Şimdi Ara

Aile TV si için öneriye ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ailem şuan 32 ekran vestel tüplü televizyonla idare ediyor. Ben üniversite öğrencisiyim kendimi bildim bileli TV izlemem alakamda, tv külütürümde pek yoktur anca belgesel denk gelirse oturur izlerim.

Aileme güzel bir TV hediye almak istiyorum, emekliler gözleri ufak yazıları seçemiyor. Kaliteli, ekran görüntüsü güzel bir tv önerebilir misiniz ? Extreme şeylere pek gerek yok, playstation falan oynamicaklar sonuçta Samsung Smart TV yi çok duyuyorum, nasıldır LG veya diğer markalar nasıldır ?

Ayrıca alacağım TV için ünite almam lazım mı ? Duvara monte edildikten sonra taşınma vb durumlarda sıkıntı çıkartır mı ?

Vatan computerdan link verirseniz çok sevinirim, yarın yanlarına gidiyorum bu hafta içerisinde alacağım.

• Se®can kullanıcısına yanıt
    1- vatan computerde tv haftaiçi değil haftasonu alınır çünkü oranın fiyatları pahalı olmasına rağmen haftasonları gerçekten güzel indirimler çıkıyor..
    2- emekli insanlar smart tv yi napsın şahsen benim babam sadece kanal değiştirmeyi ve ses açıp kısmayı biliyor..
    3- üniteye gerek yok tv sehpası alabilirsin 150-200 tl arası ucuz bişey işini görür.. veya ona 200 tl vereceğine şu anki yerine koyarsın daha iyi bir tv alırsın.. duvara monte işini pek bilmiyorum ama kiracıysan bulaşma bence ama kendi evinizse yaptırabilirsin taşındığında da birini çağırırsınız gelir söker..
    4- kaliteli ve ekran görüntüsü güzel bir tv fiyatına göre değişir kullanacağın oda ne kadar büyüklükte bütçen ne kadar bunları yaz ki millet tv tavsiye etsin..

• The Raider T kullanıcısına yanıt
    Bütcem maximum 2.5 - 3 bin tl arası daha fazla vermem pek mümkün değil. 3D olmasına gerek yok.
  • Bu bütçe ile plazma almanız daha mantıklı gibi hem büyük ekran olur hemde malum emekli yazmışsınız görme konusundada iyidir.Ayrıca büyük tv hediye etmiş olursunuz.Aileniz çok şanslı...
  • Mustafa demirel M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Mustafa bey, rica etsem bana link verme şansınız varmıdır direk o link üzerinden karar vereyim
  • Bütcen 2.5 ise ve 3D takıntın yoksa o fiyata çok güzel 47 inc alabilirsin. Bu arada yaşlılar ekonomikliği sever bu yüzden plazmaların yüksek kapasite elektrik tüketmesini sevmez :) LED alman daha iyi. Ama yüksek hrz tv lerde genelde 3D yapılır orasıda var tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Teşekkür ederim Mustafa bey, rica etsem bana link verme şansınız varmıdır direk o link üzerinden karar vereyim

Üstadım birkaç link atabilirim ama benim baz aldığım firmayı yZIYORUM HEP. Buda reklam ve satış yapıyorum imajı yaptı link atmaktan çekinir oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.