Şimdi Ara

ailemden nefret etmek üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar önce bana hemen ergen felan demeyin.Anlattıklarıma karşı empati kurun

18 yaşına geldim, ailem halen her şeyime laf edip, her hatama bağırıyorlar. mesela yere kola mı döktüm buna bile laf ediyorlar. Yanlışıkla su döksem laf yapıyorlar, bağırıyorlar

dün mesela banyodaki demiri yanlışlıkla yerinden çıkardım kırdım bir nevi, annem gelip iki saat bağırdı. ( babam eve gelince 5 dakikada taktı)

bunun gibi bir sürü olay oluyor. Her küçük hatamda annem yaşıma bakmadan bağırıyor, çağırıyor. Özgüven diye bir şey kalmadı. Bunlar yuzunden çok utangaç bır kişiliğim oldu. tanımadıgım erkeklerle bıle konusamıyorum dogru düzgün utanıyorum hep
    Hanı derler ya annemden nefret edıyorum benımkısı soyle annemı sevıyorum ama onla yaşamak asla ISTEMIYORUM!

Bir an önce üniversıteyı sehır dısında kazanıp buradan kurtulmak ıstıyorum.

Not: bu konu hakkındaki görüşlerinizi almak için yazdım. Lütfen bana yardım edin. En iyisi şehir dışına gıdıp kurtulmak degıl mı ? Özgüvenim geri gelir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saladinn -- 9 Aralık 2013; 15:56:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adına üzüldüm dediğin şey gayet mantıklı güzel bir üniversige kazanıp aileden ayrı bir şehirde okuyabilirsin ve inan annen değerini anlar senin ve böyle durumlar azalabilir çünkü biraz da olsa senin artık yetişkin olduğunu benimser.

Şehir dışında okuyan birisi olarak sorumluluk duygularının gelişip özgüvenin artacağını da söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunner -- 9 Aralık 2013; 15:58:26 >
  • Özgüven gitti daha bitti o.Ben de hem babamdan hem annemden nefret ediyorum ama yapacak bir şey olabildiğince muhatap olmamaya çalışıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgüven i geri getirmek zor ama getirirsin
  • bendensiniz hocam.Sizin ki kadar olmasa da bizimkiler çok geri kafali.Benim amcam şehir dışı iyi bir üniversiteye git ve kurtul buradan diyor ve haklıda.

• Sevgili gider, arkadaş gider, en yakın dost bile gidebilir ama AİLE hep kalır
  • denize git bi 6 ay açılırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intihar etmek istiyorum
    15 yıl önce açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    5 ay önce açıldı
    Okuldan nefret ediyorum
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Sevgili gider, arkadaş gider, en yakın dost bile gidebilir ama AİLE hep kalır

The Godfather
  • into the wild izle.
  • anlıyorum öyle de yanlarında kaldığım sürece hayatımı mahvediyolar ...
  • İşte bunlar hep menopoz etkileri de banyo demiriyle ne yapıyordun da kırdın arkadaş 18 yaşında
  • aynı ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: saladinn

arkadaşlar önce bana hemen ergen felan demeyin.Anlattıklarıma karşı empati kurun

18 yaşına geldim, ailem halen her şeyime laf edip, her hatama bağırıyorlar. mesela yere kola mı döktüm buna bile laf ediyorlar. Yanlışıkla su döksem laf yapıyorlar, bağırıyorlar

dün mesela banyodaki demiri yanlışlıkla yerinden çıkardım kırdım bir nevi, annem gelip iki saat bağırdı. ( babam eve gelince 5 dakikada taktı)

bunun gibi bir sürü olay oluyor. Her küçük hatamda annem yaşıma bakmadan bağırıyor, çağırıyor. Özgüven diye bir şey kalmadı. Bunlar yuzunden çok utangaç bır kişiliğim oldu. tanımadıgım erkeklerle bıle konusamıyorum dogru düzgün utanıyorum hep
    Hanı derler ya annemden nefret edıyorum benımkısı soyle annemı sevıyorum ama onla yaşamak asla ISTEMIYORUM!

Not: bu konu hakkındaki görüşlerinizi almak için yazdım. Lütfen bana yardım edin. En iyisi şehir dışına gıdıp kurtulmak degıl mı ? Özgüvenim geri gelir mi ?

Aynı beni yazmışsım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

Orijinalden alıntı: saladinn

arkadaşlar önce bana hemen ergen felan demeyin.Anlattıklarıma karşı empati kurun

Aynı beni yazmışsım

herkes bu dertten muzdarip ne garip yahu bu aileler iş birliği ml yapıyorlar ne ! 5 kişiden 2 si böyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.