Şimdi Ara

AIKA Online(Rehber Eklendi) (EU IP BAN KALKIYOR!) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.798
Cevap
1
Favori
108.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıyıcaksak başlarım ben ilkini guilde katılamadım 2.sine katılıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer
    Arkadaşlar bende gelmek istiyorum, oyuna girmeden önce bir server yada ırk tarzı birşey varmıdır guild için,ona göre hazırlanayım.

Ayrıca P2W olayı varmı oyunda.Pay to win den bahsediyorum.DL bölümüne bakındım europe için link gelmemiş sanırım tarih bugünü gösteriyor,yarına gelir linkler o zaman indireyim.

global p2w di son oynadigimda shop lar farkli degilse ki sanmam usta p2w olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDays

quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer
    Arkadaşlar bende gelmek istiyorum, oyuna girmeden önce bir server yada ırk tarzı birşey varmıdır guild için,ona göre hazırlanayım.

Ayrıca P2W olayı varmı oyunda.Pay to win den bahsediyorum.DL bölümüne bakındım europe için link gelmemiş sanırım tarih bugünü gösteriyor,yarına gelir linkler o zaman indireyim.

global p2w di son oynadigimda shop lar farkli degilse ki sanmam usta p2w olabilir.

Hiç yormayayım o zaman teşekkürler

• Bu oyunda level kasmak zordu değil mi? Birde p2w ise hiç çekilmez.
  • globale mi baslıyoruz ? hangisini indiriyim ?
  • 42 level karakterim vardı. Yeni server gelmediyse, başlayacaksanız ben de gelebilirim belki.
  • hangi ülkedensiniz ?
  • Na' da başlıyorum

Şuan kimler oynuyor orda ?
  • North america

global olmayanı
  • Evet yanlış bilmiyorsam öyle oluyor ^^
  • Bende geliyorum bi aksilik olmazsa 5 lv guild vardı-duruyordur umarım- ona gelirseniz sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobran19

Bende geliyorum bi aksilik olmazsa 5 lv guild vardı-duruyordur umarım- ona gelirseniz sevinirim :)

disturbed ^^ adın emre miydi yahu balık hafızalıyım kusura bakma:) ben de indirebilirim belki. Ben Murat, Jodas kod adlı riffleman. ^_^
  • Karakterler duruyormuş ama lag baya yükselmiş (eskisine göre) öyle çok fazla oyuncu göremedim ben,dolu dolu...Çok boş serverlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladiswar

quote:

Orijinalden alıntı: nobran19

Bende geliyorum bi aksilik olmazsa 5 lv guild vardı-duruyordur umarım- ona gelirseniz sevinirim :)

disturbed ^^ adın emre miydi yahu balık hafızalıyım kusura bakma:) ben de indirebilirim belki. Ben Murat, Jodas kod adlı riffleman. ^_^

önemli değil ^^ ismim mehmet. indir istersen beraber başlayalım tekrar
  • Oyundayım guild durmuyor ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solenzara

quote:

Orijinalden alıntı: F5

Bu oyunda level kasmak zordu değil mi? Birde p2w ise hiç çekilmez.

Level kasmak şu ana kadar zor değildi.Ama 14 level olduğumu düşünürsek knight online tarzında level kasma zorluğu diyebilirim.

Oyuna başlayacak olan bana pm atsın.Oyuna girdiği andan itibaren yardımlaşırız

knight ta 1 gunde ( 12- 13 saatte ) 60+ charlar yapılyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XantoR

quote:

quote:

Level kasmak şu ana kadar zor değildi.Ama 14 level olduğumu düşünürsek knight online tarzında level kasma zorluğu diyebilirim.

Amma da bir günmüş. 1 günde 12-13 saat aralıksız oyun mu oynanır

• Oyundayım Solenzara..

nick disturbed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobran19 -- 20 Şubat 2011; 15:22:31 >
  • NA evet kuzey amerika serverı oluyor avrupa değil.. Hatta 1 hafta öncesine kadar avrupa'dan oyuncu almıyorlardı.. Kaldırdılar şimdi banı..

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Epic 2? Daha Aralık ayında açıldı level 70 cap bu ne hız. Global de öyle zaten. 3 ayda bir cap açtılar.. Umarım nisan'da da 75 capi açılmaz.. Daha yeni 67 oldum yahu.. Yanlış..

Bu arada Global'de 10dan fazla Türk bulunmakta isteyen katılabilir.. Nüfus gittikçe artıyor

Ayrıca DG'ler fire pran ile beraber air pran'ı da deneyebilir. Ama hala crit'den ötürü fire pran'Dan yanayım..

gPotato'ya dönesin var mıdır şu sıralar?
    Eski DH guildini toplayıp başlayalım aslında

Global'de 70 olmak üzereyim.. İmkansız diyebilirim.. Hele ki NA'da tüm varımı yoğumu başkasını verdiğimi de düşünürsek.. Global'e gelin kasın sıfırdan :P

quote:

50den sonra zorlaşıyor ama global'de x2 exp eventleri oluyor.. Bu ay lv1-60 arası için 6 gün, 61-70 arası için 4 gün x2 eventi oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: XantoR

quote:

quote:

Amma da bir günmüş. 1 günde 12-13 saat aralıksız oyun mu oynanır

ohoo 12 - 13 saati ko culara soylesen az bile derler :D
    18 saat lvl kasıp geri kalan 6 saatte uyurken karakteri online olup ticaret yapan bir çok oyuncular var
    veya bunlarıda geçtim tanıdıgın çinli bi oyuncu varsa sor ortalama gunde kaç saat oyun oynuyorlar diye :D

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.