Şimdi Ara

AIKA Online(Rehber Eklendi) (EU IP BAN KALKIYOR!) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.798
Cevap
1
Favori
108.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4FY0K

hertürlü yardımcı olurum bende zaten bi paladin kasmaya başladım beraber de kasarız yani

tmmdır hocam geliyom ozmn :)
  • siz gelişmeler hakkında bilgilendireyim.

Oyun Epic 1 den başlayacak. Ama patch'ler GPotato'da olduğu gibi uzun sürede gelmeyecek. 1-2 ay sonra Epic 2 , 1-2 ay sonra Epic 3 gibi olacak )

*** Sebebine gelince çoğu oyuncu Gpotato'da oyunu iyi biliyorlar ve bu oyunu bilmeyenlere haksızlık olacağından aradaki seviye farkını önlemek için direk Epic 3 den başlatılmıyor.

Close Beta 4 gün kadar sürüp, sadece key sahibi kişiler oynayabilecekler. Close Beta süresince item shop limitsiz olacak. Exp sınırı ve drop rate fazla olup herkese çoğu charı deneyebilme fırsatı sunacağız.

Ayrıca, oyunda hata bulanlara Open Beta'ya geçildiğinde ödül verilecek.
  • Öncelikle herkese merhaba. Bende aika online da oynuyordum. İlk başta globalda başladım epic1'den TAM12DEN falan tanıyan olur belki arkadaşımdı. Herneyse onlinedada 65 levelde şu an girmiyorum AFYOK, Destan tanırlar beni. Aika Online Türkiye'yi 3 aydır bekliyorum lütfen çabuk çıkartın sabrım kalmadı valla :D Çok tutulacağınında garantisini vereyim grafikler falan bayağa güzel.
    Her neyse lütfen çabuk çıkarın Eylül sonuna kadar getirin :D
    Bu arada epic 1 den başlicak olması güzel olur. Hemen 50 levele kasıp relic savaşları yapmak çok eğlenceli oluyor 50 levelde :)
  • Legolas ---> bende onu diyecekdim haklısın epic 1 den başlaması daha güzel olur
  • RvR savaşları var mı varsa kaç levelde başlıyor?
  • Bu arada Oynicaklar idlariini versnler İngilizde biraz antreman yapalm.
  • IKABASI oyna gelcek olanlar yazsın ama ben Tr sunucuya geçmicem :)
  • nickim AFYOK ama bu çarda günlükleri yapar çıkarım genelde ScottMcCaLL yada Soguk pm atın onlarda olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

siz gelişmeler hakkında bilgilendireyim.

Oyun Epic 1 den başlayacak. Ama patch'ler GPotato'da olduğu gibi uzun sürede gelmeyecek. 1-2 ay sonra Epic 2 , 1-2 ay sonra Epic 3 gibi olacak )

*** Sebebine gelince çoğu oyuncu Gpotato'da oyunu iyi biliyorlar ve bu oyunu bilmeyenlere haksızlık olacağından aradaki seviye farkını önlemek için direk Epic 3 den başlatılmıyor.

Close Beta 4 gün kadar sürüp, sadece key sahibi kişiler oynayabilecekler. Close Beta süresince item shop limitsiz olacak. Exp sınırı ve drop rate fazla olup herkese çoğu charı deneyebilme fırsatı sunacağız.

bi de tarih verseydin ya üstad bu çalışmalar ne zaman sona erecek oyunun daha bir sitesi bile yok TR olarak.Yaz bitti siteniz ile ilgili hala faaliyet yok.Dolayısıyla bu oyunun türkçe olacağından süpheliyim.

• Yalan haberde olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko24

quote:

siz gelişmeler hakkında bilgilendireyim.

bi de tarih verseydin ya üstad bu çalışmalar ne zaman sona erecek oyunun daha bir sitesi bile yok TR olarak.Yaz bitti siteniz ile ilgili hala faaliyet yok.Dolayısıyla bu oyunun türkçe olacağından süpheliyim.

Eylül başı ya da ortaları gibi Close Beta başlayabilir.

• Ağustos'tu hani neyse yinede umudum yok Çıksa bile Ekimde belki.

Edit: Oynayanlar niklerini yazsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 16 Ağustos 2012; 0:04:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Ağustos'tu hani neyse yinede umudum yok Çıksa bile Ekimde belki.

seslendirmeler epey bi vakit aldı.

şu an bizde test sunucusunu bekliyoruz. çeviriler hatalar kontrol edilecek, sonra kapalı beta başlayacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Ağustos'tu hani neyse yinede umudum yok Çıksa bile Ekimde belki.

seslendirmeler epey bi vakit aldı.

şu an bizde test sunucusunu bekliyoruz. çeviriler hatalar kontrol edilecek, sonra kapalı beta başlayacak.

oyunun türkçe sitesi daha hala hazır değil anlaşılan.
  • Bayramdan sonra açılacak sanırım
  • Okullar başladıkdan sonra açılcak kesin
  • Tanıtım yapmaya başlanılsa iyi olur aslında face sayfası dahi 14 beğeni.nasıl dolacak bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4FY0K

Tanıtım yapmaya başlanılsa iyi olur aslında face sayfası dahi 14 beğeni.nasıl dolacak bu oyun

face sayfasını daha yeni yaptık. kapağını falan. herşeyin bir zamanı var sakin ol.
  • biz sakin oluruz problem değil.bizim istemediğimiz düşük boyutta son derece güzel çeşitliği olan bu oyunun türkiyeye gelipte boş duran diğer tüm oyunlar gibi harcanmaması.yoksa önemsiz , ben us'ta da oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devon Jade -- 16 Ağustos 2012; 20:56:56 >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.