Şimdi Ara

Spor Salonuna zaman ayırmak istiyorum ama tıp gözümü çok korkutuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben fitnessle uğraşmayı çok seviyorum ama gerek üst dönemler gerek hocalar gerekse arkadaşlarım tıpın çok zor olduğunu zaman yetmeyeceğini söylüyor günde 2-3 saat ayırmak notlarımı çok etkiler mi (1.sınıfım)

• Ehb 2.sınıfım, yatay geçişle geldiğim için alttan 6 dersim var. 3 tanesi tırt ders 3 tane diyelim biz ona. Üstelik 2.sınıf derslerimin hepsi iyi calculus gerektiriyor ve ben o konuda eksiğim. Ben bile spor salonuna gidecek zamanım olduğunu düşünüyorum. En kötü 1 - 2 dönem uzar diyorum. Arkadaşların saçmalamasın bir zahmet. Bu yaşlar bir daha gelmiyor. Üniversitede sırf çalıştın diyelim, ondan sonra uzmanlık gelecek yine vakit ayıramayacaksın, uzmanlıktan sonra da iş yorgunluğu derken yapasın gelmeyecek.
    Gençlik her şeyden daha önemli. İlla ki bir şekilde okulu bitirirsin, para bulursun falan ama gençlik geri gelmiyor. Gençliğini de yaşayamazsan o hayata karşı öfkeli moruklar gibi olursun topluma da zararın olur.
  • Tıp zorluk olarak biraz abartılıyor evet gerçekten zor ama günlük tekrar ve düzenli çalışmayla hallolacaktır ben seni dersten alıkoymayacaksa git derim dönem 1 o kadar da zor değil ama bi alışma süreci gerektiriyor Sen yeter ki 5 e kadar dersin olsa bile okul dönüşü hepsini tekrar et o zaman elini kolunu sallaya sallaya geçersin dersleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehb 2.sınıfım, yatay geçişle geldiğim için alttan 6 dersim var. 3 tanesi tırt ders 3 tane diyelim biz ona. Üstelik 2.sınıf derslerimin hepsi iyi calculus gerektiriyor ve ben o konuda eksiğim. Ben bile spor salonuna gidecek zamanım olduğunu düşünüyorum. En kötü 1 - 2 dönem uzar diyorum. Arkadaşların saçmalamasın bir zahmet. Bu yaşlar bir daha gelmiyor. Üniversitede sırf çalıştın diyelim, ondan sonra uzmanlık gelecek yine vakit ayıramayacaksın, uzmanlıktan sonra da iş yorgunluğu derken yapasın gelmeyecek.
    Gençlik her şeyden daha önemli. İlla ki bir şekilde okulu bitirirsin, para bulursun falan ama gençlik geri gelmiyor. Gençliğini de yaşayamazsan o hayata karşı öfkeli moruklar gibi olursun topluma da zararın olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gün 24 saat hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Offf bu başlıklar harbiden saçmalamaya başladı aynen kardeşim tıp okuyorsan nefes alamazsın yemek yiyemezsin çıkıp iki bardak bir şey içemezsin tüm gün ders çalışmazsan birinci sınıftaki krebs döngüsünü nasıl öğreneceksin. Günde 2 saat ders çalışsan yeter abartmayın.

• günde 18 saat ders mi çalışcan. 1 saat az uyu git işte

• 1.sınıfta gitmelisin bence kolay bi seneydi ama 2.sınıf falan yogun oluyor ara vermen gerekebilir cogu zaman.mesala kurul haftası en azından 1 hafta gitmeye zaman bulamayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Ferguson -- 9 Ekim 2021; 12:48:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Delirmiş insanlar, yapın abi fitness, tiyatroya da gidin kız/erkek arkadaş da yapın eğlenin 6 yıl robot gibi ders mi kasılır saçmalamışlar

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt

Haklısınız şimdiden bile hayata karşı öfkeli oldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.