa duyuyorum hemde normal tv kanalına çıkan mankenlerle
    way anasını be

Benim arkadaş çavuşu elektrik süpürgesine sokup düşük ayarda yapıyor. Ben arkadaşım bunu bana anlatınca zıplama hoplama fos gelmişti şaşırmıyorum artık

benimde arkadaşın farklı bir yöntemi var. su bardağının içine 2 tane bulaşık süngeri koyuyormuş, bardağın üstünü de strech filmle(adını unuttum yav, 10dakika nette aradım) kapatıp biraz sabun vasıtasıyla kayganlaştıyormuş. bunla işini görüyormuş. bunu anlattıktan sonra kullandığımız bardakların hijyen durumunu sorduk, bereket onun bardağı ayrıymış

Ahaha onunkide güzelmiş yapay vajina
    Ayrıca burası Dh Kardeşiz strech i aramana gerek yoktu sıtreç desende anlardık takılma bunlara

yok yazımı değil dostum, adını unuttum. aklıma alüminyum folyo geldi onu aratarak buldum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ak sakallı user

quote:

Orijinalden alıntı: acikadresim

hiç böyle yakalanma olaylarına girmedim de 2 yıl önce yazlıkta komşunun oğlunu yakaladım her aklıma geldiğinde gülerim neyse sahile çıkıcam akşam üzeri oldu çıktım dışarıya hemen evin bitişiğinde komşunun evi oturma odalarıda yol üzerinde çocuğun ismi emir 9 yaşlarında o zaman neyse camın önünden geçerken ben acayip geldi ayakta zıplıyo filan dedim bişeymi oluyo çocuğa neyse seslenmeden görüntüyü analiz edebildim altında ki şortu komple indirmiş tv ye dönmüş ayakta zıplaya zıplaya tokatlıyor tv ye baktım normal kanal mankenler filan var lan emir dedim cama bir dönüşü vardı :D abi noooolur anneme söyle noolur diye ağlamaya başladı yarı çıplak vaziyette ya olm otur öyle gör işini dedim ne bu zıplaya zıplaya yapılır mı prostat olursun ilerde dedim yarıla yarıla indim sahile yaz boyunca çocuk benle konuşamadı ailesine anlatıcam diye çok korktu.

ohara zıplayarak yapanını ilk defa duyuyorum hemde normal tv kanalına çıkan mankenlerle
    way anasını be

Benim arkadaş çavuşu elektrik süpürgesine sokup düşük ayarda yapıyor. Ben arkadaşım bunu bana anlatınca zıplama hoplama fos gelmişti şaşırmıyorum artık

benimde arkadaşın farklı bir yöntemi var. su bardağının içine 2 tane bulaşık süngeri koyuyormuş, bardağın üstünü de strech filmle(adını unuttum yav, 10dakika nette aradım) kapatıp biraz sabun vasıtasıyla kayganlaştıyormuş. bunla işini görüyormuş. bunu anlattıktan sonra kullandığımız bardakların hijyen durumunu sorduk, bereket onun bardağı ayrıymış

Ahaha onunkide güzelmiş yapay vajina
    Ayrıca burası Dh Kardeşiz strech i aramana gerek yoktu sıtreç desende anlardık takılma bunlara

yok yazımı değil dostum, adını unuttum. aklıma alüminyum folyo geldi onu aratarak buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bob Dylan

morno seyrederken babama yakalandim hayret 6 yıldır yakalanmamış adamım

şak şak şak şak

babam birden hızlıca odaya girdi(beni korkutucak işte bilmiyor asıldığımı)

lan ! vay vay vay ,(sonrada bağıra bağıra) BU MORNO İZLİYOR YAA(adi adam bütün eve duyurdu 3 kişi öğrendi neyseki asılıyor demedi

artık beni evde tek başıma bırakmıyor

Evde durunca azıyorsun falan diyor sırıtarak ya
    m

• Eve Geldigim gibi duşa girmiştim annem gerdektenmı cıktın olum diyince bi hoş olmuştum yakalanmak filan degil ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Bende 11 yaşında falanım tabi ne site biliyorum ne torrent google a zorno diye aratmıştım öyle yetiniyorum

Bi gün babam geldi kalk dedi bilgisayardan açtı google ı p ye bastı ve karşısında gördüğünden şok oldu

