Şimdi Ara

Ailem Steam'dan Oyun Almama İzin Vermiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar steamdan oyun almak istiyordum.Fakat kredi kartım yok.Bugün tam Ininal kart almaya giderken babamla konuştuk.Anlattım olayı.İzin vermedi paranı oyunlara mı harcayacaksın gibi şeyler söyledi.Bende usul usul yerime döndüm.Nasıl ikna edebilirim ailemi bu konuda ? Arkadaşlarımın da yok hesapları.Bir Gmod alamadım

edit:yaş 15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A52B9F068 -- 22 Eylül 2013; 20:11:16 >

• Karti almak icin babanin iznine ihtiyacin yok,karti al ama iyi sakla evde bulmasinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steamde 100den fazla oyunum var dotadan başka bir şeye girmiyorum bence gereksiz hepsi 10 saat bile oynamayacağın oyunlar. GMOD da ilk oynadığında eğlenceli sadece. Sonra bir tek prop hunt girersin zaten.
  • Ben 13 yaşımdayken böyleydi sana tavsiyem okul çıkışı git kimseye söylemeden migrostan kartı al cüzdanına koy heralde karıştırmazlar cüzdanını sonra istediğini yap

• ne izini genç? kaç yaşındasın ?. yıl 2000 falan ilk okula gidiyorum biriktirdiğim parayla gidip okulun karşısında ki "cd'ci" den oyun alırdım. birilerinden özellikle oyun için para almıyorsan biriktiriyorsan ne karıştırıyorsun babanı falan. git al kartını oyununu da al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

ne izini genç? kaç yaşındasın ?. yıl 2000 falan ilk okula gidiyorum biriktirdiğim parayla gidip okulun karşısında ki "cd'ci" den oyun alırdım. birilerinden özellikle oyun için para almıyorsan biriktiriyorsan ne karıştırıyorsun babanı falan. git al kartını oyununu da al.

cdden bir şey demiyorlar.bu internet üzerinden alma olayı sıkıntı.para biriktirmeye başlayacağım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opierco

quote:

ne izini genç? kaç yaşındasın ?. yıl 2000 falan ilk okula gidiyorum biriktirdiğim parayla gidip okulun karşısında ki "cd'ci" den oyun alırdım. birilerinden özellikle oyun için para almıyorsan biriktiriyorsan ne karıştırıyorsun babanı falan. git al kartını oyununu da al.

cdden bir şey demiyorlar.bu internet üzerinden alma olayı sıkıntı.para biriktirmeye başlayacağım zaten.

ses etme kimseye al kartını oyununu da al. orjinal aldığın için de tebrik ederim, gençlerin bilinçlenmesi önemli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar steamdan oyun almak istiyordum.Fakat kredi kartım yok.Bugün tam Ininal kart almaya giderken babamla konuştuk.Anlattım olayı.İzin vermedi paranı oyunlara mı harcayacaksın gibi şeyler söyledi.Bende usul usul yerime döndüm.Nasıl ikna edebilirim ailemi bu konuda ? Arkadaşlarımın da yok hesapları.Bir Gmod alamadım

benimde yaş 15 benimde babam internetten oyun almama izin vermiyor bende gittim migrostan ininal kart aldım haberi yok olmayacakta
  • quote:

quote:

korsan oyun gunah de.
    o sitede oyunun kendi saticilari satiyor de.
    100% caiz ve guvenli de.
    ayrica baban karttan asiri para cekilmesinden ve size girmesinden korkuyor o konuda bilgilendir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ses etme kimseye al kartını oyununu da al. orjinal aldığın için de tebrik ederim, gençlerin bilinçlenmesi önemli

teşekkürler hocam.1-2 yıla kadar korsan indiriyordum fakat ne multiplayeri var ne çalışma garantisi.boşa heveslerdi.

• bir sürü oyunum var ve kaç tanesini oynamıyorum. hayır bilindik oyunlar bir de

edit: hatta bf3 ve trine 2 dışında oyunlara girmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 22 Eylül 2013; 20:22:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N4TSU

quote:

Arkadaşlar steamdan oyun almak istiyordum.Fakat kredi kartım yok.Bugün tam Ininal kart almaya giderken babamla konuştuk.Anlattım olayı.İzin vermedi paranı oyunlara mı harcayacaksın gibi şeyler söyledi.Bende usul usul yerime döndüm.Nasıl ikna edebilirim ailemi bu konuda ? Arkadaşlarımın da yok hesapları.Bir Gmod alamadım

benimde yaş 15 benimde babam internetten oyun almama izin vermiyor bende gittim migrostan ininal kart aldım haberi yok olmayacakta

Demek kartın vardı ha? Ben baban

• quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

bir sürü oyunum var ve kaç tanesini oynamıyorum. hayır bilindik oyunlar bir de

hocam ben zaten oynamayacağım oyunu almam da
    edit:gereksizleri hediye edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A52B9F068 -- 22 Eylül 2013; 20:25:01 >
  • Cep-T Paracard alabilirsin. Sadece Turkcell' li isen TİM 'e nüfus cüzdanınla gidip anında kartını alabiliyorsun.Bu arada GMod okadar ilginç değil arada arkadaşlarım olduğu için Stop it Slender ve Prop Hunt oynuyorum okadar belki bazende Pirate geri kalanı ilginç değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

bir sürü oyunum var ve kaç tanesini oynamıyorum. hayır bilindik oyunlar bir de

hocam ben zaten oynamayacağım oyunu almam da
    edit:gereksizleri hediye edebilirsiniz

yok canım kalsın

ininal kart al yaş sınırı vs. yok zaten. para yükletir yükletir alırsın oyunları

• quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

steamde 100den fazla oyunum var dotadan başka bir şeye girmiyorum bence gereksiz hepsi 10 saat bile oynamayacağın oyunlar. GMOD da ilk oynadığında eğlenceli sadece. Sonra bir tek prop hunt girersin zaten.

+1 o kadar paraya degmez almamak en ıyısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: feayture___

quote:

steamde 100den fazla oyunum var dotadan başka bir şeye girmiyorum bence gereksiz hepsi 10 saat bile oynamayacağın oyunlar. GMOD da ilk oynadığında eğlenceli sadece. Sonra bir tek prop hunt girersin zaten.

zaten şimdi almayı düşünmüyorum indirime girince alırım.fakat sadece gmod değil başka oyunlar da almak isterim o yüzden açtım konuyu yani bir oyunluk değil
  • quote:

quote:

quote:

zaten şimdi almayı düşünmüyorum indirime girince alırım.fakat sadece gmod değil başka oyunlar da almak isterim o yüzden açtım konuyu yani bir oyunluk değil

cs go tarzı oyunların oynama surelerı çok oluyor ve ındırıme gırıncede fıyatı baya ucuz oluyor cs goyu onerırım

• Sakın alma bak sigara bağımlısı gibi oldum kendimi durduramıyorum ve benim gibi bi kaç kişi daha var forumda indirime giren her b*ku alıyorum oynasamda oynamasamda alamayınca kendimi kötü ve eksik bişey varmış gibi hissediyorum TECRÜBEYLE SABİTTİR

• quote:

quote:

quote:

quote:

cs go tarzı oyunların oynama surelerı çok oluyor ve ındırıme gırıncede fıyatı baya ucuz oluyor cs goyu onerırım

evet bayağı keyifli go.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.