Şimdi Ara

AIKA Online(Rehber Eklendi) (EU IP BAN KALKIYOR!) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.798
Cevap
1
Favori
108.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alethius,Lenaria,Feonir,Vanov,Ostyrion ırkları var ve bu linkte ırklarla ve oyunla ilgili bilgiler var

işte 5 ırktan birini seçelimde hep beraber oynayalım.
    Acaba her ırkın haritası ayrı mı?
  • kayıtlari bittimi indirdim sitesine girdim olamadım
  • oyunu indirdim downloaderla setupa tıklayınca erişilemiyor falan diyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Sonunda direkt client linki yayınlanmış.

http://gpotato.cdnetworks.net/US/AikaOnlineInstaller.exe 900 ile çekiyor 8mbit

@hasan520
    ırkların farklılıkları varmıdır? orasına hiç bakmadım valla.

Gözün aydın

@ KENCHAN

Beta keylerden al...

@ byalfa

Resim fln koyarsan daha iyi olur...forum sitesine bakarız oyunun araştırırız yada direk sen araştır...

• şimdi betakeyi girdim ama oldumu bilmiorum önce anasayfadaki yere girdim singup yerinden login oldum ardından keyi girdim oldumu tam emin değilim
  • Oyun yarın tam olarak saat kaçta açılacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Oyun yarın tam olarak saat kaçta açılacak?

21:00
    gecikme olabilir tabiki.
  • @Geweze
    Hallettim ,tıkladım bekledim pc kastı gene bekledim sonra birden setup açıldı :D şaşırdım :D
  • arkadaş dün kayıt oldu.Ama beta key yollamadılar.Bizde key dağıtan yerden aldık bir key ama login olunca arkadaş keyi yazcağımız kutucuğun olduğu sayfa hiç açılmadı...Şimdi olmadımı arkadaşın key meselesi?

Eğer olmadıysa sizde fazladan keyi girilmiş hesap var mı?Lütfen yardımcı olun :(
  • elimde 4 adet closed beta keyi var. ilk pm atan 4 kişiye yollayabilirim
  • bende de 1 tane varda beta key yazılacak kutu gelmiyor login olduktan sonra?
  • redeem key e bastıktan sonra login olucaksınız daha sonra key girilecek sayfa açılacak
  • ilk login oldukları için key sayfası gelmeyenler ise login olduktan sonra verdiğim linke tıklayıp keylerini girsinler link
  • ilk login oldukları için key sayfası gelmeyenler ise login olduktan sonra verdiğim linke tıklayıp keylerini girsinler link

çok teşekkürler arkadaşım sayende hallettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan520

ilk login oldukları için key sayfası gelmeyenler ise login olduktan sonra verdiğim linke tıklayıp keylerini girsinler link

çok teşekkürler arkadaşım sayende hallettim...

önemli değil yardım edebildiysem sevindim
  • Nedir durum hangi ırka geçiyoruz ?
  • Alethius,Lenaria,Feonir,Vanov,Ostyrion ırkları arasında alethius ırkını seçelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan520 -- 2 Şubat 2010; 20:37:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan520

Alethius,Lenaria,Feonir,Vanov,Ostyrion ırkları arasında alethius ırkını seçelim.

bu ırklarla ilgili resim bilgi vs varsa daha iyi karar verebiliriz bence bazı mmorpg larda ırk tan ırk a özellikler değişiyorda
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.