Ayrıca bir günde 60+ char yapmak için platinium pre xp kıyafetleri falan lazım.Genede 60 olacağını sanmam.
ilk açıldıgı zamanlarda oyundaki exp item mob duzeni suan ki gibi hızlı lvl atlamaya elverişli degildi ancak fire drake eklentisi geldikten sonra 12- 13 saatte orta seviyede bir oyuncu cok rahat 55+ pre ve -59 lvl lere exp artisi saglayan shop itemleriyle 64 kasan kisiler tanıyorum tabi online suresi yine 12 -13 saat bu kisiler 18 saat online kaldıklarında 67 lvl i goruyorlar ve suan knight online da 61 lvl den sonra gelen exp nin % 50 azalma durumu ortadan kalktı artık 1 gunde 70 e kasanları da goruruz
Bende globale geçiyorum oynayan arkadaşlarad daha fazla kasmadan geçseler iyi olur
Eski oyundan arkadaşlar orda Ben guild duruyordur tekrar topanırız diye gelmiştim ama globalde baya türk varmış oraya geçmek en mantıklısı
Türkler olarak çoğunluk hangi ırkta globalde ?
Yeni server mı açıldı ?
quote:
Orijinalden alıntı: XnetaS
Türkler olarak çoğunluk hangi ırkta globalde ?
Germania
quote:
Orijinalden alıntı: *HardCore*
Yeni server mı açıldı ?
Global 2010 Temmuz Ağustos gibi açıldı.. Mart da Malezya serverı açılıyor Aika Sea diye ama geçmem artık ona da
Biz 3 kişi Aika Global'e başlamayı düşünüyoruz hala oynayan varsa okanderdiyok@hotmail.com bana ulaşın
quote:
Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed
Biz 3 kişi Aika Global'e başlamayı düşünüyoruz hala oynayan varsa okanderdiyok@hotmail.com bana ulaşın
1 saat önce başladım öle girdim çıktım bi güzel birşeye benziyor deneyim sahibi değilim sabaha kadar lol atacaz sora girerim tekrar. yapı itibarı ile çok olmasada agresifim buyüzden kırmızı bayrağı seçtim..
Globaldeyim Germania'da adım Manime
OttomanEmpire guild'ı kuruldu görürsen katıl onlara
Hobaa kim kurmuş ? Ben kuracaktım
quote:
Orijinalden alıntı: soulfly1
Kim kurdu pm den ulasabilrimiyiz ?
Tahtında gözleri varmış meğersem
quote:
Orijinalden alıntı: Ownl
quote:
Orijinalden alıntı: soulfly1
Kim kurdu pm den ulasabilrimiyiz ?
Guild lideri kim bilmiyorum. Ertishop, CENK, Garet falan var guild içerisinde ama lider kim bilgim yok.. Garet online değil şu an diğer ikisini tanımıyorum.
mehmet dondunmu gene aikaya sinavlar bitti herhalde bende globale gececem na pek kımse kalmamis germaniadami cogunluk ona gore acalim
Tam dönmüş sayılmam arada giriyorum
evet germeniadayız nick Disturbed19
Değerli arkadaşlar bu görevleri yapmanın kolay yolu varmı varsa nasıl?
Party ile yaparsan daha kolay olur
quote:
Orijinalden alıntı: kronikbela
mehmet dondunmu gene aikaya sinavlar bitti herhalde bende globale gececem na pek kımse kalmamis germaniadami cogunluk ona gore acalim
Oyuncu çoğunluğu Gallia'da.. Türk çoğunluğu ise Germania'da..
gpotadodan bahsetmiomusunuz germania hangisi oluyor