Şimdi Ara

Aileniz sigara içtiğinizi ilk nasıl yakaladı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
14
Favori
12.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kere arkadaş eve geldi ben evde yalnız oluyordum 5e kadar.ortak olarak bi paket sigara almıştık paket bende duruyordu 2-3 tane istedi verdim sonra yakında kalorifer vardı kapının orda attım üstüne sonra alırım diye.unutmuşum almayı babam almış paketi falan kimin bu sigara diye dolanıyordu sonra bana senin mi falan dedi bende hemen arkadaş vermişti attım oraya öyle falan dedim.ne o arkadaşların sigara mı getiriyo falan dedi evet dedim sonra içme crat curt dedi bişey yapmadı
  • 16 yaşında felan babamla beraber çalışırdım kendi işyerimizde.işyerinden gitmesi için elimden geleni yapardım bi akşam bi yolunu bulup gönderdim (baba sen git ben çalışırım hatda bu gün mesai bile yapıcam dedim ) tmm dedi ve işyerinden ayrıldı. bende hemen bi sigara yaktım işyerinin kapısnın önünde tütdürüyordum öyle bi iştahla çekiyordum ki babamın burnumun dibine geldiğini bile görememişim(evin anahtarı çekmecede unutumuş onu almak için geri dönmüş)sonrası malum...yaşım 28 babamı o anki sinirli halini bidaha görmedim

not : o andan sonra sigarayı daha çok içmeye başladım 8,5 yıl kadar içtim ve sigarayı bırakalı 3,5 yıl oldu babamda 7 yıl kadar oldu

herkese tavsiyem bırakın bırakmak cok kolay sadece bırakmak istediğine kesin karar vermek ve istemek hepsi bu 3,5 yıldır bir nefes dahi almadım ve şuan cok rahatım

• sigara içmemde
    geçen nargile hediye geldi arkadaşlardan hazırladım evde içtim yanlarında ilk defa içtiğimi sanıyorlar böyle halka falan cıkarmaya basladım, misafirde vardı bende salağım sanki duymicam böyle hafif yan dönüp bunlar genç sigarada içmiştir falan demeye basladı hiç sevmem böyle konuşmaları iftiraları baya şaşırmışlardı sonuç bir şey olmadı hediye sonuçta arada içiyorum yine evde (halı, masaörtüsü falan yaktık hertarafı)
  • Annemin koli koli kaçak sıgaraları vardı.Bir gün anneme arkadaşıma kaçak sigarayı üzerine kar koyarak satıcağımı söyledim oda tamam dedi.Aldım 1 paket sigara kendim içmeye başladım 2-3 gün sonra yarısını falan içtim .Annem paketi montumun cebinde buldu anladı içtiğimi kızdı falan bende her zaman kullamıyorum canım sıkılınca içiyorum falan dedim öyle geçti gitti.
  • Komşunun biri ötmüştü bende. Ama bişey olmadı kızmadılar bile en son bi miktar esrar buldular onda biraz sorunlar oldu ama onada fazla takılmadılar.
  • Ben sordum bi kere babama. Sigara içsem ne yaparsın diye."Yaşını başını aldın, neyin yanlış olduğunu ben mi öğretecem içersen kendine içersin lan." dedi. Ama hala sigara-nargile-alkol üçlüsüne dokunmadım.
  • hiç içmedim içmemde
  • Sağdan soldan duyar evde bana bağrınır bağrınır dururdu en sonunda

-Bir daha içmeyeceksin değil mi?

-Tamam

Derdim ve hala devam ederdim işin garip tarafı her sene düzenli olarak bu olay tekrarlanır.
  • Sigara içmedim.
    İçsem birşey diyeceklerini zannetmiyorum,içersem kendime içerim.
    İçersem de baba parasıyla içmem.
    Alkol kullanırım kızlarla parti ortamında kaynaşmak için ama öbür türlü hiç kullanmadım.
  • Orta okulda başladım ilk olarak , patlayan sigara alıp içindeki barutları çıkarıp içiyorduk bir arkadasla 6.sınıfta ( 2003 - 2004 ) , ilk paketimi lise 1 de aldım
    ( 2006 - 2007 ) , 4 senedir içiyorum ama düzensiz olarak , 2-3 kere yakalandım ancak her defasında unutuldu , hiç üstelemedi annem . Bir keresinde ufak yeğenim anneme ispiyonlamıs , markete diye sigara içmeye cıkıcakdım , annem gülerek sigara içmeye mi dedi , ciddiyetimi bozdum güldüm , duydum dedi , içme ciğerlerine yazık dedi , baban duymasın dedi , dedim bırak anne kendi 2 paket içiyo gunde dedim , çıktım içtim geldim. Bir keresinde de anneme sordum dedim babam mentollü sigara içermi , bilmem sor dedi, çıkardım babama Marlboro Mentol verdim iç diye o sırada bilgisayardaydı, şaşırdı baktı bana ben bunu içmem kanser yapar bu dedi Annemde babamın yanında gaza geldi kimin bu dedi , arkadasın dedim , benim paramla sigara alamazsın falan dedi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ρѕусhо -- 23 Mayıs 2010; 23:36:29 >

• Hiç yakalanmadım evde birsürü djarum var puro var babam bilse oda ister
  • Sigarayı içmek için balkona çıktım.Neyse içiyorum sigarayı.O sıra bira falan da kalmış babamdan dün gece onları da devirdim.
    Neyse 2 oldu,3 oldu...

