Şimdi Ara

Ailemle aramı bozdum her şey berbat gidiyor.YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda geçirdiğim en lanet günler olarak hafızama kazıyacağım bu 12. Sınıfı Yine babamla tartıştım geçenlerde. Hedefimin 70k-40k arası olduğunu biliyor. Sen bu gidişle 150k bile giremezsin dedi. Derslerden tuttu karakterime kadar sövdü. Cidden çok bunaldım. Gerçekten ben bu netlerle 150k giremiyorsam okumanın mantığı yok.
    Tyt: 70-80 (türkçe:30 sosyal:12 mat:25-30 fen:12)
    Ayt: 40 hedefliyorum. Şuana kadar 40 a çıkmadım lakin zorlayacağım.
    Belki de ailem ters psikoloji yapıyor bilemem ama bu beni olumsuz etkiliyor ve ilişkimi baya bi kestim. Hayallerimden beni uzaklaştırdılar. Bilgisayar mühendisliği istiyorum. Ama dayanamıyorum artık. Her gün farkı bir açıklama geliyor. Yok konuları vericez yok piyasadaki denemelerin hiç biri bizim sınava uygun değil. Artık piyasadan soru çözmek bile aptallık oldu aliminyum. Cidden bana yol gösterecek olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AYT için konuşamam ama TYT netlerine bakarsak o netlerin 150K olması imkansız, ilk 100K'ya rahat girer. Onlar biraz eski kafalı ve bu işlerden pek anlamıyorlar fakat yine de ağzı olan konuşuyor yapacak bir şey yok. Bu tarz lafları ben dahil bir çok kişi işitti, özellikle mezuna kalanlar daha da iyi bilir :). Şuan yapabileceğin tek şey çalışıp hedefine ulaşman ve sonucu babana gösterip kapak yapman.
  • Dostum ayt için ne kadar yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kesinlikle kapak yapmak istiyorum ben her gün işkence çekiyorum adam oturduğu yerden ahkâm kesiyor. Bizde geçtik oralarda diyor. Ya arkadaşım yıl 2018. 21. Yüz yıldayız. Dakka başı sistem değişiyor. Bi insan hiç mi empati kurmaz?

• Elinden geleni yap ve gerisini düşünme.Ben de bir çok şey yaşadım emin ol bu boktan sınav için bu kadar düşündüğüne üzüleceksin ilerde,sana hak veriyorum ülkemizde bu sınav ölüm kalım meselesi gibi gösteriliyor sakın ama sakın böyle düşünme tekrar ediyorum sen elinden geleni ondan sonra eğer hedefin,istediğin yer olmazsa da sakın yılma kendini geliştirerek bir çok şey yapabilirsin özellikle bilgisayar gibi bir alanda.Sana güveniyorum
  • Ters psikoloji yapıyor olabilirler

• Seni çok iyi anlıyorum hocam. Geçen sene aynı şeyleri ben de yaşadım. Babam dönem ortasında işten ayrıldı ve evde stres hakimdi sıkıldıkça bana sataşıyordu stresten, ben onu anlıyordum ama o beni anlamıyordu. Gel zaman git zaman derken şu an mezun senemdeyim ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum. O günleri düşündükçe gülüp geçiyorum gereksi tatsızlıklar diye. Şu an çok şükür işi gücü iyi gidiyor ama her ailede bazı zamanlar böyle tatsızlıklar oluşabilir kiminin ailesi anlayışlıdır, kiminin ailesi anlayışsızdır. Malesef bir denge ve adalet yok her ailede. Benim babam iyidir hoştur ama eski kafalıdır biraz ama onu bu şekilde kabullendim neticede babam. Sen de böyle düşün, elinden gelenin en iyisini yap. Geçen 100k'dan mezunum yardım falan istersen yardımcı olurum. O netleri yaparsan eğer rahat 100k'ya girersin. Buradaki teog gibi gelecek diyenlere bakma, sınav anı çok farklı oluyor.

• Kardeş 2klısın boşver olur öyle şeyler biz de zamanında yaşadık benim abim daha da berbatını yaşadı her gün babam ona mal öküz diyordu sürekli küfürlü konuşuyordu ama o bunla motive olup 10k yaptı rahat ol ve bunla canını sıkma motive ol daha çok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mefkan M kullanıcısına yanıt
    Bende ilerde "bu kadar kafaya takmamalıymışım" diyeceğimi düşünüyorum o yüzden şu 2.5 ay bitse kurtulsak gözüyle bakıyorum. Valla hocam senenin başında mezuna kalmak aklımın ucundan geçmiyordu şuan her şeye hazirlikliyim. İnşallah sınav sonrası burda hangi şehre gitmemiz gerektiğini tartışırız. Teşekkür ederim

• Bende işe yaramıyor ama

• Hocam kesinlikle benzer bir durum yaşıyorum. Bu orta yaş krizleri hep beni buluyor. Birine sinirlenmek stres atmak istiyor. Bayadır buna dayanıyorum fakat zaman daraldıkca sözlerin şiddeti de artıyor. Onun beni anlamasını isterdim. Artık sadece sınava girip 31 temmuzu bekleyeceğim. O da olmadı mezun bizi bekler.

• PiranhaHacker kullanıcısına yanıt
    Hocam kafamda mezuna kalmak yok o yüzden stres yaptım herhalde yavaş yavaş mezuna kalmayı düşünüyorum

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    mezuna kalma son tercihin olsun hocam daha 2.5 ay var elinden geleni yap her şey değişebilir eksik olduğun konuları tespit et ve üstüne git o konuların

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkesin ailesi aynı kanka, yapcak bir şey yok ki. Öyle diyerek seni gaza getirmeye çalışıyorlar aslında, hangi anne baba evladının kötülüğünü ister.
  • Genius. kullanıcısına yanıt
    Yani hocam şimdiden mezunum diye kafama koymadım ama son mermi olarak saklıyorum. Umarım beklentilerimin katbek'at üstü gelir.

Hocam tamam motive et de böyle etme a q ben böyle motive olamıyorum ve sanki biraz ciddi gibiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Yani hocam şimdiden mezunum diye kafama koymadım ama son mermi olarak saklıyorum. Umarım beklentilerimin katbek'at üstü gelir.

Hocam tamam motive et de böyle etme a q ben böyle motive olamıyorum ve sanki biraz ciddi gibiydi

izlei madem

• buraları okumadan önce bir benim ailem öyle sanıyordum.Çünkü arkadaşlarımın aileleri arasında böyle bir olay yok.Dayanın gençler ha gayret.Az kaldı
  • Genius. kullanıcısına yanıt
    Başkalarının hayallerini yaşamayın Az kaldı be son 72

• hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Ya bizimkilerde sıkıntı var ya da biz dışa vuruyoruz bu sorunları hocam Böyle baskı olmaz olsun. Sabretmek lazım inşallah somu hayırlı olur

• Hocam benim ailem daha beter mezun degilim ama beterin beteri var

• Hocam herkesin bir toleransı var. Ben cidden sıkıldım. Allah size de yardım etsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.