Şimdi Ara

AIKA Online(Rehber Eklendi) (EU IP BAN KALKIYOR!) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.798
Cevap
1
Favori
108.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustFeeL™

x-trap sizdede hata veriyor mu ?

Yaw hata vermesi normal çünkü oyun açılmadı! 2 saat sabredemiyormusunuz? Hatta 1,5 saat!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Yaw hata vermesi normal çünkü oyun açılmadı! 2 saat sabredemiyormusunuz? Hatta 1,5 saat!

Öncelikle biraz sakin olmanı rica ediyorum, herşeyin farkındayım merak etme.

Dosyalarda sorun olup olmadığını anlamaya çalıştığım için sordum, normalde açık olan bir oyunun update saati olsada bunu söylesen normal karşılarım, ama öyle değil. Oyun daha hiç açılmamış ve neyin nasıl olacağı hakkında çoğu kişinin bir bilgisi yok. Oyun açıldıktan sonra silip yüklemekle uğraşmak istemiyorum ve diğerlerinde de durumun böyle olup olmadığını öğrenmek istedim, hoşuna gitmediyse cevap vermeyip şikayet edebilirsin bakalım bir işlem yapıyorlar mı.

• arkadaşlar hangi class ı seçmeyi düşünüyosunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman06 -- 3 Şubat 2010; 19:43:02 >
  • Magician yada Priest düşünüyorum, son anda Warrior yada Crusader de açabilirim
  • Ben Sniper Yada Dual Gunner Düşünüyorum bakalım :D
  • Night Magician ya da Warrior seçmeyi düşünüyorum
  • Dual gunner tabi ki. Sword of the New World'de de Gunnerdım. Bir zaafım var bunlara.

1 saat kaldı bu arada.

İnşallah ''Epic Fail'' olayı yaşanmaz Karos'da olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 3 Şubat 2010; 19:56:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Dual gunner tabi ki. Sword of the New World'de de Gunnerdım. Bir zaafım var bunlara.

1 saat kaldı bu arada.

Hareket özgürlüğü olmayan oyunlarda dual gunner zevk veriyor mu ?
  • Dual gunner tabi ki. Sword of the New World'de de Gunnerdım. Bir zaafım var bunlara.

1 saat kaldı bu arada.

bende duel gunner olcam.önceleri warıor olcaktım.Çünkü stat konusunda warıordan başkası için bilgim yoktu.Statlar aikada otomatik dağıtılıyormuş.o yüzden duel gunner olacağım.alethius ırkını seçersen beraber kasılırıZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

bende hata vermedi yükledi x-trap i
  • Silip yükledim Downloading failed hatası vermeye başladı
  • Son 8 dakika (aksama olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 3 Şubat 2010; 20:52:39 >
  • inş çok büyük bir sorun çıkmaz zaten 1 e kdr online ım bende bi sorun çıkmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonto -- 3 Şubat 2010; 21:00:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Dual gunner tabi ki. Sword of the New World'de de Gunnerdım. Bir zaafım var bunlara.

1 saat kaldı bu arada.

Hareket özgürlüğü olmayan oyunlarda dual gunner zevk veriyor mu ?

Vermez mi, hem de nasıl veriyor... Yeter ki arkadaşlarınla güzel ortam oluştur oyunda. Bırak kasılsın sen de sohbet et. 1 ay oynamıştım ya ne günlerdi.

• Feonir - WAR da char açıyorum.

Ekleme : Warlock açtım nickim Azurewrath.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 3 Şubat 2010; 21:03:51 >
  • Benim launcher açılmıyor şu anda
  • Açıldı, Alethius a giriyorum ben.
  • Nation hangisi beyler kararlaştıralım çabucak

Edit:Alethius açtım bende alethiusda toplanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dipcihino -- 3 Şubat 2010; 21:07:52 >
  • aynı yerde bir paladin açmış bulunmaktayım

nick: Dhaka
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.