Daha sonra havalar çok sıcak olduğundan dolayı geriye doğru uzandım.Uzanış o uzanış ki uyandığım zaman 3 saat uyumuşum.Daha sonra beni kaldıran karşı komşuydu.Sigaranın birazı kalmıştı onun dumanını görmüş yangın sanmış annemi aramış,annem de uzakmış eve babama haber vermiş.Babam bana bir tane vurmuş ama yine kalkmamışım. :S

Akşam bir sinir bir kıyamet.Yalan da söyleyemedim zaten.1 ay boyunca yemediğim dayak kalmamıştı.Kaç sene geçti be...Şimdi içerim annem arada bırak şunu artık falan der ama eski muamele kesinlikle yok.Zaten o 1 aydan sonra babamla konuşmayı bıraktım.Kaç senedir aynı evdeyiz ama bir kelime etmem.
  • Cebimde çakmakla yattım. Uyandığımda cebimden düşmüştü. Annem de beni uyandırırken yatakta çakmağı gördü. OOOoooooooo oğlum çakmakla yattığına göre sen aştın artık dedi.
  • Babam disinda butun aileme kendim soyledim.Daha yakalanmadim babaya cok sukur :D
  • Yakalanmadım henüz
  • Baya güzel anılarınız varmış arkadaşlar
  • valla ben sigarayı ağzıma bile sürmedim ama içki içtiğimi biliyo ailem. onu anlatıyım gaza geldim birden

bi gün akşam babam işten gelmiş yemek yicez.yemek yerken gökten bi vahiy geldi sanki birden içki içtiğimi söyleyesim geldi. o gazla anne baba size bir şey söylicem dedim. annem ve babam ne dicen dedi. bende ben içki içiyorum dedim;
    annem = biliyoruz zaten içtiğini
    ben=nasıl biliyonuz ya.
    annem=gözlerinden anlaşılıyo içtiğin zaman kıpkırmızı oluyo gözlerinin içi
    bu arada babam annemle benim muhabbetimi dinliyo
    gene ben= hadi ya. nese artık söyledim içim rahatladı. ve söz baba da
    babam = olum İÇ içme demem ama gidip bi yerde SIZMA seni çok kötü DÖVERİM
    ben = tamam baba sızmam

tek yan etkisi su oldu bana artık rahat rahat içebiliyorum evde olsun başka bi yerde olsun.

not= araba kullanıcaksam öldürseler gene içmem içki

• hahahaha
  • Babannem annem ben oturuyoz babannem sen sigara içiyomşsun dedi dedim nerden duydun söylediler dedi bende evet içiyorum dedim annem şaşırdı içiyom anne öss canım darlanıyo tenefüste felan içiyom dedim sonra abimle içitğimi felan hep anlattım bir iki nasihat falan filan.
  • liseye giderken ceketin cebindeydi paket okuldan gelmiştim vestiyere astım ceketi vs, kardeşimi almaya gidicem dershaneye çıktım evden kardeşimde erken çıkmış ben yoldayken eve gelmiş annemde boşa gitme demek için beni arayacak aksilikya telefon titreşimde annem aramış aramış ulaşamamış (hissetmedim) sonra cekete bakmış telefonu evdemi unuttu diye paketi görmüş eve geldim sigara mı içiyon dedi şey eh bazen çok nadir derken senden beklemezdim dedi hayatımda bu kadar utandığımı hatırlamıyorum, sonra alıştı babanın sigaraları eksiliyomuş yapma dedi vs 1-2 ay sonra iç çamaşırlarımın olduğu çekmecede paket vardı (viceroy special :D) babamda şarj aletimi ne arıyormuş denk gelmiş annemde yanında tabi annem hemen içeri geldi baban sigaranı buldu dedi bırak ya dedim oda öğrensinde rahatlayım dedim ama babam hiçbirşey demedi pakedi almış masanın üstüne koymuş (mesaj veriyo bana), bir dahakisine tuvalette sigarayı atmıştım ama gitmemiş izmarit 2-3 saat falan rahat geçti aradan babam girmiş beyaz izmaritli sigara vardı kim içtiki dedi bilmem dedim annem kim içecek fatan dedi babamda ne biliyim belki arkadaşı neyim gelmiştir vs dedi. yıllar oldu hala evde biri varken rahat rahat içemem her zaman tuvalette içerim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.