Şimdi Ara

Ailemle Sorun Yaşıyorum, Hiçkimse Beni Anlamıyor! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben, sporu seven ve düzenli olarak spor yapan, derslerinde başarılı, kendi halinde, 13 yaşında Teog sınavına hazırlanan bir çocuğum. Ama ailem ile sorunlar yaşıyorum, hiçkimse beni anlamıyor!
    Mesela, derslerim iyi olduğu halde bana hep "ders çalış" baskısı yapıyorlar, bir kere düşük alsam hemen elimdeki; bilgisayarı felan alıyorlar ceza veriyorlar. 3 kardeşiz ve diğer kardeşlerimi benden üstün tutuyorlar. Kötü bir olay olunca hemen beni azarlıyorlar. Diğer kardeşlerimin ettiği kötü bir sözü veya yanlış yaptığı bir davranışı görmezden geliyorlar benim yaptığım en küçük bir hataya etmediklerini bırakmıyorlar.
    Şuan Teog'a hazırlanıyorum ve bu yüzden elimdeki; telefonumu, bilgisayarımı, televizyonumu hatta futbol okul takımındayım onu bile alacaklar. Benden sadece ama sadece ders çalışmamı istiyorlar. Bu nasıl bir saçmalıktır?
    Ve ben YouTube ile çok ilgili birisiyim arkadaşlar ve bir kanalım var orada challenge, bilgilendirici videolar tarzında videolar hazırlıyorum ona bile o kadar çok kızdılar ki! "Öyle video işi senin neyine?" dediler ve kanalımı kapattırdılar. Tamam çok popüler bir kanal değildi ama kanalımı seviyordum ve bu işten çokz evk alıyordum. Onu da elimden aldılar.
    Ben biraz farklı, eğlenceli şeylere ilgi duyan birisiyim ama ailem çok standart. Bu yüzden benim isteklerim, yapmayı sevdiğim şeyleri hiç desteklemiyorlar.
    Şimdi arkadaşlar biraz uzun bir yazı oldu ama lütfen bana ne yapacağımı, nasıl davranacağımı söyleyin. Gerçekten çok mutsuzum bu durumlar karşısında ne yapabilirim? Değerli görüşlerinizi bekliyorum.. Şimdiden Teşekkürler..

• Bilgisayar güvenliği ve İnternetteki tehtidler hakkında seminer vermiş biri olarak çocuk yaşta youtube işine girmen çok büyük hata şuursuz insanlar oradaki en küçük hatanı bile alıp videoyu kesip montajlayıp youtube yüklüyor.İleride bunu sen görünce moralin bozulacak.O yaşta tabiki ders çalışıp kitap okuman lazım.Teknoloji kullan ama kendini aptallaştıracak derecede değil.İnternet senin sandığın kadar masum değil.Kullan ama bilinçli.

Bu dediklerimi ailenide haklı çıkarmaz.Baskı uygulamak yanlış.Bilgisayar kullan tv izle ama planlı programlı şekilde yap bunları ailenede söyleyebilirsin.

Şuan bu konu hakkında yorum yazacaklara uyarım.Konuyu açan '' 13 yaşında '' bir çocuk onun bilincinde yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 25 Temmuz 2016; 21:30:28 >

Orijinalden alıntı: Mark Selby

Bilgisayar güvenliği ve İnternetteki tehtidler hakkında seminer vermiş biri olarak çocuk yaşta youtube işine girmen çok büyük hata şuursuz insanlar oradaki en küçük hatanı bile alıp videoyu kesip montajlayıp youtube yüklüyor.İleride bunu sen görünce moralin bozulacak.O yaşta tabiki ders çalışıp kitap okuman lazım.Teknoloji kullan ama kendini aptallaştıracak derecede değil.İnternet senin sandığın kadar masum değil.Kullan ama bilinçli.

Bu dediklerimi ailenide haklı çıkarmaz.Baskı uygulamak yanlış.Bilgisayar kullan tv izle ama planlı programlı şekilde yap bunları ailenede söyleyebilirsin.

Şuan bu konu hakkında yorum yazacaklara uyarım.Konuyu açan '' 13 yaşında '' bir çocuk onun bilincinde yazın.
    7 farklı emoji kullanmış sanırım bu çoçuk haklı

• Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim. Aslında haklısınız suanlik yaşım çok küçük Youtuber olmak için. Ama ben video hazırlamayı çok seviyorum. Neler yapabilirim? Ve de ailemin bu baskısına karşı nasıl bir tavır yapmam gerekiyor? Görüşlerimizi bekliyorum arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ailen bayagi baskiciymis ama derslerine çalışıp iyi bi universite kazanirsan. Tabi ebesinin hörekesi kadar zamandan sonra rahatlarsin. Simdilik futbol ve ders disindaki seylere az zaman ayirmaya calis.futbol ve derse (bende futbolcu oldugum icin :) ) bana gore ozellikle futbola felan kafani yor yani bos zamanlarinda anladin mi :)

Orijinalden alıntı: NogaiNog

Emojileri severim kendimi anlatırken de sık sık kullanırım. Ben haklı olduğumu savunmuyorum sadece sizden akıl almak istiyorum. Bu durumlar karşısında ne yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.
    Teog sınavı için bile böyle yapıyorlarsa üniversiteye geçiş sınavlarında nasıl davranırlar bilmiyorum

Zaten daha 13 yaşındaymışsın haklı da haksız da olsa onları dinleyeceksin bb
  • Ben de bu sene teoga hazirlandim 487 puan aldım bilgisayarı kisitladilar çokta iyi yaptılar adim gibi eminim bilgisayarı kisitlamasalar ders çalış demeseler bu kadar yüksek puan yapamazdım iyi ki kisitladilar

Anladım cook sağolun. Şimdilik çalışmaktan ve bazı şeyleri basamaktan daha fazla yapabileceğim bir şey yok. Büyüyüp özgür olduğumda inşallah küçükken yapamadigim her şeyi yapabilirim. Futbolu da bırakmam onun üstüne de gideceğim tabi beni takımdan almazlarsa Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: straptezlo

2003'lü lan

Yeni nesil cok farkli

Orijinalden alıntı: NogaiNog

Anladım cook sağolun. Şimdilik çalışmaktan ve bazı şeyleri basamaktan daha fazla yapabileceğim bir şey yok. Büyüyüp özgür olduğumda inşallah küçükken yapamadigim her şeyi yapabilirim. Futbolu da bırakmam onun üstüne de gideceğim tabi beni takımdan almazlarsa Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim.

Haa eğer takimdan alıyoruz seni falan derlerse orda dur derim. Asla ve asla buna izin verme bak tamam mi? Ne olursa olsun. Eger futboldan alirsaniz okuluda birakirim de. O is senin elinde.!
    Eger alirlarsa harbidende yapm ders calisma takima geri verene kadar okula felan gitme. Anlasinlar olayi abarttiklarini. Futboldan alinirsan hayatinin hatasi olur. Bunu Anlasinlar kesinlikle!

• NogaiNog kullanıcısına yanıt
    İleride özgür olup aktivite yapmanın yolu paradan geçer yoksa bütün gun pc oynarsan teoga çalışmassan sanayide çok zor şartlar altında komik miktarlara çalıştırırlar yorulursun aktiviteyi unutup tek derdin geçinmek olur bilgisayarı yasaklayacaklarki iyi bir lise kazan iyi bir meslek kazan ve güzel para kazanıp iyi aktiviteler yap

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.