Şimdi Ara

Ailedeki işsizlik sorunları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ailedeki işsizlik sorunları genelde genç ve baba arasında bir karmaşa içindedir. Diyaloglar genelde bir tartışma ve ciddi kavgalar içinde geçer. Bir çok arkadaşımızın yaşadığı benzer bir durum. Bu konuda ik taraf adına görevler düşüyor. karşılıklı anlayış,sevgi saygı sabır gibi kavramlar önemli rol oynamakta. Genel olarak ortak bir çözüm üretme dışında kavga ile sonuçlanması çoğumuzun elinde olmasada, bunu aksi yönde iyi bir netice taşımak güçtür. İki birey arasında bir birey mutlaka sözlü sataşmaları ağırdan alırsa, yıkıcı bir durumun önüne geçilmiş olur. Bu gibi bir durumda sakin ve yapıcı davranmak ilişkinin yararına olacaktır.

Aşırı sinir sitres sahibi arkadaşlarıma bir kaç tavsiyem olacak. Tartışma anında;

1. Bireyinize olumlu,sakin,mantıklı,cümleler kullanmaya çalışın. Klasik aile yapısı gereği bazen bu fiziksel şiddete dönüşebilir. Asla başlatan siz olmayın. Ve bunu sezdiğiniz an ordan uzaklaşın veya dışarı çıkın bir süre temiz hava almak için yürüş gibi olabilir.

2. Sıcağı sıcağına diyaloglarda biraz ara verin ihtiyacınız varsa lavoboya gidin yada mutfaktan bir bardak su alın sonra devam edin. Unutmayın sinir anında beyinin mantıklı düşünmesi çok zorlaşır ve beyini nerdeyse durdurur. Biraz ara vermeniz mantıklı düşünmek için siza zaman kazandıracaktır.

3. Birey size argo konuşabilir yapısı gereği sürdürebilir, bu gibi bir durumda alınganlığa kapılmayın, duymamazlıktan gelin.

4. Yanlız kaldığınızda bu diyaloglar derin düşüncelere dönüşecektir. Aklınız oldukça meşgul edebilir bu nedenle aklınızı dağıtmak için o anda yapmanız gereken bir uğraş bulun kitap okuyun.

5. Böyle bir tartışma sonrası sigara,alkol gibi zararlı maddelere kesinlikle yönelmeyin bunlar kontrolünüzü kaybetmenize ve işleri daha çıkılmaz bir seviyeye taşıyacaktır.

5. Duygularınızda şeffaf olabilirsiniz fakat bu gibi durumları emin olmadığınız arkadaşlar ve iş çevrenize taşımayın. İş ortamında bu gibi düşünceleri aklınızda tutmayın düşünmemeye çalışın.

6. Bu gibi tartışmaların uzun zaman diliminde ileride psikolojik yıpranmalara yol açacağıda bir gerçek. Eğer ihtiyaç duyuyorsanız psikolojik destek almanızda fayda var.

Evet arkadaşlar bazı zaman bizde iş sorunları yaşadık. Kimi zaman kavga ettik deneyimlerimden yola çıkarak size bu yazıyı yazma ihtiyacı duydum. Umarım bu yazıya veya başka tavsiyelere hiç ihtiyacınız olmaz. Sizlere kavgasız mutlu günler dilerim.

Kaynak:www.anlatan.wordpress.com

• güzel bilgiler ama sana bir kaç tavsiye vermek istiyorum. anchor text yap. Bazı kelimeleri anahtar kelime gecenleri strong yaz :) Ana sayfana link verme konu ile bağlantili linkine gönder :) Daha iyi sonuc alirsin google amcadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufeba

güzel bilgiler ama sana bir kaç tavsiye vermek istiyorum. anchor text yap. Bazı kelimeleri anahtar kelime gecenleri strong yaz :) Ana sayfana link verme konu ile bağlantili linkine gönder :) Daha iyi sonuc alirsin google amcadan.

Tavisye için teşekkürler. Fakat ben hostsuz wordpress kullanıyorum. indexleme sorunum yok dakikalar içinde google de yer alıyor blog yazılarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperadotr

quote:

güzel bilgiler ama sana bir kaç tavsiye vermek istiyorum. anchor text yap. Bazı kelimeleri anahtar kelime gecenleri strong yaz :) Ana sayfana link verme konu ile bağlantili linkine gönder :) Daha iyi sonuc alirsin google amcadan.

Tavisye için teşekkürler. Fakat ben hostsuz wordpress kullanıyorum. indexleme sorunum yok dakikalar içinde google de yer alıyor blog yazılarım.

indexlenmek zaten sorun olmamalı en kötü imleme sitelerine imlet. Olay tamamdir :)
    Ben üst sıralara çıkıp daha çok insana ulaşmaktan bahsediyordum tabi senin için sorun yoksa benim içinde yok :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: desperadotr

quote:

indexlenmek zaten sorun olmamalı en kötü imleme sitelerine imlet. Olay tamamdir :)
    Ben üst sıralara çıkıp daha çok insana ulaşmaktan bahsediyordum tabi senin için sorun yoksa benim içinde yok :)

Yok yok sorun deil. daha iyi olacaksa tavisyelere açığım her zaman gelişmek adına. Küçük bir örnek ile uygulamalı anlatırsan sevinirim. veya buna göre bir video anlatımı varsa sevinirim. profesyonel değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.