|
A101'de satıln AİDATA marka All İn One Fit marka bilgisayarın fiyatı uygun olunca çokça rağbet gördü ve ilk stok bitiminden sonra tekrar stoklara girdi. Ayrıca daha iyi özelliklere sahip farklı AİDATA All İn One bilgisyarlar da satışta. https://www.a101.com.tr/elektronik/aidata-all-in-one-fit-tumlesik-bilgisayar/ Bunlar da diğer bilgisayarlar; https://www.a101.com.tr/elektronik/masaustu-bilgisayar/ İlk parti bilgisayarlardan alanlardanım ben de. Kampanya ile birlikte 2179TL ödedim. Pardus 19.4 ile geliyor ancak WIN 10 kurdum. Gayet memnunum genel olarak. Bu arada hiçbir yerde yazmıyordu ama Bluetooth özelliği de var. Sürpriz oldu. Eksileri;
Arkadaşlar bilgisayar bana geldikten üç gün sonra AİDATA'dan bir yetkili beni aradı ve memnuniyetimi sordu. Çok hoşuma gitti bu davranışları. Ben de bu yukarıda sıraladıklarımı bir bir anlattım. Yetkili de beni bir teknik elemanın arayacağını söyledi. Kimsenin arayacağına pek ihtimal vermemiştim ama harbiden de bir AİDATA teknik elemanı beni tekrar aradı ve memnun kalmadığım yanları sordu ve ürünlerini geliştirmek istediklerini söylediler. Başka alanlardan da arandıklarını öğrendim. Buradan AİDATA çalışanlarını kutluyorum. Benim takdirimi kazandılar. Ekran altı tozları için; Ekran camının kolay temizlenebilmesi için mıknatıslı olduğunu ve çıkarıp temizleyebileceğimi söyledi. Ben de dediğini uyguladım. Camı kaldırmak için basit iki vantuz kullandım. Bu sayede anakartı ucundan da olsa görebilmiş oldum. Tabi bu bana yetmedi ve iç ekranın vidalarını söküp kaldırınca tüm anakartı, fanı, RAMi ve SSD yi de görebilmiş oldum. Sizlerle de paylaşma istedim. Bu arada RAM tek slot mu Çift slot mu tam göremedim ama netten araştırdığım kadarıyla HM65 chipsetli bu anakartın çift RAM slotlu olduğunu, tavsiye edilen RAM kapasitesinin 4+4=8Gb olduğunu ama bazı kullanıcıların bu chipsete 8+8=16GB RAM takarak sorunsuz kullandıklarını okudum. En yakın zamanda bir 4GB RAM daha alacağım. :) Ayrıca acaba üzerindeki fotolarda görünen gürültülü fanı çok daha sessiz bir fan ile değiştirmek için uyacak bir fan marka-model tavsiyesi olan var mı? İşte fotolar; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgkce -- 14 Aralık 2020; 3:3:24 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt