Şimdi Ara

AIKA Online(Rehber Eklendi) (EU IP BAN KALKIYOR!) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.798
Cevap
1
Favori
108.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumlara bakabilirsin gerçekten çok bilgi var..:)
  • Irkların hepsini deneyelim sonra oylama yaparız (hem daha oyunu beğendiğimiz kesin değil :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GeWeZe_

quote:

Orijinalden alıntı: SΛMUЯΛİ

quote:

Orijinalden alıntı: nobran19

http://www.mediafire.com/?sharekey=86f434b94167250fe5c3dee5769931ec69a879b71a44b991935cbde7375ca78c

Arayanlar için güzel

Bu benim verdiğim link sanırım bazı partları hatalıymış BelieveMe adlı arkadaş indirmiş...

Bende indirdim partlar bozuk

• Ben Allods OB olana kadar zaman geçirmek için oynayacağım, ırk farketmez benim için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _GeWeZe_

quote:

Orijinalden alıntı: SΛMUЯΛİ

quote:

http://www.mediafire.com/?sharekey=86f434b94167250fe5c3dee5769931ec69a879b71a44b991935cbde7375ca78c

Arayanlar için güzel

Bu benim verdiğim link sanırım bazı partları hatalıymış BelieveMe adlı arkadaş indirmiş...

Bende indirdim partlar bozuk

eğer clientin yoksa elinde BelieveMe direk indirme linki buldu orayı kullanabilirsin

• ara ara açıp bakıyorum patch falan indirirmi diye de yok. Folluk yumurta yapacaklar gene belli
  • Dowloading failed hatası alıyorum... onu geçincede büyük ihtimal xtrap hatası alacam
  • Launcherı hiç beğenmedim.Patch indiriyor ama boyutu yazmıyor.
  • öeh oyun açık heralde. server seçimine kadar geldim serveri seçtim bekliyor öyle şuan
  • aynen öyle kaldı yaratıklar geçip duruyor. açıcaksanız oyunu adam gibi açın böyle yapıp insanı meraklandırmayın
  • Cannot get information from sevex.

:D 21:00 ı beklicez galiba
  • Download failed yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zCnByk -- 3 Şubat 2010; 13:02:11 >
  • Şimdi de downloading failed [403](AikaClientEN100129.zip) yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

Şimdi de downloading failed [403](AikaClientEN100129.zip) yazıyor

Ben clienti yeniden yükledim yine olmadı
  • arkadaşlar serverler daha açılmadı .. ondan dolayı login ekranında bekliyorsunuz..tahminen bu akşam 9da açılıcak türkiye saatine göre...

bu arada dowloading failed hatası alanlar denemeye devam etsin baya bi kişi patch yüklediği için sistem sapıtabiliyor
  • downloading failed [403](AikaClientEN100129.zip) client mi bozuk bizim ya...manual patch atamıyor muyuz??
  • Bende o hatayı alıyorum.
  • hobaa...yeniden yükledim oldu^^

Forumdada bu hatayı alan bir çok kişi var bazıları nasıl çözdüğünü fln anlatmış....;

http://aika-forum.gpotato.com/viewtopic.php?f=3&t=1258&start=10

benim olunca uğraşmadım size kolay gelsin
  • Valla şuan patch sunucularını kapatıp açabilirler o yüzden sorun çıkabilir. Dolayısıyla vakti gelince yapmak lazım herşeyi. Yani 21:00 da oyun açılınca atarız patchleri
  • arkadaşlar bilgisayara reset atın deneyin oluyormuş^^...ama sorun biter mi?...Bitmez tabi ki...Patch sorununu halledene x-trap sorunu var....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.