Şimdi Ara

Ailemin Para Sıkıntısı Var Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2017 YGS-LYS öğrencisiyim. Babam emekli aynı zamanda borçları var ve bana pek yardımcı olamıyor. Annemde çalışıyor ve aldığı parayla beni okutmaya çalışıyor. Temel liseye gittiğim için oraya ödediğimiz bir ücret var. Sınava okuldaki bir hocamla beraber çalışıyoruz ve bana öğrenci koçluğu yapıyor. Ona da 300 TL gibi bir ücret ödüyoruz. Bana bayağı faydası oldu her gün aksatmadan çalışıyorum ama ailemin para sıkıntısı olduğu için zorlanıyoruz. Öğretmeni bıraksam kendi başıma çalışamam diye korkuyorum. Sizce ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim

• korkacak bişe yok..gereksiz tüm masrafları çıkar hayatından bu 1.. 2 cisi boş saatlerine denk gelen iş bul ve çalış..hem okuyan hem çalışan bir dünya insan var.sigara vs kullanıyorsan direk bırak..hem sağlığın hem maddi yönden rahatla..yıl 2016 artık gençliğin öğrencilerin elind ebirçok imkan var değerlendir..o zekanı kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacfilm

korkacak bişe yok..gereksiz tüm masrafları çıkar hayatından bu 1.. 2 cisi boş saatlerine denk gelen iş bul ve çalış..hem okuyan hem çalışan bir dünya insan var.sigara vs kullanıyorsan direk bırak..hem sağlığın hem maddi yönden rahatla..yıl 2016 artık gençliğin öğrencilerin elind ebirçok imkan var değerlendir..o zekanı kullan.

Sabah gidip öğlene doğru geliyorum ondan sonra da ders çalışırım zaten çalışmaya fırsatım olmaz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdadd48

quote:

Orijinalden alıntı: sertacfilm

korkacak bişe yok..gereksiz tüm masrafları çıkar hayatından bu 1.. 2 cisi boş saatlerine denk gelen iş bul ve çalış..hem okuyan hem çalışan bir dünya insan var.sigara vs kullanıyorsan direk bırak..hem sağlığın hem maddi yönden rahatla..yıl 2016 artık gençliğin öğrencilerin elind ebirçok imkan var değerlendir..o zekanı kullan.

Sabah gidip öğlene doğru geliyorum ondan sonra da ders çalışırım zaten çalışmaya fırsatım olmaz ki

insanın içinde olduktan sonra herşeyi yapar..özgüvenini zorla biraz.gece çalışanlar akşam 5 ten sonra çalışanlar part time çalışanlar vs vs iş cok .yeterki çalışmak iste.kendine güven biraz..düşünmeyi bırak icraata geç.

• Koça boşa para verme. Bu saatten sonra sana farklı bir şey söylemeyecek.

Ayrıca şimdi koçsuz çalışmayı öğrenemezsen ünide ne yapacaksın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koçu bırak masraflarına bak 1 sene gerekirse interneti kestir hattını kapat dısarı cıkma cefasını çek

• Ygs için koç nedir ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

Ygs için koç nedir ya.

Neden ki
  • Bos zamanlarinin saatini yap ona gore is bul uc bes bi katkin olur hic degilse

• hocam hakkaten koça felan gerek yok. arkadaşların dediği gibi interneti kestir, yıl içinde kullanmayacaksın zaten. otur dersini çalış, meslek sahibi ol, aileni gururlandır
  • İş bul diyenler saçmalamış sakın öyle bişeu yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: memin1461

hocam hakkaten koça felan gerek yok. arkadaşların dediği gibi interneti kestir, yıl içinde kullanmayacaksın zaten. otur dersini çalış, meslek sahibi ol, aileni gururlandır

Şöyle bi düşününce aslında doğru binlerce öğrenci var kendi başına çalışarak kazanan ama ben bugüne kadar kitap açmamış bir öğrenciydim, hoca sayesinde bi ders çalışma alışkanlığı kazandım. Bırakırsam yapamam diye korkuyorum, sizce bırakırsam tek başıma yapabilir miyim?
  • hocam aileniz ödeyebiliyorsa şuan için sıkıntı yapmayın, koç gereksiz ama alışmışsanız bırakmayın kötü etkileyeceğini düşünürsünüz bırakmanızın çünkü. o yüzden sınava kadar başka masraflarınızı kısın internet telefon gibi. çok çalışın ve ileride bu günlerden kurtulacağınızı hayal edin olmadı üniversiteye başlar part time çalışırsınız olmadı burs alırsınız. şuan için yapmanız gereken tek şey ders çalışmak
  • hocam yapıcak bişe yok sen takma böyle şeyleri kafana derslerine odaklan ileride güzel bi işin olduğunda döner sen onlara bakarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.