Şimdi Ara

Ailenize yakalandığınız an yada anlar ¿ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.463
Cevap
382
Favori
138.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Gosling -- 8 Haziran 2011; 8:10:45 >
  • 6-7 yaşındaydım. geceleri çok rahat uyanırdım o aralar fazla deprem oluyodu ve teyzemler de biz de kalıyodu 1 haftalığına. neyse bi gece ben uyanmıştım niye uyandığımı da bilmiyorum tabi. bi baktım teyzem cine5 teki şeyleri izliyo. sonra halim yok uyudum bi anda. sonraki gece gene aynı saatte kalktım( hiç alarm felan yok- ne şerefsizmişim ya :P) teyzem yine izliyo. sonra ben de kalktım ayağa izlemeye başladım.tabi o zamanlar osbiri bilmiyorum.sonra böyle dizden ses gelir ya onun gibi bi ses geldi. teyzem anladı izlediğimi."ne sapık çocuksun sen ya git yat yatağına"dedi. o günden beri geceleri tam o saatte uyanırım(haftada bir )
  • evde kimse olmadığından yaptığım için yakalanma durumu olmadı şükür.ama bir keresinde annem eve ani baskın yapmıştı,allah'tan işin başındaydım ve az da olsa doğuştan yanağım kırmızıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frk96


    quote:

    Orijinalden alıntı: G N R


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nemésis

    takip




  • cam kenarı
  • Yıl 2004 Adanadayım. Bayram tatiliydi ama işler nedeniyle memlekete gidemedim. 3 arkadaş evde kalıyoruz. O akşam Rakı-balık yaptık evde. Zil zurna olup öylece uyuduk, masa falan salonda öyle duruyor. Sabah hayal mayal sesler duyuyorum , kapı açıldı. ev arkadaşım dış kapıdan benim odayı tarif ediyor, bir yandan da pederin sesi geliyor. Yok canım rüyadır falan derken, çat benim kapı açıldı. Odada sehpa üzerinde bira şişeleri vardı. Tek cümle 'Vay eşşek sıpası vay.' Eee sen gitmez misin memlekete, gitmessen peder sabahın köründe basar evi. Kalktım baktım walla bizim peder. Sadece senin ne işin war burda diyebildim. Hadi kalk falan dedi. Yaw kalkacam ama salondaki durum daha berbat. Sen git ben geliyorum dedim. Maksat o manzarayı gördüğünde yanında olmamak. Neyse gitti peder salona. 10 dk. sonra ben gittim. Allahtan bizim diğer arkadaş hemen kalkıp masayı toplamış da, rakı masasını görmemiş bizim peder. Ama mutfakta rakı şişesi ve bardakları görmüş tabi. Gün içerisinde lafı soktu. Bu muhabbetler için mi eve gelmiyon demişti. Walla gün boyu yüzüne bakamıştım.
  • Bizim bir arkadaş var hiç kızlarla arası pek iyi değildir.Neyse bu birgün artık eli nasır tutmuş olacak ki oyuncak ayının dötünü delip içine şampuan sıkmış vuruyor. Babası yakalamış.Adamın yüreğini inecekmiş oğlum sapık diye.Çocuğu psikiyatriye götürmeye kalktılar. Sonradan babasıyla konuşmuş çözdü olayı.

    Birde kendi başımdan geçen olayı anlatayım

    saat 8 civarlarında peder bey aradı oğlum ben geliyorum bişey istiyomusun diye yok dedim kapttım telefonu.O günde hiç aklımdann çıkmadı malafatı tokatlayacam o gün kafaya koydum.Arşivden hemen birtane morno buldum işimi halettim kapattım.1 hafta misafirlige gitmiştik tık yoktu o aralar o gün fenaydım Babam geldi idda souçlarına bakacam dedim al bak dedim.Nasıl oldu bilmiyorum klavyenin üzerine sıçramış Aklın buna çalışır zaten az b*k ye deyip durdu
  • O kadar çok yakalandımki hemde çavuşu tokatlarken. Geçen yaz annemi uyuyor sanıyordum açmıştım zornoyu takmıştım philips shm1900 kulaklığı son ses çavuş tokatlıyorum birden annem geldi felan ben o anın sarhoşluğuyla birşey yapamadım ondan sonra kafa yerine geldi toparlandım felan annem zaten bozuntuya vermeyip çaktırmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerseriBeyfendi

    Bizim bir arkadaş var hiç kızlarla arası pek iyi değildir.Neyse bu birgün artık eli nasır tutmuş olacak ki oyuncak ayının dötünü delip içine şampuan sıkmış vuruyor. Babası yakalamış.Adamın yüreğini inecekmiş oğlum sapık diye.Çocuğu psikiyatriye götürmeye kalktılar. Sonradan babasıyla konuşmuş çözdü olayı.