Oğlum bu ne dedi bende morarmış bir vaziyette geçen komşunun kızı geldi azgının teki heralde dedim

nedense beni güldürdü
  • 1991- İlk marşa basma macerası.
    1992- Mahalle kızlarını evde toplayıp hamamcılık oynama ve arkadaşın babasına yakalanma.
    1993- Halı altında yakalanan erotik dergiler (20 küsür tane )
    1994- Soba bacası içinde yakalanan Seksi iskambil kartları.Babaya hesap verme faslı.
    1995- Genelev civarında dolaşırken amcaya yakalanmak.
    1996- Kömürlükte komşu kızı ile iş pişirirken pantolon-etek denen saçma icat yüzünden yakalanmak.
    1998- Askerlik esnasında masaj salonunda üsteğmen ile karşılaşmak.
    2002- İzmit'te iş üstündeyken kızın babasının eve ani gelişi ve usain bolt ile yarışacak kapasitede olduğumu anlamam.
    2005- Hatun ile yatakta iş üstüne finale giderken ani boyun tutulması ve gece nöbetci eczane arama macerası.
    2007- Finali içerde yapmak ancak kondom olmadığını farketmek ve geceyarısı ertesi gün hapı satan eczane aramak.
    2007- Adsl servisine gittiğim evin kapısının geç açılması ve açanların terli,saç baş dağınık ve tam giyinememiş olması.
    2008- Ankarada tanıştığım ve geceyi geçirdiğim 34 yaşında kadının anaanne olduğu öğrenmek.(Performans süper o ayrı )
    2009- 1 gecelik takıldığım bir hatunun daha sonra nette amatör videolarını görmek

Hangisini isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

1991- İlk marşa basma macerası.
    1992- Mahalle kızlarını evde toplayıp hamamcılık oynama ve arkadaşın babasına yakalanma.
    1994- Soba bacası içinde yakalanan Seksi iskambil kartları.Babaya hesap verme faslı.
    1996- Kömürlükte komşu kızı ile iş pişirirken pantolon-etek denen saçma icat yüzünden yakalanmak.
    2002- İzmit'te iş üstündeyken kızın babasının eve ani gelişi ve usain bolt ile yarışacak kapasitede olduğumu anlamam.
    2005- Hatun ile yatakta iş üstüne finale giderken ani boyun tutulması ve gece nöbetci eczane arama macerası.
    2007- Finali içerde yapmak ancak kondom olmadığını farketmek ve geceyarısı ertesi gün hapı satan eczane aramak.
    2007- Adsl servisine gittiğim evin kapısının geç açılması ve açanların terli,saç baş dağınık ve tam giyinememiş olması.
    2008- Ankarada tanıştığım ve geceyi geçirdiğim 34 yaşında kadının anaanne olduğu öğrenmek.(Performans süper o ayrı )
    2009- 1 gecelik takıldığım bir hatunun daha sonra nette amatör videolarını görmek

Hangisini isterseniz

1992
    1996
    2002

yılındaki olayları anlatırsan sevinirim
  • quote:

Hangisini isterseniz

Sen ve yukaridaki arkadas(mobilim bakamiyorum nickine) hepsini yaziversin gitsin iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hangisini isterseniz

2009 amator

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Diaz

quote:

Orijinalden alıntı: _Sniper

quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Diaz

Son zamanlarda sık sık ufak şeyler oluyor . Bir tanesi şeydi...
    Babam , ben , abim Avşaya gitmiştik. Yazlığımız vardı orada. Sonra birkaç gün sonra(son gideceğimiz gün) bir şey farkettim. Masanın orada, bir 10 tane "RAMBA" adlı erotik dergi duruyor. Baktım, süper bir şey. Hemen laptop çantamın içine sıkıştırdım , laptopun yanına. Deniz otobüsündeyken, abim kitabını büyük bavulun olduğu yerde unutmuş. Onun için çantaları ararken, (Laptop çantaları yanımızda durur) bir baktım benimki de elinde. Çıkardı babamın da yanında dergiyi bile bile , bu ne dedi hafif sırıtarak, babam da gözlüğünü takıp bakıyor o arada. Bu ne lan dedi gülerek, bari hepsini alsaydın dedi iyice içimden koptum ama bir o kadar da utandım.

Bizimde avşada yazlık var nerde sizin yazlık ?

Lunaparkın oradaki Dia'nın hemen yanındaki sokaktan dümdüz yokuş çıkıyorsun, en tepeye çıkmadan , en son yer. Alt kat. Sen nerede oturuyorsun hocam?

