Şimdi Ara

Aile Yaşamı İçin Kırıkkale Nasıl?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben burda universitede okuyorum, ailem Adana'da. Kırıkkale'ye yerleşelim diyorlar.Ben daha tam bilmiyorum Kırıkkale'nin merkezi nasıldır,çarşısı nasıldır? Nereler canlıdır(hayat vardır)? Birde 3 yaşında kardeşim var. Adana'da her gün dışarı çıkar parklarda,avmlerde eğlenir.
    Kırıkkale de durumlar nasıldır? Aile hayatı için uygun mudur?
    Başka konuları okudum da hep eski yıllara ait.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kira bakımından ucuz ama yaşanmaz Adana fena ildir derler Kırıkkaleye kolay alışırsınız diyebilirim o yönden , eski konulara bakabilirsin ben 8-9 sene öncesini biliyorum şehrin şu an kkü hukuk 1. sınıfı bitirdim geçmiş ile şu an arasında 1 tırnak gelişme yok adam akıllı fiber hattı yok insanı aynı şehrin merkezi komple revizyona girmeli desem yeridir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırıkkaleliyim ve şuan kırıkkalede yaşıyorum
    kırıkkale sizi tatmine etmez gibime geliyor
    ailenizde çıkıp gezebileceğiniz bir yer yok maalesef 1 çarşının içi birde şehir çıkışının orda avm(podium) olmak üzere 2 avm si var ama
    çarşının içindeki baya küçük sayılır avm sayılır mı sayılmaz mı belli degil
    podium ise 4 katlı olan bir avm ama adana ki avm ler ile karşılaştırıldığında küçük kalır
    canlı olan yerler yazları maraş dondurmacıların orası var canlı oluyor
    birde üniversitenin bulunduğu yer olan yenişehir var burası öğrenci olduğu sürece canlıdır
    aklına gelen soru olursa sor fırsat buldukça cevaplarım
  • Ryner kullanıcısına yanıt
    Benim için sikinti değil de annem ve kardeşim için sıkıcı olsun istemiyorum. Ankara dan yer bulacaz o zaman eyvallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakarya'da Yaşam
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.