    Birde kendi başımdan geçen olayı anlatayım

    saat 8 civarlarında peder bey aradı oğlum ben geliyorum bişey istiyomusun diye yok dedim kapttım telefonu.O günde hiç aklımdann çıkmadı malafatı tokatlayacam o gün kafaya koydum.Arşivden hemen birtane morno buldum işimi halettim kapattım.1 hafta misafirlige gitmiştik tık yoktu o aralar o gün fenaydım Babam geldi idda souçlarına bakacam dedim al bak dedim.Nasıl oldu bilmiyorum klavyenin üzerine sıçramış Aklın buna çalışır zaten az b*k ye deyip durdu




    Ayı olayı fenaymış.
  • komik olaylar çıkıyor arada yer kapalım hemen
  • Şu malum işi çoğu aile anlıyordur zaten de bilmemezlikten geliyordur. Özellikle babalar
  • işkencemi xD kanal i zasyon filmini izleyenler bilir o kırbac sahnesini
    quote:

    Orijinalden alıntı: BruFen400mg

    valla annemler sabah anneannene gidioruz diye çıktı ben basladım derin mevzulara

    50 dk sonra kapı çalmaz mı aha dedim b.k u yedik elim hala orda gidiorum kimo dedim,ordan benim annen aç kapıyı ilacımı unuttum dedi elimi hızla çektim donumu felan hallettim açtım kapıyı bnim donun içini su bastı ordan annem versnee ilacı dio adım atıorum clup clup sesler dedim anne bilmiorum yerini git al. annemde anlamadı heralde tmm dedi bnim odadan ohh uhh die sesler gelio dedi annem ne oluo içerde dedim bi film izliodum kıza işgence yapıolar bişey deil hade görüsrüüz dedim kapıyı zorla kapadım yüzüne
  • Laptou tuvalette unutmuştum
  • benim değil ama eniştemin içra ettiği bi olayı anlatayım bunlar fabrikada çalışıyorlar ve kanlarındaki kurşun değeri fln yükseliyo arada hastanede bakıma alıyolar bunlar 5 kişi farklı odalarda kalıyolarmış 4 ü toplaşmış muhabbet fln neyse hepsi farklı odaya giderken 5. sinin kaseyi çok fena dikip uyudğunu görmüşler eniştemde çok fırlama biridir yumurtanın beyazanı üzerine dökünce kurudğu zaman aynı şey gibi oluyormuş neyse bunlar buluyolar mutfakdan fln 2 yumurta pijamayı hafifce sıyırıyolar kaseye döküyolar beyazını yanınada bi not brakıyolar kardeş kusura bakmma çok fena bi zamanımdı istemeden oldu senine sesin çıkmadı hoşşuna gitti sanırım diye adam bir hafta hayattan kopmuş boş boş bakıyomuş arada hepimiz kardeşiz bana bi yamuk yapmazsınız fln diyomuş tabi bunlar renk vermiyolar ama arkada kopuyolarmış en sonunda söylemişler böyle böyle diye adam sevinçden havalara uçtu diyodu eniştem
  • Benim de lise zamanım (ergenlikte zirveyi zorladığım yıllar) oda da şey yaparken sevmediğim komşu pat diye dalarak gazete elimde yakalamıştı. Işık hızıyla yerimi alsam da zor anımı görmüş olacak ki sürekli soru sorup geveleyerek iyice yerin dibine geçmemi sağladı.

    Arkadaşımın başına gelmiş bir olay ise daha trajikomik. Kasap babasına interneti öğretirken yanlışlıkla zorno açmış kapatamadan kaçmış artık gerisi malum. Her hafta virüs yüzünden format atardı hatta farklı virüslerin tecrübesini yaşayan tek oydu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nicktirgit


    quote:

    Orijinalden alıntı: YourDooM

    Windows media playerda izlerken yarım ekranda izliyorumm tabi.
    Babam pat diye içeri girdi o sıralar hep öyle hemen girerdi yakalamak için sanırım.Ben de aceleyle Çarpıya basayım derken Kareye bastım nam mam herşey ortaya çıktı 1 saniyeden kısa süren bir refleksle kapattım ama.Babam ne lan o bornomu dedi bende hee dedim iyi dedi çıktı gitti.Kalbim nasıl atıyordu ama.




    niyeyse çok güldüm
  • zorda kaldıkça yaratıcıklıkta sınır tanımıyoruz anlaşılar bastır dh dökülsün kirli çamaşırlar
  • galiba bir tek ben yakalanmamışım
  • 14 yaşlarında fena azmışken işimi görüyordum. babamda içerde uyuyordu. kulaklık sesini çok fazla açmışım heralde birden daldı ben kıpkırmızı oldum alt f4 falan ellerim karıştı iyice kitlendim kaldım. babamda baktı ekrana. Çavuş önde ben arkada kovaladı beni.

    Çavuşda sepsertti bide
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fâti


    quote:

    Orijinalden alıntı: foreverkinqs

    bende birgün arkadaşlarla oturuyoruz kız erkek karışık bizim kız arkadaş a dedim gel bizim evde film izleyelim felan , tamam dedi gittik eve hangi tür seversin sordum işte romantik komedi felan dedi taktım bende bir film sonra başladı tabi biliyorsunuz içinde sex de var film in o sahne geline bi yakınlaşma felan oldu işte evdede kimse yoktu biraları hazırlamıştım koydum soguk soguk içiyoruz tabi kız kafayı buldu ooo neler diyo ulan dedim ben buna geçirirm sonra işte yakınlaştık fealn o sırada sesde açıp tabi filmin sonra bi baktım tam sevişme yerinde ahh uhh diye sesler çıkıyor filmde kızlada yakınlaşıoz bu arada o sırada babam gelmiş kapınınn arkasından duymuş sesleri ayakkabıyıda görmüş hiç rahatsız etmeden gitmiş.. tabi kızla aramızda bişeyler oldu akşam geldi yemek yiyoruz babam dediki iyi yaptınmı lan kerata ben böyle oldum kaldım. 3 ay konuşmadım.


    sonra uyandın donunda bir ıslaklık..

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.