Şimdi Ara

aile hekimine kaç gün içinde gidilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aile hekimine randevu al yazıyor en geç ne zamana kadar gitmem gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Randevu gerekiyorsa randevu saatinde orda ol,diger turlu ne zaman musaitsen git iste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

31 Aralık'ta yaptım yoklamayi bu hafta grev var 12 ocak en erken bir sorun olur mu

• azap805 kullanıcısına yanıt
    Kacak olsan bile bisey olmaz alip goturme yok .

• Bu aralar aile hekimleri ile ilgili bir grev durumu söz konusu bence askerlik şubesine telefon edin yarın aile hekimleri grevde nasıl yapacağız deyin bir yol gösterirler diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: n201

Kacak olsan bile bisey olmaz alip goturme yok .

arkadaşlar ben 31.12 de yoklama yaptım aile hekimleri grevde pazartesi gideceğim en yakın ancak şuan e devlette kaçak ve aranma gözüküyor neden öyle ne yapabilirim

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

aynen en yakın pazartesi gidebilirim ne yapmam gerekiyor şuan kaçak ve aranma gözüküyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askere 1-2 gün geç gitmek
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Muayene onaylaninca anca gecer o,

Bir arkadaş 31 aralığa kadar aile hekimini de yapmam gerektiğini söyledi ancak ben 31 aralığa kadar ertlemem vardı ve o gün askerlik şubesine gittim çalışan bugün yoklamayi yapmam gerektiğini söyledi bende yaptım.

aile hekimine önümüzdeki hafta gideceğim tekrar e devletten yoklama yapmam gerekiyor mu

Muayene onaylaninca diger adima gecer iste ,

bugün aile hekimine gittim bir kez sevk verdi sonra güncellemek için raporu silip tekrar girdi bu uyarıyı verdi

asal Genel müdürlüğü kayıtlarındaki durumunuz e yoklama yapabilmek için uygun değildir lütfen en yakın askerlik şubesine müracaat ediniz

sonra ben e-devlet'ten tekrar yoklama başvurusu için başvurduğumda aynı yazı bende de çıkıyor askerlik şubesini aradım yapabileceğimiz bir işlem yok diyor ne yapabilirim

Sevk verdiyse hastaneye gitseydin hastaneden cikan evrakla subeye giderdin,aile hekimi guncelleme ile napmis orayi anlamadim.
    Bu durumda askerlik subesine git yuzyuze hallet mecbur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 9 Ocak 2025; 15:37:8 >

Askerlik şubesine sor hocam de ki aile hekimleri grevde ne yapmamız gerekiyor diye sor.

Şurayı arayabilirsiniz

https://www.msb.gov.tr/Askeralma/icerik/iletisim

orayı aradım diyorlar ki sevk görünüyor doktorun sağlık Bakanlığı'nı arayıp güncelleme yapması gerek bugün doktora gideceğim tekrar

sevk Verdi hastaneye gittim hastane dediki diğer rahatsızlıklar girilmemiş aile hekimi düzeltsin aile hekimi de silince yenisini giremedi

Subeye gidin ozaman iste
    He yukarda demissin saglik bakanligi vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 10 Ocak 2025; 9:38:27 >

Aile hekimine gittim, yeni sevk yazdı. Şimdi benim kaç gün içinde araştırma hastanesine gitmem gerekiyor? Orada kan, film vb. tetkikler yapılacak mı yoksa hemen karar mı verilecek?

Ayrıca, e-Devlet’te hâlâ kaçak görünüyorum. Ancak yoklama başvurusuna bastığımda “yoklama süreci devam ediyor” yazıyor. Bugün aile hekimine gittim; bu güne kadar mı ceza yazılacak yoksa heyet sonuna kadar mı? Bu kaçak yazısı ne zaman kalkar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azap805 -- 10 Ocak 2025; 10:30:8 >

Aile hekimine gittim, yeni sevk yazdı. Şimdi benim kaç gün içinde araştırma hastanesine gitmem gerekiyor? Orada kan, film vb. tetkikler yapılacak mı yoksa hemen karar mı verilecek?

Ayrıca, e-Devlet’te hâlâ kaçak görünüyorum. Ancak yoklama başvurusuna bastığımda “yoklama süreci devam ediyor” yazıyor. Bugün aile hekimine gittim; bu güne kadar mı ceza yazılacak yoksa heyet sonuna kadar mı? Bu kaçak yazısı ne zaman kalkar?

Muayene onaylaninca kacak sureci biter,en yakin zamanda git iste sevkteki gereken tum bolumlerde muayene olman lazim tabi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.