Yeni bir aşk mı doğuyor yoksa

Konuda en çok güldüğüm yorumlardan biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Hangisini isterseniz

1992
    1996
    2002

yılındaki olayları anlatırsan sevinirim

1992 Yaş 15

O zamanlar tabi şimdiki gibi nesil çok rahat değildi.Bir kızın elini tutmak veya öpmek büyük olaydı.Bizde 3 arkadaş bu işi daha kolay yola dökme yollarını arıyorduk her ergen gibi
    Arkadaşın aklına tiyarto hikayesi geldi.Mahalleden 3-4 kızı biz tiyatroya gidiyoruz orda sahne alıcaz yalanı ile inandırdık.Tabi o zamanlar bu tarz hobiler yetenekler çok göz önünde olmadığı için yediler.Tabi doğal olarakta bizde oynamak istiyoruz dediler.Arkadaşların evde 1-2 sahne çalışacağız sizde gelin dedik.Havada geldiler tabi
    Şeytani planımız tıkır tıkır işliyordu.Adını hatırlayamadığım bir oyunun kitabını almış ordan sahneleri oynuyorduk hesapta.Tabi bu arada kızları nasıl punduya getireceğimizi düşünüyoruz bir yandan.Benden 1 yaş büyük arkadaşım Sadık birden "Hadi hamam sahnesine geçiyoruz dedi".Biz anlamadık tabi herif o an uydurmuş kafadan
    Sahneye göre alkol alan 3 kız sarhoş halde hamama giderler ve olaylar gelişir Bizi ciddi oynuyoruz gören kızlar tamam dediler.Arkadaş dolaptan biraları getirdi.Kızlar zorda olsa içtiler.Neyse geldik hamam sahnesine.Sadık sahne inandırıcı olsun diye 2 leğen getirdi salon ortasına ve içlerine su doldurdu.Kızlarada sahnenin gerçekçi olması için soyunup girmelerini söyledi.Tabi kızlar hayır dediler."Bu şekilde sizi tiyatro oyununa alamayız hadi güle güle" diye gider yapınca yola geldiler.Neyse iç çamaşırlarına kadar soyunmuş 3 kız salon ortasında leğende tiyatro oynadıklarını sanıyor bizde o arada çadırları dikiyoruz
    Herşey plana uygun giderken kapı çaldı.Hepimiz irkildik bi anda kızlar zaten paniğe hazır bahane olsada giyinsek derdinde.Neyse arkadaş gitti bakmaya.Babası kulağından tutmuş bir şekilde küfür ede ede salona getiriyorduki bizi gördü.Arkadaşın kulağı adamın elinde önce kızlara baktı,sonra bize baktı,sonra şortlardaki çadırlara baktı,Sonra tekrar kızlara baktı.Adam şoka girmişti sanki öylece kaldı Ne yapıyorsunuz diyecekti diyemedi cümleyi toparlayamadıSonrası adamın soba küreği ile bizi kovalaması ve arkadaşın 3 gün bizde kalması Kızlar ise bir daha görüşmedi bizimle..

1996 Yaş 19
    Mahalleden kızın birine kesiktim.Kötü olan abisi 'ki benden 4 yaş büyük ve kalıp olarak çok iri idi.Ama kız çok tatlı ve çekiciydi.Neyse gel zaman git zaman kızı ayartmayı başardım.Ama kızla görüşemiyoruz.Derken bir gün abisi ile balığa gideceğiz.Balığa gitmeden çnceki gün abisi ile konuştuk.O balığa bizim yanımıza işten çıkınca gelecekti.Balığa gideceğimiz gün benden onların eve gidip kömürlükteki balık malzemelerini almamı istedi."Bulamazsan kızkardeşime sor" dedi..Sormazmıyım
    Eve gittim kız açtı kapıyı.Konuyu anlattım."Git kömürlükten al" dedi.Bende"Bulamam gel yardım et." dedim.Neyse geldi..Üstünde diz üstüne bir etek vardı.İyice cezbetmişti beni
    Kömürlüğe girdik kapıyı kapadım.Bir küçük penceresi vardı kömürlüğün ordan gelen harifi günışığı içeriyi loş bir hale getirmişti.Kız balık olta,malzemelerini ararken arkadan sarıldım ve öpmeye başladım.Tabi klasik "Yapma gören olur" lafları.Yermi anadolu çocuğu
    Eteğini kaldırmak için elimi alttan attım ama nedense kalkmıyor.1-2 denemeden sonra nasıl gözüm dönmüşse artık biraz fazla çekmişim etek yırtıldıTabi kız hem panik hemde sinirle"Ne yapıyorsun sen?Bu etek değil pantolon-etek hayvan vs.." diye bağırdı .Neyse özür falan diledim ama aklım hala etekte.Bu sefer üstten indirmeye başlamıştıki biraz önceki kızın bağırmasını karşı evdeki kadın duymuş.Kömürlüğün kapısnın açılıp içeriye ışık girdiğini gördüm.Kadınının "Kim var orda?" demesi ile birlikte kömürlükteki küçük pencereden nasıl sığdım,nasıl kaçtım hala aklım almıyorPantalon-Etek dene saçma icattan o gün bugundür nefret ederim.Kızla bir daha görüşmedik evlendi fransaya gitti.Abisine belki senede bir kez görürüm

