Şimdi Ara

Ailenizden yediğiniz en ağır dayaklar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben daha çok acı çektiren bir dayak yemiştimde bu yediğim dayağı hiç unutamam çünkü 1 saat falan sürmüştü ben 7 8 yaşlarındayım annemde gençti hiç yorulmamıştı. Bu ince radyoların arkasına takılıp çıkarılan fişleri olurdu eskiden. Onu çıkarmıştı köşeye sıkıştırmıştı. Birde mevsim yazdı üstümde birşey yok altımdada kısa bir eşofman vardı. Kaç kere bayılma numarası yaptım yutmadı. Çünkü her vuruşunda çığlık atıyordum ulan o dayağı hiç unutamam.
    Evet sizin anılarınızı alalım ailevi dayakları alalım çünkü çok yalan çıkıyor. Yok lavuk çok pis vurdu ama bende onu felç ettim. Yok yirmi kişi saldırdı 15ini dövdüm 5 kişiye dermanım yetmedi dövdüler gibi şeyler gelmemesi için.
    Edit: Ben ekstradan çok dayak yerdimde ulen herkes ailesinden çok dayak yemiştir. Gündüz annem döverdi gece her yerim yara bere içinde olduğundan babam kulağımı falan çekerdi yoksa hastanelik olurdum. Babamdanda sağlam dayaklar yedim yeri geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaoupa -- 25 Şubat 2012; 18:57:54 >

• ben hiç dayak yemedım ama..
    peder ve valide'nin lafları dayakdan beter ediyo adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

ben hiç dayak yemedım ama..

Aşırıya kaçılmadığı sürece laf yiyeceğine dayak yemek daha iyi.
    Doğru söylüyosun.
    Laf söyleyince sinirini atamayıp doymuyor söylenmeye öyle iki vurup sonra vicdanı sızlıyor öyle daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaoupa -- 25 Şubat 2012; 19:00:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyyaz Işık

quote:

Aşırıya kaçılmadığı sürece laf yiyeceğine dayak yemek daha iyi doğru söylüyosun.

aynen bazen dedıgımde oluyo kendı kendıme..
    bu lafları yıceme dayak yeseydım daha iyiydi diye.

• Babam bi kere bile vurmadı.Ama annem...Sırtımda oklava bile kırıldı,kırılan oklavada parçalandı.Ama kendisini çok severim orası ayrı
  • bi yaz annemden habersiz dışarı çıkmıştım 7 ye mi ne geçmiştim. beni dışarda buldu. apartmana girdiğimizde kafamı tutup duvara vurmuştu. elimdede mp4 vardı onu alıp ekranını vura vura kırmıştı hiç unutmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babam tokat attı en fazla onun dışında dayak yemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

bi yaz annemden habersiz dışarı çıkmıştım 7 ye mi ne geçmiştim. beni dışarda buldu. apartmana girdiğimizde kafamı tutup duvara vurmuştu. elimdede mp4 vardı onu alıp ekranını vura vura kırmıştı hiç unutmam.

Bak biri mp4 playerla dayak yiyor ben eski kaset çalarlı teybin fişiyle dayak yiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç dayak yemedim bir tokat bile atmadı annem/babam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyyaz Işık

quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

bi yaz annemden habersiz dışarı çıkmıştım 7 ye mi ne geçmiştim. beni dışarda buldu. apartmana girdiğimizde kafamı tutup duvara vurmuştu. elimdede mp4 vardı onu alıp ekranını vura vura kırmıştı hiç unutmam.

Bak biri mp4 playerla dayak yiyor ben eski kaset çalarlı teybin fişiyle dayak yiyorum.

Yanlış anlaşılmasın. mp4 ü kafamda değil demire vurarak kırmıştı ve hala duruyor.
  • Yok yirmi kişi saldırdı 15ini dövdüm 5 kişiye dermanım yetmedi dövdüler.
    Bu ne
  • Küçükken koltukta zıplıyordum.Annemin uyarılarına kulak asmadım.Annem yerinden kalkıp bana bir tokat attı ve nefesim kesildi.Sonra beni kendime getirmişti
    Terlikle,eliyle veya eline ne geçirdiyse döverdi beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

Yok yirmi kişi saldırdı 15ini dövdüm 5 kişiye dermanım yetmedi dövdüler.
    Bu ne

Eğer Ailevi dayaklar demesem gelecek yalanlara örnek.
  • quote:

Ben annem babamdan yediğim laflar yerine dayak yesem daha az acıtır heralde
  • Küçüklüğümden beri sayarım sırtımda, kolumda, bacağımda, kafamda 6'dan fazla oklava kırıldı. Yediğim osmanlı tokadının, kemerin haddi hesabı yok.
  • Beni laflarıyla doverlerdi ve hala aynı . Babam vurmaz , anneminde terlikleri sağolsun
  • quote:

evet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.