Şimdi Ara

Ailem Sigara İçtiğimi Öğrendi(Liseliler iceri) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
34.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

Kardeşim sana tavsiyem yol yakınken bırak ben şuan zorlanıyorum 23 yasında falan başladım 4 sene kadar oldu belkide 5 bırakmaya çalıştım en fazla 1 hafta dayandım ama azalttım yakında bırakıcam inş. Çok gereksiz birşey ve bütçeye çok zararı var

Hocam ayiptir soylemesi uzun marlboro iciyorum bide. Digerleri hosuma gitmiyor. Para dayanmiyor. Bakkala borcum artti. Zaten sirf bu tuzden birakmaya caliscam amacok zor geliyo.

Arkadaslar sizden birakmak icin tavsiye istemiyorum. Sadece ailemle arami basil duzeltecegim yada sigara ictigimi soyleyebilecegimi bir tavsiye istiyorum.

Valla karar senin halen içen biri olarak sigara zararlı başlama gibi bi tavsiyede bulunmam doğru olmaz heralde ben camel içiyorum ayda 240 tl . Şimdi motor aldım ayda 300 tl taksidi var sen düşün o parayla nelere sahip olabiliceğini. ayrıca ileride iyice tiryaki olduğunda 1 paket de kesmiycek . Ailen nekadar anlayışlı bilmiyorum .Kalkıpta iyi yapmışın oğlum al yak bi sigara benden diyecek halleri yok :) bana kimse aa sen sigaramı içiyosun demedi yaşım 23 tü zaten aldım koydum masamın üstüne kimseden ses çıkmadı. Keşke kızsalardı ve o sigarayı içirmeselerdi bana diyorum bazen :)

• ben lisedeyken babam seni öldürürüm derdi şimdi kendi içiyor + benimde sigaramdan dal çalıyor zamanla alışırlar merak etme
  • Bu konu tutmaz.

Özenti genclik kimden gordunde icmeye basladin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bino007 -- 22 Mart 2013; 14:58:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdangerx66

Lise 2`deyim çok şükür düzgün bir arkadaş çevrem var.Hiç birisi sigara veya alkol veya uyuşturucu kullanmıyorlar.Kendi aramızda şakalaşmalar,konuşmalarla geçiriyoruz vaktimizi.

Ama bende öyle düşünüyorum ki lise biter başlamam belki üniversitede başlayabilirim.

arkadaşlarını ve seni lise sonda görmek isterim
  • en son yapacağım şey sigara içmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: xdangerx66

Lise 2`deyim çok şükür düzgün bir arkadaş çevrem var.Hiç birisi sigara veya alkol veya uyuşturucu kullanmıyorlar.Kendi aramızda şakalaşmalar,konuşmalarla geçiriyoruz vaktimizi.

Ama bende öyle düşünüyorum ki lise biter başlamam belki üniversitede başlayabilirim.

arkadaşlarını ve seni lise sonda görmek isterim

Lise son gelsinde bakalım işte neler olacak

• Yaş 25' e geldi. Sigarayı tek tez ağzıma almadım. Bu yaştan sonrada başlamam artık. En tehlikeli yıllar sanırım 14 - 20 arası. Sonrasıda sigara insanın ilgisini çekmiyor bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 22 Mart 2013; 15:34:41 >
  • Acık acık söle ıcıyorum dıye, belgı aılen bırakmana yardımcı olur belgıde evde rahat rahat sıgara ıcersın

• icme bos ver.

• Sigara içmeyenleri hayatı 10 numara iykide sigara içiyom içmesem dertten tasadan ölürüm hayat ilacım o benim
  • Sigara icen cool liselisin anladik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan ne cevap yazıyosunuz ? Bırakın gebersin bu ülkeden bir özenti daha geberip gider. Bir marifetmiş gibi burda utanmadan yazmış bir de. Yaşın kaç başın kaç la senin ? O insanların suçu ne seni bu halde görüyorlar ? Terket burayı.
  • Ben de geçen gün arkadaşla oturup sohbet ederken 6 dal otlandım bundan. İlk kez o kadar abarttım. Daha önce senede 2-3 dal otlanırdım en fazla, canım isterdi, denerdim öylesine. Ayrılırken 2 dal da cebime koydum. Sonraki gün 1 dalı yakıp yarısını içtim. İğrenç geldi, küfür ede ede söndürdüm. Diğer dalı da arkadaşa geri verdim.

Kısacası, özentilikle, arkadaş ortamında başlanıyor. Bağımlılık yaptığı falan bir yere kadar hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Sigara icen cool liselisin anladik.

Hiç Gülecegim Yoktu ha ha liseli :)
  • Ailen zaten anlardır birader. Sigara içen arkadaşlarımın ağzı, üstü hatta saçları bile sigara kokuyor. Artık neresiyle içiyorlarsa. Ailen anlardır, ama çaktırmazlar sadece elinde sigara ile yakalamayı beklerler. Misel abim, ilk sigara içerken nasıl yakalandı bilmiyorum ama bi ara sigarayı zor zamet bıraktı. 6-7 ay içmedi sonra tek tüm içmeye başladı. Tabi biz bilmiyoruz ama annem kokudan hep anlıyormuş sonra ben yakaladım. Sonra pek bir şey olmadı 19 yaşındaydı ne desinler artık. Hem şimdiden sigarayı bırakmazsan ilerde çok çok zor bırakırsın. Elbet ki bırakacaksın ama şimdi ki gibi kolay olmaz bir sürü ilaç kullanacaksın 2 sene eğer içmezsen tamam bıraktım dersin ama şimdi 1 ay içme unutursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baVre

Lan ne cevap yazıyosunuz ? Bırakın gebersin bu ülkeden bir özenti daha geberip gider. Bir marifetmiş gibi burda utanmadan yazmış bir de. Yaşın kaç başın kaç la senin ? O insanların suçu ne seni bu halde görüyorlar ? Terket burayı.

Yahu sen nasil birisin? Ne özentisi yahu? Ben sigaraya can sıkıntısından basladim. Keske baslamaz olaydim Fazla merak mok cikarttir. Kendi essekligim. Birakma karari aldim zaten. Sagligimdan cok butce icin.

Burdaki 2 zeki hemen cool felan yazmis. Oyle bi amacim yok. Sanki millet dogar dogmaz basliyor sigaraya.

Bence sen terket forumu biraz hava alirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Orijinalden alıntı: baVre

Lan ne cevap yazıyosunuz ? Bırakın gebersin bu ülkeden bir özenti daha geberip gider. Bir marifetmiş gibi burda utanmadan yazmış bir de. Yaşın kaç başın kaç la senin ? O insanların suçu ne seni bu halde görüyorlar ? Terket burayı.

Yahu sen nasil birisin? Ne özentisi yahu? Ben sigaraya can sıkıntısından basladim. Keske baslamaz olaydim Fazla merak mok cikarttir. Kendi essekligim. Birakma karari aldim zaten. Sagligimdan cok butce icin.

Burdaki 2 zeki hemen cool felan yazmis. Oyle bi amacim yok. Sanki millet dogar dogmaz basliyor sigaraya.

Bence sen terket forumu biraz hava alirsin.

Kardeşim Sigaraya aynen devam etsen bak beni dinle sigara içmenin değil içmemenin zararını görürsün benden sana abi tavsiyesi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.