2002 Yaş 25

İnternetten bir kızla tanıştım.İzmitte oturuyordu.Neyse uzun zaman sohbetlerden sonra izmite gidip kızı görmeye karar verdim.Atladım otobüse izmite gittim.Otogardan kızı aradım geldi.Kız afetti tek kelime ile..Gittik bir cafeye oturduk sohbet,muhabbet..Bana "Akşam ne yapacaksın?" dedi.Bende "Ya erken giderim yada burda bir otelde kalırım yarında görüşüz ordan sonra giderim" dedim."Annemler yok yazlığıa gittiler istersen bizde kalabilirsin" dedi.İşte fırsat gelmişti.Zaten hep boş şarjör ve kılıfla dolaşırım
    Neyse atladık taksiye kızların eve gittik.Evein dekorasyonundan anladığım kadarı ile aile rahat bir aileydi.Evi dolaştırıyordu bana.Babasının çalışma odası gibi bir oda vardı.Duvarda 2 tane çifte ve bolca fişek vardı."Tüfekler dolumu ? Babanınmı?" dedim.Babasınınmış bazen keklik avına gidermiş vs...
    Kızın odasına gittik yatağına oturdum.Yanıma geldi ateşli bir öpücük kondurdu ve "İçecek birşeyler getireyim" dedi gitti.İçimden "Olay tamam keyfine bak" diyordum
    1 şişe Absolute ve meyve suyu getirdi kız.Başladık içmeye bir yandandan öpüşüyorduk.Hafiftende müzik açmıştık biraz.Lavaboya gitmek için kalktım gittim.Döndüğümde kız soyunmuş yatağa girmişti.Neyse heyecanla pantolonu çıkardım.Nedense üstümdeki tişörtü çıkarmamıştım.Kız çıkarsın istedim sanırım :)Yatağa girdim tam operasyona başlamıştıki "Noluyor lan burda!! " sesi duydum. Kafamı çevirdiğimde kızın annesi ile babası bize bakıyordu.Kem küm demeye kalkmadan babası odasına doğru hızlıca gitmeye başladı.Tüfeği alacağını anladım kalktım.Pantalonu ve çantamı kaptığım gibi kaçıyordumki annesi engellemey çalıştı.İttim kadını direkt kapıya yöneldim.Ayakkabıları alıp çıktım.Kapının önünde bir yandan pantolunu giyip bir yandadan kapıyı tutuyom içerden açamasınlar diye.Babası içerden kaıyı çekiyor ben dışardan çekiyorum.Pantolunu giydim ayakkabıları giymeden başladım depara.Babasıda peşimde elinde tüfek.Tüfek boşmuş anlaşılan.Adamcağız bir yandan koşup bir yandan fişek doldurmaya çalışıyor.Arayı açtım kafamı çevirdim adam nerde diye.Tüfeği doğrultuyordu..İşte orda Usain Bolt ile yarıştım sanırım.100 Metreyi 10 saniyede falan koşmuşmdur sanırım çıplak ayaklaAra sokakların birinde ayakkabıları giydim.Kan ter içinde kalmıştım.Bir taksiye bindim direkt otogara gittim.İlk kalkan otobüse bindim ama koltukta bir oturuşum vardıki yatmıştım nerdeyse dışardan görülmeyeyim diyeNamussuz otobüste kalkmıyor.Her saniye panik artıyor bende ha geldi ha gelecek diye.Öyle terlediğimi hatırlamıyorum Neyse otobüs kalktı sağ bir şekilde istanbula geldim.İlk iş kızla olan yazışmaları ve tanıştığım sitedeki bilgilerimi silmek oldu..Sonra neler oldu billmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecemasali

quote:

