Şimdi Ara

Ailemi PS3 almaya nasıl ikna edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
8.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba lise 3e gidiyorum derslerim gayet iyi maddi durumumuz da gayet iyi ama ailem ps3 almiyor.

aylık 40-50 tl harclık biriktiriyorum babama 12 taksitli al her ayın taksidini ben ödeyeceğim sana diyorum ama nafile kısacası nasıl ikna edebilirim yaza kadar para biriktirip alma imkanım var ama o zamanda çok geç olur jailbreak olayı varken oynamak istiyorum.

evde çok canım sıkılıyor çook. 50" tvde heba oluyor ps3 ne güzel giderdi şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Into_to_Wild -- 21 Ekim 2010; 15:45:50 >

• Bişeyleri istemek için birazda çaba harcamak lazım üretmek lazım.
  • almama nedenleri ne bence onu öğren..
    derslerinden geri kalırsın diye almıyorlarsa haklılardır,
    sende belirli zamanlarda açıp oynarım diye söz verirsin olur biter..
  • Yorumlarınız için teşekkürler. Dediğim gibi derslerim gayet iyi, sınıfta kalmadım ancak okulda devamsızlık yaptığım oluyor. Almama nedenleri sordum şöyle dediler; sürekli devamsızlık yapıp evde ps3 oynamaya bahane bulacakmışım. Pcyi bile nadiren açarım oyun oynamam pcde arada bir facebook, youtube a falan giriyorum. Üstelik abartılacak kadar küçük değilim ortaokulda olsam haklılar derim ama liseyi bitereceğiz 2 sene sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

almama nedenleri ne bence onu öğren..

Aynen önce almamalarının nedeni ne onu bilmeli..

bak burhan'a sürekli ps3 başında dersler sıfır şaka tabi

valla forumu göster evlisi, evsizi, işlisi, işsizi, öğrencisi, öğrenemeyeni birçok kesim ve kişiler var ps3 sahibi.. en baba olayı ve konusuda EPKYD - EVLİ PS3 KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ zaten benim oynadığım kişiler bile neredeyse hepsi evli abilerimiz kariyeri sağlam işi gücü yerinde abilerimiz ve arkadaşlarımız..

herşeyi doğru orantıda tadında tuzunda tuttukça bir sorun olmaz ailene bunu kanıtla yada biriktir paranı al ozaman karışamazlar zaten.. önümüz bayram sonra karne tatili felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 21 Ekim 2010; 15:36:44 >

• Ailen liseli alert vermiş demekki.
    Önce ders sonra oyun. Yazın alırsın artık.
  • Üniversiteyi kazan öyle al daha erken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annemi nasıl ikna ederim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ama ben meslek lisesindeyim. Haftanın %80 i bölümde geçiyor yani ders çalışmama gerektirecek bir durum yok. Geometri ve matematikten kalırım ama sınıfı yine teşekkürle geçerim. Lütfen çözüm önerin..
  • 16 yaşındayım yazın çalıştım kendim aldım :) tv yide ps3üde .
  • oo tebrik ederim. .yapamadığımı yapmışsın hocam nasıl başardın, nasıl motivasyon oldun burdan veya öm ile paylaşırsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

almama nedenleri ne bence onu öğren..

Aynen önce almamalarının nedeni ne onu bilmeli..

bak burhan'a sürekli ps3 başında dersler sıfır şaka tabi

valla forumu göster evlisi, evsizi, işlisi, işsizi, öğrencisi, öğrenemeyeni birçok kesim ve kişiler var ps3 sahibi.. en baba olayı ve konusuda EPKYD - EVLİ PS3 KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ zaten benim oynadığım kişiler bile neredeyse hepsi evli abilerimiz kariyeri sağlam işi gücü yerinde abilerimiz ve arkadaşlarımız..

herşeyi doğru orantıda tadında tuzunda tuttukça bir sorun olmaz ailene bunu kanıtla yada biriktir paranı al ozaman karışamazlar zaten.. önümüz bayram sonra karne tatili felan

haklısın hocam. Herşey orantılı olursa bir problem olmaz bende öyle umuyorum sonuçta çocuk değiliz artık.

Arkadaşlarla ps3 kafede harcadığım parayı harcamasaydım şuan evde fifa 2011 atıyor olacaktım neyse artık

• Üniversite kazanmadan , ekonomik özgürlüğün olmadan almasınlar , alma. Şimdi sıkılıo olabilirsin ama ilerde sıkılmaktan iidir
  • ben okuldayken bura güzin abla bölümü mü oldu ?
  • gizli alıp ben aldım artık ps3!üm oldu
    diyeceksin ben zamanında ps1 için öyle yapmıştım
    öncelikle iş annede bitiyor anneni ikna etmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

oo tebrik ederim. .yapamadığımı yapmışsın hocam nasıl başardın, nasıl motivasyon oldun burdan veya öm ile paylaşırsan sevinirim

dostum zor birşey değil 2 sene öncede çalışmıştım . yazın dedim zamanım boş geçmesin birşeyler öğreniyim . hayatı öğreniyim falan dedim . kendi paramla aldım . çalışmak hakkaten zor onu söyleyeyim baştan ama :) ama ay başı maaşını alınca çektiğin eziyet sonuna kadar değiyor. insanın kendi parasını kazanması kadar güzel birşey yok
  • valla imkanım olsa bende çalışmak isterim ama iş bulamam ayrıca 3te bitiyor okulum.
  • imam tek bir yaz mı çalıştın yoksa 2-3 yaz mı

hani 1 yaz çalışsan yani ne biliyim babanın holding inde çalışmadıktan sonra bir iş yapamayan adama 500 tl vermezler direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

Ama ben meslek lisesindeyim. Haftanın %80 i bölümde geçiyor yani ders çalışmama gerektirecek bir durum yok. Geometri ve matematikten kalırım ama sınıfı yine teşekkürle geçerim. Lütfen çözüm önerin..

Ohoo kalırsan olmaz derslerden. İyi diyince bende tüm dersler iyi sandım. Ben olsam bende almazdım. Benim ortalama 4.8 di iyi bir anadolu lisesinde ama oyunu abarttım mı biniyolardı valla üstüme. o zamanlar ps2 yeni çıkmıştı. Hayaldi zaten aldırmam :) Şimdi kendi paramı kazanıyorum da ps3 aldım. Evdeki bilgisayarla yetin. Aç sc2 oyna miss gibi. biz de RA2 oynardık, yeni çıkmıştı o zamanalar. İnternet felanda yok böyle. Hepimiz kafeye doluşurduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

imam tek bir yaz mı çalıştın yoksa 2-3 yaz mı

hani 1 yaz çalışsan yani ne biliyim babanın holding inde çalışmadıktan sonra bir iş yapamayan adama 500 tl vermezler direk

bu yaz çalıştığım parayla aldım dostum . aylıgım 810 tlydi. ramazan da da ekstraya gittim . bu arada aşçılık yaptım . bolu mengenliyim. bir iş yapamayan adama derken yani :) 94 ekran full hd tv + ps3 + 7 tane de oyun aldım hepsi toplam 2.400 falan tuttuydu
  • İş annede biter.Önce onu ikna etmek lazım, ondan sonra gerisi gelir zaten.Ve aylık 40-50 lira harçlık alsan bile o parayı ailen ödediği için ha sen ödemişsin ha baban yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkefur -- 21 Ekim 2010; 20:13:56 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.