Şimdi Ara

Ailem Yeni Kasa Almıyor Bu PC İle Ne Yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    P4P800-X AnaKart
    512 MB Ram
    Ati Redeon 9600 Family Ekran Kartı
    AverTV TV+Radyo Kartı
    80GB Samsung HDD

• quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

Pek bişey yapılamaz idare edeceksin en azından ekran kartın berbat degil düşük orta denebilir işlemcin çok kötü ve ramin aşırı düşük.
    İşlemciyede eyvalah der geçeriz 3.0dan dolayı ama ram işi bitiriyor sisteme gidiyor ve kalanı hiçbirşeye yetmiyor.

Kardeşim Artık İsyan Edeceğim Mario Forever Bile Kasıyor Anlamıyorum Ki... Ram 512 Daha Alsam İdare Eder Mi?

Geçen Stok Fan İle %20 OC Yaptım PC Çat Dedi Kapandı Neden Olur Bu 50 Derecede...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gizli_Kimlik

quote:

Pek bişey yapılamaz idare edeceksin en azından ekran kartın berbat degil düşük orta denebilir işlemcin çok kötü ve ramin aşırı düşük.
    İşlemciyede eyvalah der geçeriz 3.0dan dolayı ama ram işi bitiriyor sisteme gidiyor ve kalanı hiçbirşeye yetmiyor.

Kardeşim Artık İsyan Edeceğim Mario Forever Bile Kasıyor Anlamıyorum Ki... Ram 512 Daha Alsam İdare Eder Mi?

Geçen Stok Fan İle %20 OC Yaptım PC Çat Dedi Kapandı Neden Olur Bu 50 Derecede...

Zaten eski makinadır bide oc yaparsan yakarsın hiç arttırma hızı getirisi olmaz.2gbye çeksen ramı sistem baya baya rahatlar

Geçenlerde Adamın Birine 1GB DDR Ram Ne Kadar Dedim 170 Lira Dedi DDR3ler Zaten 100 TL Bu Adam Neyin Kafasında Nerden Bulabilirim DDR Ram ?

• quote:

8 gb ddr3ler 100 tl o adam sallamış 1 gb ddr ramida 40a bulursun mecidiyeköy yada yakın int kafeleri araştır istdeysen

Ankaradayım Vatanda Var Mıdır ?

Birde Bir İşe Girip Yaklaşık 2.000 TL Biriktireceğim Bana Bir Oyun PCsi Önerebilir Misiniz ? Tabi Bu 1 Seneyi Bulabilir....
  • bulunsun.
  • Benim emekli üstadın neredeyse aynısı. GTA Vice City oynayıp hava attığımız günler geride kaldı dostum. Bu sisteme upgrade yapmak üzgünüm ama paranı çöpe atmaktan farksız.
  • İdareten ram al sonra ise girince icabina bakarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bozuk bir TV ile ne yapabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

P4 3.00GHZ İşlemci
    P4P800-X AnaKart
    512 MB Ram
    AverTV TV+Radyo Kartı
    80GB Samsung HDD

kardes ankaradayim elimde kingston kvr 400mhz 512mb ram var ilgilenirsen diye pm lesebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeftalili Ruj

quote:

P4 3.00GHZ İşlemci
    P4P800-X AnaKart
    512 MB Ram
    AverTV TV+Radyo Kartı
    80GB Samsung HDD

kardes ankaradayim elimde kingston kvr 400mhz 512mb ram var ilgilenirsen diye pm lesebiliriz

Peki kardeş Pm atıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyorda var ddr ram ler. Hi-Level 1 Gb ddr 400 mhz sıfır 35 tl al 2 tane tak gitsin baya bi değişim göreceksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.