Orijinalden alıntı: ngageugur

Valla ben hayatımda ailemin yanında küfür etmedim:D ama bir kere oldu ki akıllara sakat:D gece tuvaletim geldi...kalktım işi gördüm odama giderken babam(en ufak tıkırtida uyanır ve söver)lan ne gezinip duruyon ne var da sallanıyon dedi:D bende bağıra bağıra ebenin a.... Var dedim sonra hemen yataktan kalktı paldır küldür bende yatağa girip ışığı kapattım sonra üstümden yorganın çekildiğini hissettim gözlerim kapalıyken ve flaşlar patladı:D 31sırasında da yakalanmak üzereydim zor kurtardım:D firefox inanılmaz takılıyordu...bende bizimkilere youtube den komik video izletecektim...you yazdım ve sonra ne kadar you ile başlayan porno sitesi varsa adres çubuğunda gözüktü:D bir an hemen reset tuşuna aşıldığımı hatırlıyorum o kadar:D

Babana ebenin a.... Var mı dedin.Ne biçim insansın yaahu.

ebenin a...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetisler19

l önce banyoda asılıyordum babam gördü bagırmaya basladı bu asılıyor diye babamın agzını kapatdım sonra dedeme yanına gitti serefsiz banyoda bir asılıyor görmen lazım dedi allahtan annem yoktu

hocam seninkine çok güldüm yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsız35

quote:

Hangisini isterseniz

2009 amator

Sene 2009

Kadıköy Shaft barda tanıştığım oldukça hoş ve güzel bir hatun vardı.Mail ve msn adreslermizi alıp vermiştik.Bir akşam kadıköy barlar sokağında buluştuk.Oturduk birlikte yemek yedik sohbet ettik.Müthiş etkilenmiştim hatundan.Hem güzel hemde böyle evlenilecek bir hatundu.Gece bir barda finali yaptıktan sonra yanlız yaşayan arkadaşımın evinde davet ettim.Kabul etti geldi.Evdeki arkadaşımla tanıştırdım vs..Evdede 1-2 alkolden sonra biz bir odaya geçtik ve operasyona başladık
    Sabah olunca hatun kalkmış kahvaltı hazırlamıştı.Çok hoşuma gitmişti bu haraket.Neyse kahvaltı kahve faslında sonra kızı evine bıraktım arkadaşın yanına döndüm.
    "Olm kız harika bayıldım valla.Ben bununla ciddi düşünürüm vs" muhabbetleri yapıyorduk elemanla.Daha sonra arkadaş"Moruk sağlam bir amatör video sitesi buldum" dedi.
    Aç bakalım neler varmış hesabı açtık siteyi.1-2 video izledikten sonra o lanet videoyu açtık
    Açtık ve bakakaldık.Videoda dün akşamki hatun eleman biri ile performans sergiliyordu..Böyle mal gibi kalmıştık..Eleman beni teselli edecek ama bir yandanda gülmemek için kendini zor tutuyor Neyse moralim falan çok bozulmuştu.Sevindiğim yan uzun süreli bir ilişki olmamasıydı.Sonra kahkahalar ile gülmeye başladık..Hala aklımıza geldikçe güleriz..Kızı bir daha aramadım.

Buda bonus olsun

2011 - Çalıştığım firmanın ofis çaycısının nette zorno filmine rastlamak
  • kız arkadaşımı ilk defa eve getirdiğimde yakalandım..kız zaten gergindi, ben kızı rahatlatmaya çalışıyorum, üzerine babam gelince iyice huzursuz oldu kız..ama babam anlayışlı davrandı..daire kapısına geldiğinde ayakkabıları görmüş, aşağıya inip zili çalmıştı

• quote:

Hangisini isterseniz

hepsi
  • Herkes film iş üzerinde yakalanmış nedense. :)

Benimde öyle oldu 14-15 yaşında okul çıkışı tüm kızları topladık eve tam taktık bakıyoruz hayvan gibi kız/erkek izliyoruz derken annem komşudan geldi.Süpriz oldu işte gerisini düşünün artık. :)

Uzun zaman oldu 8-9 yıl gibi ama annem o kızları görünce hala gülümsüyor, hatırlıyordum sanırım. :)
  • quote:

Hepside fenaymış valla
  • gül gül öldüm ya

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.